Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Χατ-τρικ ο Αγιού, κορυφή η Μαρσέιγ

Με χατ τρικ ο Αντρέ Αγιού οδήγησε τη Μαρσέιγ στη νίκη επί της Νις με 4-2.

Με σκόρερ τους αδελφούς Αγιού, η Μαρσέιγ νίκησε με 4-2 τη Νις και αναρριχήθηκε στην κορυφή του Σαμπιονά
Ενθουσιασμός επικρατεί στη Μασσαλία αφού έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε η Μαρσέιγ απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής και είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν άνοιξε το σκορ με τον Γκανέζο, Αντρέ Αγιού στο 30', όμως οι ''Αετοί'' απάντησαν στο 42' με τον μέσο από το Μάλι, Αμπντού Τραορέ.
Στο 60' οι πρωταθλητές Γαλλίας 2010 πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο 2ο τέρμα του Αντρέ Αγιού στον αγώνα.
Δεκαοχτώ λεπτά αργότερα ο αδελφός του Αντρέ Αγιού, Τζόρνταν, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.
Στο 90' ο Αντρέ Αγιού σημείωσε χατ-τρικ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη 17η νίκη της Μαρσέιγ στο φετινό Σαμπιονά και στο 92' ο Αργεντινός, Ρενάτο Σιβέλι, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Στο κόλπο του Τσάμπιονς Λιγκ η Λιόν
Στην 3η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται πλέον η Λιόν μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Μονπελιέ στο ''Ζερλάν''.
Το σύνολο του Κλοντ Πιέλ άνοιξε το σκορ στο 23' με τον Βραζιλιάνο Άντερσον μετά την ασίστ του Ζίμι Μπριάν.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 29' με τον Ολιβιέ Ζιρού, όμως οι ''Λιονέ'' πήραν ξανά το προβάδισμα στο 55' με το 14ο τέρμα του Αργεντινού, Λισάντρο Λόπες.
Η Μονπελιέ δεν παρέδωσε τα όπλα και πάγωσε το ''Ζερλάν'' στο 84' με το γκολ του Σενεγαλέζου στράικερ, Σουλεϊμάν Καμαρά.
Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του ενενηντάλεπτου ο Γιοάν Γκουργκίφ χάρισε το τρίποντο στη Λιόν, που ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς κάτω από την κορυφή.

Στη Football League οι "σφυρίχτρες" της Superleague

Η ΚΕΔ αποφάσισε πως τα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League θα διεξαχθούν με διαιτητές από τη Σούπερ Λίγκα

Όπως φαίνεται κανείς δεν έχει πια εμπιστοσύνη στους ρέφερι της Football League και τα αιτήματα ορισμένων ομάδων τελικά πραγματοποιηθήκαν με τις καλύτερες "σφυρίχτρες" του πρωταθλήματος να κατεβαίνουν σε αγώνες μικρότερης κατηγορίας.
Πιο αναλυτικά τους αγώνες της Football League θα διαιτητεύσουν: 
Παππάς (Αθηνών): ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Βοσκάκης (Ρεθύμνου): ΙΩΝΙΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Ζαχαριάδης (Μακεδονίας): ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Κουκουλάκης (Ηρακλείου): ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας): ΟΦΗ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Μήτσιος (Ηπείρου): ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Λαμπρόπουλος (Ηλείας): ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Χαραλαμπίδης (Καβάλας): ΒΕΡΟΙΑ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
Σπάθας (Πειραιά): ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ηρακλής - Ολυμπιακός 2-3!(βίντεο!)

ΒΟΛΕΙ

H ομάδα του Γιάννη Καλματζίδη κερδίζωντας 2-3 τον Ηρακλή μεσα στο κλειστό της Μίκρας...νικώντας επισης και τους φίλαθλους του Ηρακλή...!
 
Μάλιστα, έχοντας χάσει εύκολα το πρώτο σετ, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, πήραν τα δύο επόμενα σετ, αλλά ένα δραματικό 4ο σετ, που κρίθηκε υπέρ του "γηραιού", έφερε το ματς στο τάι μπρέικ.



Εκεί, εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη των γηπεδούχων, αλλά και το βελτιωμένο σέρβις του, ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη, που του δίνει -εκτός από το 1-0- και το ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια των τελικών.

Στο 1ο σετ ο Ηρακλής μπήκε σεληνιασμένος και με εκπληκτικά σέρβις, που απέφεραν 5 άσους, αλλά και πολλά λάθη από την υποδοχή του Ολυμπιακού, έφτασε εύκολα στο 25-17 και το 1-0.

Το 2ο και 3ο σετ είχαν παρόμοια εξέλιξη, αφού οι "ερυθρόλευκοι" πήραν από νωρίς ένα μικρό προβάδισμα κι έχοντας βελτιώσει αισθητά την πρώτη πάσα, πέτυχαν την ανατροπή, κατακτώντας τα με 25-21 και 25-18 αντίστοιχα.

Το 4ο σετ ήταν συγκλονιστικό. Μπορεί ο "γηραιός" να προηγήθηκε με 10-5, αλλά ο Ολυμπιακός πλησίασε στο σκορ, με τον Ηρακλή πάντως να φτάνει σε διπλό σετ μπολ (24-22). Εκεί ο Τζούριτς ανέλαβε δράση και με δύο συνεχόμενους πόντους, έφερε το σετ στα ίσα.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έφτασε σε ματς μπολ (26-27), αλλά ο Μπίλινγκς "καθάρισε" για τους γηπεδούχους, οδηγώντας τους στο 2-2 με 30-28.

Στο τάι μπρέικ είχαμε πολλά λάθη εκατέρωθεν στο σέρβις (όπως άλλωστε και σε όλο το παιχνίδι), αλλά οι Πειραιώτες είχαν πιο πολλές λύσεις επιθετικά, ενώ και οι άσοι των Ντεσπέιν και Τζούριτς σε κρίσιμα σημεία, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους με 15-10.

Τα σετ: 25-17, 21-25, 18-25, 30-28, 10-15
Δείτε το βίντεο..απο τα τελαυταία λεπτά του τέλους!

ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥ << EL CLASICO>> ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑREAL MADRID: Casillas; Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo; Diarra, Alonso, Pepe; Ozil, Ronaldo, 
Di Maria


BARCELONA: Victor Valdes; Alves, Mascherano, Pique, Puyol; Xavi, Busquets, Keita; Pedro, Messi, Villa

Οι ανακατατάξεις σε Football και Super League…συνεχίζονται

epoΟχτώ ΠΑΕ από την Football League έχουν καταθέσει φάκελο για άδεια συμμετοχής στην πρώτη κατηγορία στην ΕΠΟ.
Οκτώ ΠΑΕ Football League, φέρεται να έχουν καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ώστε να αποκτήσουν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Superleague, εκμεταλλευόμενες τις εξελίξεις με Ηρακλή και Πανιώνιο, που προσωρινά έχουν υποβιβαστεί στη Football League.
Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι οι ομάδες, που θα υποβιβαστούν από τη Superleague θα είναι πέντε και όχι τρεις, οπότε οι «8″ σπεύδουν, να προλάβουν…
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, έχουν αποχαιρετήσει τη S.L.: Λάρισα, Αστέρας Τρ, Πανσερραικός, ενώ υποψήφιοι «μελλοθάνατοι» είναι και οι Πανιώνιος, Ηρακλής.
Από την άλλη οι οκτώ ΠΑΕ της F.L., που ήδη έχουν καταθέσει φάκελο είναι: ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Πανθρακικός και Βέροια.
Αντίθετα, οι Διαγόρας και Πιερικός, παρ’ ότι συμπεριλαμβάνονται στο γκρουπ των ΠΑΕ, οι οποίες θα συμμετάσχουν στα πλει-οφ ανόδου της F. L., δεν έχουν καταθέσει φάκελο για αδειοδότηση κατά συνέπεια δεν πρόκειται, να προβιβαστούν στη S.L.
Από εκεί και πέρα:ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι οι δύο, που θα ανέβουν απευθείας στη S.L. και φέρεται να πληρούν τα κριτήρια της αδειοδότησης. Ακόμη: Λεβαδειακός, Πανθρακικός και Βέροια, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν «οκ» για τους φακέλους τους. Τέλος, ΟΦΗ, Τρίκαλα και Δόξα Δράμας ακούγεται, ότι έχουν ελλείψεις, αλλά δεν είναι απίθανο, να καλυφθούν ως αύριο ή μεθαύριο, που θα καταθέσουν τους φακέλους τους.
Τις πέντε θέσεις (αν τελικά είναι πέντε), θα τις λάβουν οι πέντε πρώτοι που θα πληρούν τελικά τις προϋποθέσεις.

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, πράξη τρίτη..

ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΤο «Clasico» κάνει την τρίτη του στάση σε πολύ λίγο διάστημα, αυτή τη φορά για το Champios League, απόψε στις 21:45
Εδώ και καιρό είχε προγραμματιστεί. Οι δύο ομάδες θα έπρεπε να παίξουν τέσσερα «Clasico» μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα, και πλέον βρισκόμαστε στην τρίτη στάση αυτού του ποδοσφαιρισκού θεάματος.
Η πρώτη πράξη στο πρωτάθλημα μας άφησε με την γλυκόπικρη γεύση του 1-1, το Κύπελλο όμως κατέληξε στην Μαδρίτη με μεγάλο νικητή τον Ζοζέ Μουρίνιο.
Αυτή τη φορά, την τρίτη, κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά αν κρίνει κάποιος από τις συνεντεύξεις τύπου των δύο προπονητών, το κλίμα μόνο ήρεμο δεν πρόκειται να είναι!
Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα δίνουν τις δικές τους μάχες από τους πάγκους όλες αυτές τις μέρες και πλέον ο Πεπ μπήκε στο κόλπο και των media, ξεσπαθώνοντας για τις δηλώσεις που έκανε ο Ζοζέ λίγο νωρίτερα.
Αγωνιστικά η Ρεάλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τον Πορτογάλο τεχνικό να την έχει φέρει σε επίπεδο τέτοιο, ώστε να αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα σαν μία κανονική ομάδα, και να την έχει φέρει στο σημείο σε δύο αναμετρήσεις να έχει πετύχει μόλις ένα γκολ.
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έκανε ακόμα ένα βήμα με το άνετο 2-0 επί της Οσασούνα, αλλά με την Ρεάλ τα… έχει βρει σκούρα!
Ο Γκουαρδιόλα μπορεί να βλέπει την ομάδα του να αποδίδει στο μεγαλύτερο διάστημα το καλό ποδόσφαιρο που ξέρει να παίζει, αλλά μέχρι στιγμής αποτέλεσμα δεν έχει πάρει από τον «Special One», εκτός του 1-1 που κράτησε το προβάδισμά της για το πρωτάθλημα στο +8.
Στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα ο Ισπανός τεχνικός έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει. Οι Αντριάνο, Αμπιντάλ, Μάξουελ δεν μπορούν να παίξουν έτσι μένει χωρίς αριστερό μπακ, ενώ οι Κρκιτς, Πουγιόλ και Μιλίτο είναι στην αποστολή αλλά όχι απολύτως έτοιμοι.
Το μεγαλύτερο ερωτηματικό φυσικά είναι ο Ινιέστα, που πολύ δύσκολα θα καταφέρει να είναι στην ενδεκάδα.

Σταφυλίδης : «Ονειρό μου ο ΠΑΟΚ»

stafilidisΣυνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουπερλίγκα παραχώρησε ο Κώστας Σταφυλίδης
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταφυλίδη:
Αν και δεν έχεις πατήσει ακόμη το 18ο έτος της ηλικίας σου, υπέγραψες επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Θεωρείς ότι είναι μια ανταμοιβή των κόπων σου;
«Ηταν σίγουρα κάτι που ήθελα και το επιθυμούσα και για το οποίο δούλευα εδώ και έξι χρόνια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Όμως, έχω μάθει ότι στο ποδόσφαιρο ο,τι κερδίζεις το κερδίζεις δύσκολα και με πολλή δουλειά, αλλά μπορείς να τα χάσεις εύκολα αν σταματήσεις την προσπάθεια. Οπότε θεωρώ ότι οι κόποι μου πρέπει να συνεχιστούν για να πετύχω ακόμη περισσότερα».
Πως αισθάνθηκες την ημέρα που υπέγραψες;
«Ηταν μια σημαντική ημέρα γιατί πέτυχα αυτό για το οποίο προσπαθούσα καθημερινά. Να είμαι μέλος της επαγγελματικής ομάδας».
Θεωρείς ότι έχεις κάνει το πρώτο βήμα όσο αφορά την επαγγελματική σου πορεία;
«Είναι σαφώς το πρώτο βήμα. Ανοιξε η «πόρτα», αλλά είναι στο χέρι μου για να κάνω και τα υπόλοιπα βήματα».
Περιμένεις πως και πως την πρώτη σου συμμετοχή στην Super League ή δεν το σκέφτεσαι ακόμη;
«Φυσικά το σκέφτομαι και προετοιμάζομαι για αυτή τη στιγμή. Ολοι οι ποδοσφαιριστές στην ηλικία μου έχουμε ονειρευτεί το ντεμπούτο μας…»
Εχεις αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια στα πρωταθλήματα υποδομής. Ποια θεωρείς ότι είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων;
«Το θετικό είναι ότι κάνουμε πρωταθλητισμό. Διεκδικούμε στόχους και στις ομάδες υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός γιατί είμαστε ένα βήμα από την μεγάλη ομάδα. Προσπαθούμε να δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να φτάσουμε σε αυτή.
Αρνητικό στοιχείο είναι τα γήπεδα στα οποία αγωνιζόμαστε. Δεν είναι πάντα τα καλύτερα».

Θέλουν τον Νάνι στη Ρεάλ

ΝΑΝΙΗ Ρεάλ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 25 εκ. λιρών για την απόκτηση του Νάνι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail».
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ακόμη 15 μήνες συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» και είχε κοστίσει το καλοκαίρι του 2007 22 εκ. λίρες από την Σπόρτιγκ Λισαβώνας.
Αν η Ρεάλ αποκτήσει το Νάνι θα είναι ο τρίτος ακραίος χαφ που παίρνουν οι Ισπανοι από τη Μάντσεστερ.
Πρώτος ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το 2003 ενώ το καλοκαίρι του 2009 η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών ήταν η μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από το «θέατρο των ονείρων» στο «Μπερναμπέου».
Φέτος ο Νάνι κάνει την καλύτερή του χρονιά με τη φανέλα της Μάντσεστερ έχοντας σε 30 αγώνες πρωταθλήματος 9 γκολ και 17 ασίστ.

Tα ρέστα της για Σάντσεζ

alexis_sanchezΗ Ίντερ φαίνεται αποφασισμένη να αποκτήσει τον Χιλιανό εξτρέμ της Ουντινέζε, Αλέξις Σάντσεζ.
Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν φαίνεται πως ξεκίνησε για τα καλά στο Μιλάνο αφού η Ίντερ φτιάχνει από τώρα το πλάνο για το πως θα κινηθεί στη μεταγραφική αγορά το φετινό καλοκαίρι.
Οι «νερατζούρι» όπως όλα δείχνουν θα παίξουν τα… ρέστα τους προκειμένου να αποκτήσουν τον Αλέξις Σάντσεζ της Ουντινέζε ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.
Για να βρεθούν όμως τα χρήματα που θα προσγειώσουν τον Χιλιανό εξτρέμ στο Μιλάνο πρέπει να πουληθούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που θα ελαφρύνουν το μισθολόγιο της Ίντερ.
Ο Ντάγκλας Μαϊκόν και ο Ντιέγκο Μιλίτο είναι αυτοί που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσουν παρελθόν από την Ίντερ το καλοκαίρι που μας έρχεται, αφού και οι δύο έχουν «πατήσει» πλέον τα 30 και απογοήτευσαν τη φετινή χρονιά.
Ομάδες για να αγοράσουν τους δύο ποδοσφαιριστές σίγουρα θα βρεθούν και αν το σχέδιο ολοκληρωθεί τότε η Ίντερ θα καταθέσει την πρόταση στην Ουντινέζε για την απόκτηση του Σάντσεζ ο οποίος με τα 12 τέρματα σε 29 εμφανίσεις με τη φανέλα των «φριουλάνι» έχει καταφέρει να κάνει τη Γιουβέντους και τους «αιώνιους» του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ να… παραμιλάνε.

Θέλει 100 εκ. για την ΚΠΡ ο Έκλεστον

Θέλει 100 εκ. για την ΚΠΡ ο ΈκλεστονΣτο σφυρί, έναντι ενός λίαν υψηλού ποσού προτίθεται να βγάλει ο  Μπέρνι Έκλεστον την ΚΠΡ που βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πας ενδιαφερόμενος λοιπόν να αναλάβει τα ηνία του σωματείου του Λονδίνου στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, μπορεί να το κάνει, αρκεί να καταβάλει 100 εκ λίρες στον ιδιοκτήτη του.
Ο εκ των κορυφαίων  μορφών της F1 Έκλεστον  δεν είναι αντίθετος στην πώληση του συλλόγου μιας και η ενασχόλησή του με πολλά πράγματα στον επιχειρηματικό κόσμο δεν του αφήνει πολύ ελεύθερο χρόνο για τη σωστή διοίκηση των Λονδρέζων.
Το αντίτιμο που επιθυμεί δεν είναι καθόλου μικρό αν και  υποστηρίζει ότι ήδη υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες από Αμερική και Ασία με τους οποίους έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια επίσημη προσφορά.

Σαν σήμερα, η Σοσιεδάδ έγραφε ιστορία


Σαν σήμερα, η Σοσιεδάδ έγραφε ιστορίαΜπορεί σήμερα η Ρεάλ Σοσιεδάδ να μην είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος και να βρίσκεται μόλις στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πριμέρα Ντιβισιόν...
...τη δεκαετία του 80’ όμως κατάφερε αυτό που λίγες ομάδες εκτός των Μπαρσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν καταφέρει: να κατακτήσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα.
Σήμερα, στις 26 Απριλίου, συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου από αυτά, η οποία επιτεύχθηκε με... δραματικό τρόπο.
Στις 26 Απριλίου του 1981, οι «τσούρι-ουρντίν» αντιμετώπιζαν τη Σπόρτινγκ Χιχόν, στο «Ελ Μολινόν», για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1980-1981. Το σκορ ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, και στο «Χοσέ Σορίγια», η φιλοξενούμενη Ρεάλ Μαδρίτης ήδη πανηγύριζε, έχοντας κερδίσει με 3-1 τη Βαγιαδολίδ. Οι βάσκοι θα έχαναν για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωτάθλημα από τους μαδριλένιους.
Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης στη Χιχόν, ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Αλμπέρτο Γκόρις, επιχείρησε ένα σουτ που όμως ήταν πολή άστοχο- αν και ο ίδιος προτιμά να το περιγράφει ως πάσα. Η μπάλα κατέληξε στα πόδια του μέσου, Χεσούς Μαρία Σαμόρα. Ο 26χρονος τότε ποδοσφαιριστής, δεν τα έχασε μπροστά στην ευκαιρία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι περίπου 15.000 φίλοι της ομάδας που είχαν ταξιδέψει ως την πόλη της Χιχόν ξέχασαν αμέσως τη βροχή που έριχνε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και όσοι παρακολουθούσαν από το ραδιόφωνο-καθώς ο αγώνας δε μεταδιδόταν ζωντανά από την τηλεόραση-ξέχασαν ό,τι έκαναν στις 19:15 εκείνης της ημέρας, όταν ο πιο διάσημος σχολιαστής της εποχής, Joxean Alcorta «τραγούδησε» με τον χαρακτηριστικό τρόπο των ισπανών, το γκολ του Σαμόρα.
Εκείνη την ημέρα, η κατάκτηση του πρωταθλήματος γιορτάστηκε από τους παίκτες της Σοσιεδάδ σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης. Μόλις τέσσσερις μέρες έφτασε η αποστολή στο Σαν Σεμπαστιάν για να γιορτάσει μαζί με τους φίλους της, καθώς ενδιάμεσα είχε ταξιδέψει στη Σεβίλλη, όπου έδωσε ένα παιχνίδι κυπέλλου.
Εκείνη την ημέρα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα. Την επόμενη περίοδο προσέθεσε ένα ακόμη στην τροπαιοθήκη της, που αν και ταπεινή (δύο πρωταθλήματα, δύο Κόπα ντελ Ρέι, ένα ισπανικό Σόπερ Κόπα, και τρία πρωταθλήματα της Σεγούντα Ντιβισιόν), αποτελεί πηγή περηφάνειας για τους φίλους της «Ερεάλα».

«Ίσως ο καλύτερος που έχω δει ποτέ»

«Ίσως ο καλύτερος που έχω δει ποτέ»Ο Μάνουελ Νόιερ συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 επί της Σάλκε, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, στο «Βέλτινς Αρένα».

Όπως είπε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Ο Μανουέλ Νόιερ είναι απίστευτος. Είναι ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχω δει στην καριέρα μου. Μετά το πρώτο ημίχρονο οι παίκτες μου ήταν εκνευρισμένοι, αφού ο τερματοφύλακας της Σάλκε σταματούσε κάθε προσπάθεια τους».

Στη Σαν Λορέντζο ο Μαραντόνα

Στη Σαν Λορέντζο ο ΜαραντόναΥποψήφιος για να αναλάβει την Σαν Λορέντζο είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Κάρλος Άμπντο, ο «Ντιεγκίτο» μπορεί να πάρει τη θέση του Ραμόν Ντιαζ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αργεντινής, μετά την ήττα με 1-0 από την Τίγκρε για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Ο Μαραντόνα είναι ένας από τους υποψήφιους διαδόχους του Ντιαζ. Συζητάμε με αρκετούς προπονητές και εντός των ημερών θα έχουμε πιθανότατα μία συνάντηση μαζί του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άμπντο.

Από μικρός στα βάσανα! (video)

Από μικρός στα βάσανα! (video)
Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με χάρισμα!!! Σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων ανήκει και ο πρωταγωνιστής του video που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρακάτω.


Πρόκειται για έναν μπόμπιρα μόλις 1.5 ετών, ο οποίος θα είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας του Λιμπούρχ.

Η καλή του τεχνική κατάρτιση και η επαφή του με την μπάλα χάρισαν 10ετές συμβόλαιο στον Μπέρκε φαν ντερ Μάι με τους κίτρινους που εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 όπως και ανακοίνωσε και η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή, αφού από τα «γεννοφάσκια» του ο Μπέρκε φαν ντερ Μάι είχε σχέσεις με την Φένλο αφού ο παππούς του είχε αγωνιστεί με τα κίτρινα της ολλανδικής ομάδας. Έτσι και αποφασίστηκε να δοκιμαστεί στο "Ντε Κουλ" με την βοήθεια του μέσο των Ολλανδών, Κεν Λέιμανς.


Σήμερα η κλήρωση για το Παγκόσμιο των Νέων

Σήμερα η κλήρωση για το Παγκόσμιο των ΝέωνΣτην μαγευτική Καρταγένα διεξάγεται σήμερα η κλήρωση για την τελική φάση του  Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων που θα πραγματοποιηθεί στην Κολομβία.

Η  πόλη αυτή είναι προστατευόμενη από την ΟΥΝΕΣΚΟ αφού θεωρείται κομμάτι της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Εκεί λοιπόν έχουν μεταβεί ήδη οι ιθύνοντες της FIFA προκειμένου να πραγματοποιήσουν την κλήρωση που θα μας δώσει τους έξι ομίλους των τεσσάρων ομάδων.

Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε το ζευγάρι που θα παίξει στην πρεμιέρα του Μουντιάλ Νέων που έχει ημερομηνία έναρξης την 29η Ιουλίου. Ο αγώνας που θα μας «υποδεχθεί» στην εν λόγω διοργάνωση θα γίνει στην επίσης πολύ όμορφη πόλη Μπαρανκίλα.

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της ημέρας

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της ημέραςΤο el clasico, Ρεάλ-Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας.


12 ακόμα παιχνίδια από την Πρέμιερ της Αγγλίας, τη Γαλλία, Κύπελλο Δανίας, Βραζιλίας και Αμερικής, καθώς και  Κόπα Λιμπερταδόρες συμπληρώνουν το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Διαβάστε τις αναλύσεις και τις προαναγγελίες των παιχνιδιών της ημέρας από το bettv.gr



Eρικσον καλεί Χέσκεϊ

Eρικσον καλεί ΧέσκεϊΟ Σβεν Γκόραν Έρικσον δεν έχει συνηθίσει σε μικρά μπάτζετ και  στην Λέστερ το ήξεραν αυτό όταν τον έκαναν  προπονητή τους. Έτσι έπειτα από απαίτηση του Σουηδού τεχνικού η διοίκηση των «αλεπούδων» αποφάσισε να του δώσει ένα έξτρα πόσο της τάξης των 10 εκ. λιρών προκειμένου να επαναφέρει στον ιστορικό σύλλογο παίκτες που έγραψαν ιστορία φορώντας τη φανέλα του.


Πρώτος στην εν λόγω λίστα είναι ο Εμίλ Χέσκεϊ που φαίνεται πως «μετράει» μέρες στο «Βίλα Παρκ» καθώς οι διοικούντες την Άστον Βίλα και ο Ουγιέ δεν είναι διατεθειμένοι να τον κρατήσουν.

Ο Χέσκεϊ να θυμίσουμε πως είχε ξεκινήσει την καριέρα του στη Λέστερ προτού πάρει μεταγραφή για τη Λίβερπουλ έναντι 11 εκ. λιρών.

Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ντε Χέα στην Ατλέτικο

Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ντε Χέα στην ΑτλέτικοΗ διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια όσον αφορά την υπόθεση της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα και ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει τις εναλλακτικές με πρώτο υποψήφιο τον Φράνκο Κοστάντζο της Βασιλείας.



Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει «παγώσει» για την ώρα τις συζητήσεις για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα των «ροχιμπλάνκος» αλλά να είναι «ζεστή» στο ενδεχόμενο απόκτησης του οι Ισπανοί κοιτούν στο αύριο.

Θέλουν να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό αντίτιμο για την παραχώρηση του Ντε Χέα και παράλληλα να ενισχυθούν ποιοτικά με έναν τουλάχιστον ισάξιο του. Και αυτόν φαίνεται πως τον βρήκαν στο πρόσωπο του Αργεντινού τερματοφύλακα.

Ο 30χρονος γκολκίπερ που έχει και μια διεθνή συμμετοχή με τα χρώματα της χώρας του είναι γνώστης του ισπανικού πρωταθλήματος καθώς αγωνίστηκε στην Αλαβές τη σεζόν 2005-06. Ενδιαφέρον για τον Κοστάντζο έχουν δείξει και ιταλικές ομάδες με πρώτες και κύριες τις Παλέρμο και Ουντινέζε.

Ντελγκάδο: «Έχω ανάγκη από αλλαγή»

Ντελγκάδο: «Έχω ανάγκη από αλλαγή»Δηλώσεις με νόημα έκανε ο Σέζαρ Ντελγκάδο της Λιόν. Ο μεταγραφικός «στόχος» του Ολυμπιακού, προανήγγειλε κατά κάποιο τρόπο την φυγή του από τη Λιόν, τονίζοντας ότι χρειάζεται μια αλλαγή, ενώ δήλωσε χαρούμενος με το ενδιαφέρον της Μάλαγα.


«Η πιθανότητα να παίξω στη Μάλαγα με κάνε χαρούμενο. Γνωρίζω ότι σύντομα θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, μετά από το οποίος θα είμαι σε θέση να γνωρίζω περισσότερα. Δεν ξέρω αν έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου στη Γαλλία, αλλά η οικογένειά μου και εγώ έχουμε ανάγκη από μια αλλαγή».

Ματιές στον Ερνάντες η Ρόμα

Ματιές στον Ερνάντες η ΡόμαΤον Ουρουγουανό επιθετικό της Παλέρμο, Αμπέλ Ερνάντες θέλει να αποκτήσει η Ρόμα το προσεχές καλοκαίρι σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη Βιντσένζο ντ’ Ιπολίτο.


«Υπάρχει κάποια βάση σε αυτές τις φήμες. Αυτή η υπόθεση θα εξελιχθεί πιο γρήγορα εφόσον αναλάβει πόστο στη Ρόμα ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Παλέρμο, Βάλτερ Σαμπατίνι. Πάντως για την ώρα ο Αμπέλ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 και είναι πολύ ευτυχισμένος που αγωνίζεται στην Παλέρμο. Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες κορυφαίες  ομάδες της Ιταλίας αλλά και ευρωπαϊκές», δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Ουρουγουανού στράικερ.

Τάσεις φυγής από Φάμπρεγκας

Τάσεις φυγής από ΦάμπρεγκαςΝα αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό της Άρσεναλ, φαίνεται πως επιθυμεί ο Σεσκ Φάμπρεγκας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει δυσαρεστηθεί πολύ, από το γεγονός πως η ομάδα του, όπως όλα δείχνουν, θα μείνει για ακόμη μια χρονιά χωρίς τίτλο.
Μάλιστα, άνθρωπος μέσα από την Άρσεναλ, επιβεβαίωσε στην εφημερίδα, πως ο 24χρονος μέσος θέλει να αποχωρήσει από το ρόστερ των «κανονιέρηδων» και στην περίπτωση αυτή, αναμένεται να πουληθεί για περίπου 40 εκατ. ευρώ.