Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ αυτή την Κυριακή θα διεξαχθεί χωρίς ελέγχους αντιντόπινγκ, αφού οι ελεγκτές του ΕΣΚΑΝ αποφάσισαν να κατέβουν σε απεργία ζητώντας να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα της χρονιάς από τις ομοσπονδίες και τις διοργανώτριες αρχές.

Οι υποσχέσεις από την Σούπερ Λιγκ ότι θα ξεκινήσει η σταδιακή εξόφληση των δεδουλευμένων τους δεν τηρήθηκαν, και αυτή τη στιγμή η διοργανώτρια αρχή χρωστάει στους δειγματολήπτες όλους τους ελέγχους για το 2011, ενώ υπάρχει κι ένα ανεξόφλητο υπόλοιπο από το 2010.

Η κατάσταση έφτασε σε αυτό το σημείο όταν πριν από μια εβδομάδα οι άνθρωποι της Σούπερ Λίγκας επικοινώνησαν με τους δειγματολήπτες, ενημερώνοντάς τους να ετοιμαστούν για πληρωμές, αλλά λίγες μέρες αργότερα τους ζητήθηκε να περιμένουν λίγο ακόμη.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ελεγκτές να νιώσουν εξαπατημένοι, και σαν ένδειξη διαμαρτυρίας να αποφασίσουν να μην πραγματοποιήσουν ελέγχους την Κυριακή. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ο έλεγχος αντιντόπινγκ στο πρωτάθλημα είναι υποχρεωτικός σε ματς κάθε αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου