Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η UEFA

Σε κάποιες μικροδιαφοροποιήσεις θα προχωρήσει η UEFA, όσον αφορά τον τρόπο εξασφάλισης των εισιτηρίων για τις 48 θέσεις της τελικής φάσης του Europa League, οι οποίες μάλιστα αναμένεται να ισχύσουν από το 2012-2013.

Με το ισχύον σύστημα από τα 48 εισιτήρια, τα 37 δύνονται στις νικήτριες ομάδες των προκριματικών γύρων και των play-offs, τα 10 στις ηττημένες της τελευταίας προκριματικής φάσης του Champions League, και το ένα τελευταίο στην κάτοχο του τροπαίου.

Όπως αποφασίστηκε, πλέον, δεν θα χρειάζεται όλες οι ομάδες να περάσουν από τη "μάχη" των προκριματικών αφού 17 από αυτές θα παίρνουν απευθείας την πρόκριση στη φάση των 12 ομίλων. Οπότε, μόλις 20 θα είναι πλέον οι θέσεις που θα δίνονται μέσω των προκριματικών (τα υπόλοιπα 10+1 θα είναι όπως και τώρα από Champions League και κάτοχο τροπαίου).

Αυτό θα συμβεί ώστε οι ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων να έχουν εξασφαλισμένη θέση στη διοργάνωση χωρίς να δίνουν παιχνίδια από νωρίς, ενώ παράλληλα αναμένονται και κάποιες αλλαγές σχετικά με τα εισιτήρια που θα δίνονται στις φιναλίστ των εγχώριων Κυπέλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου