Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Τζέραρντ

 Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Τζέραρντ Επιβεβαιώθηκε τελικά το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό του Στίβεν Τζέραρντ o οποίος  βγήκε  νοκ-αουτ τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν μετά το νέο πρόβλημα στους προσαγωγούς που του προέκυψε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Κένι Νταλγκλίς επιβεβαίωσε την απουσία του αρχηγού της Λίβερπουλ, χωρίς όμως να είναι σε θέση ακόμη να δώσει ημερομηνία επιστροφής του Άγγλου μέσου στην αγωνιστική δράση.

Ο Τζέραρντ μόλις πρόσφατα επέστρεψε από έναν τραυματισμό στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρούσε καιρό τώρα, αλλά την περασμένη Παρασκευή αισθάνθηκε νέους πόνους στους προσαγωγούς σε διαφορετικό όμως αυτή τη φορά σημείο.

Από τότε έκανε αρκετές εξετάσεις χωρίς να έχει εντοπιστεί έως τώρα επακριβώς το νέο πρόβλημα και ο προπονητής του επιβεβαίωσε ότι η χρονιά για τον Τζέραρντ ουσιαστικά έχει τελειώσει: «Δεν ξέρω ακόμη το μέγεθος του τραυματισμού. Θα περιμένουμε να ακούσουμε τη γνώμη των ειδικών που τον εξετάζουν, όμως το σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνιστεί ξανά ως το τέλος της σεζόν».

Ο τραυματισμός του κάπτεν των «κόκκινων» έρχεται να προστεθεί σε αυτόν του Ντάνιελ Άγκερ που θα μείνει επίσης εκτός δράσης ως το τέλος της σεζόν ενώ  νοκ-άουτ για τουλάχιστον ένα μήνα έχουν τεθεί και οι Γκλεν Τζόνσον και Μάρτιν Κέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου