Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Συνεχίζεται το φλερτ με Γεωργιάδη

Συνεχίζεται το φλερτ με ΓεωργιάδηΜπορεί τα όσα διαδραματίζονται στην ΑΕΚ να προβληματίζουν τον Γεωργιάδη, όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα και η ΑΕΚ παρά τα οικονομικά της προβλήματα επιμένει στην απόκτησή του.
Ο Πέτρος Θεοδωρίδης απέρριψε την πρόταση της Ένωσης τον περασμένο Ιανουάριο, και μάλιστα με… άκομψο τρόπο, κάτι που δεν άρεσε στον ταλαντούχο μέσο ο οποίος ήθελε και θέλει να φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο.
Ο λόγος που ο ισχυρός άνδρας των Σερραίων δεν άφησε τον «μικρό» να κατηφορίσει στην Αθήνα ήταν αφενός μεν γιατί χρειάζονταν τον παίκτη στην προσπάθεια της παραμονής στην κατηγορία, αφετέρου ζητούσε για την παραχώρησή του χρήματα που η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δώσει.
Ο ποδοσφαιριστής είναι αποφασισμένος να φύγει και η ομάδα του πλέον χρειάζεται τα χρήματα, αφού τα έσοδα στην Φούτμπολ Λιγκ είναι πιο περιορισμένα. Ο ένας  τρόπος να γίνει το deal  είναι να καθίσουν οι δύο ομάδες στο τραπέζι και να τα βρουν. Ο άλλος τρόπος είναι να εξαγοράσει ο νεαρός τον ένα χρόνο του συμβολαίου του που απομένει.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, όμως μόνο η ΑΕΚ πέρασε από την θεωρία στην πράξη. Γι’ αυτό το λόγο, ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει αποφασίσει να πάει στην ΑΕΚ αφού οι άλλες δύο ομάδες δεν έδειξαν «ζεστές» για την απόκτησή του, ούτε μπορούν να του εξασφαλίσουν χρόνο συμμετοχής αντίστοιχο με εκείνο της ΑΕΚ, όπου θα μπορεί να πάρει ακόμη και φανέλα βασικού. Παρά λοιπόν τη λιτότητα που επικρατεί στα ταμεία του κιτρινόμαυρου συλλόγου, η Ένωση είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να τον προσθέσει στο ρόστερ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου