Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Φεύγει ο Χουλκ, πάει Premier League!

Παρελθόν απο το «Ντραγκάο» και την Πόρτο θα αποτελέσει στο τέλος της χρονιάς ο Χουλκ ο οποίος αγωνίζεται για τελευταία σεζόν με την φανέλα των «Δράκων».

Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού, Τεοντόρο Φονσέκα, ο οποίος μάλιστα έκανε γνωστό ότι ο πελάτης του θα «μετακομίσει» στην Premier League.

«Ο Χουλκ θα φύγει από την Πόρτο το καλοκαίρι για έναν μεγαλύτερο σύλλογο που στόχο έχει να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα της χώρας. Αυτή την στιγμή όμως δεν υπάρχουν προσφορές παρά μόνο κάποια τηλεφωνήματα. Επιθυμία του ίδιου είναι να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, ωστόσο όπως δεν έχει κάνει κάποια ομάδα πρόταση για τον Χουλκ», τόνισε σχετικά. Ο Χουλκ βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» τόσο της Γιουνάιτεντ όσο και της Τότεναμ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου