Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αρνητικός σε πώληση Μπέιλ ο Ρέντναπ

Αρνητικός σε πώληση Μπέιλ ο ΡέντναπΟ Γκάρεθ Μπέιλ, θεωρείται-και όχι άδικα- ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή την στιγμή στην Αγγλία και δεν είναι λίγες οι ομάδες πρώτης γραμμής που τον «γλυκοκοιτάζουν».


Ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, με δηλώσεις του τόνισε ότι είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο πώλησης του Ουαλού εξτρέμ, σε περίπτωση που τα «σπηρούνια» δεν βγουν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αν ξεκινήσουμε να παραχωρούμε παίκτες της αξίας του Μπέιλ τότε θα πρέπει να αποδεχθούμε πως δεν θα θεωρηθούμε ομάδα κορυφής.. Πάντως είμαι βέβαιος πως ο πρόεδρος της ομάδας επιθυμεί να βρισκόμαστε στην πρώτη τετράδα. Για τη Γιουνάιτεντ, την Άρσεναλ και την Τσέλσι θεωρείται δεδομένο. Για να πετύχουμε κάτι ανάλογο πρέπει να επιζητούμε συνεχή βελτίωση και όχι να πουλάμε παίκτες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου