Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Τέλος ο Στέφενς

Τέλος ο ΣτέφενςΠαρελθόν από τον πάγκο της Σάλτσμπουργκ αποτελεί ο Χουμπ Στέφενς.
Ο 57χρονος Ολλανδός έλυσε κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του με τους «ταύρους» (τελείωνε το καλοκαίρι του 2012),  χωρίς ωστόσο οι λόγοι να δουν το φως της δημοσιότητας.
Η Σάλτσμπουργκ βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την Αούστρια Βιέννης, αλλά με εννιά εναπομείναντες αγωνιστικές, θα μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται πως πίστευαν οι ιθύνοντες του συλλόγου που εκτός του Στέφενς χώρισαν τους δρόμους τους και με τον αθλητικό διευθυντή Ντίτμαρ Μπαϊερσντόρφερ, ο οποίος είχε τον πρώτο λόγο στην οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν, ανέλαβε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Στέφενς, Ρικάρντο Μονίς, ενώ ο Νίκο Κόβατς κατέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου