Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Δυνατή Μίλαν βλέπει ο Φαν Μπάστεν!

Δυνατή Μίλαν βλέπει ο Φαν Μπάστεν!Σίγουρος πως η Μίλαν θα γίνει και πάλι η μεγάλη ομάδα του πρόσφατου (αλλά και του λιγότερο πρόσφατου) παρελθόντος έδειξε με δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ ο Μάρκο Φαν Μπάστεν.
Ο χαρισματικός παλαίμαχος στράικερ ο οποίος μεσουρανούσε με τη φανέλα των «ροσονέρι» πριν από περίπου μία 20ετία, επεσήμανε πως η αγαπημένη του Μίλαν θα συγκαταλέγεται λίαν συντόμως και πάλι στην «ελίτ» της «Γηραιάς Ηπείρου»

«Σε σύντομο χρονικό διάστημα από τώρα θα ανήκει και πάλι στο κλαμπ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Η ομάδα μπορεί να μην είναι στο ίδιο επίπεδο που βρίσκονται οι ομάδες που έχουν απομείνει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως χτίζει ένα πραγματικά δυνατό σύνολο και σύντομα θα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης», οι δηλώσεις του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ολλανδίας, ο οποίος εν συνεχεία έκανε ένα μίνι ψυχογράφημα και σε έναν από τους… «απογόνους» του στην επιθετική γραμμή της Μίλαν, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Έχει ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους με διάφορες μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι από τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν. Δεν νομίζω ότι είναι κουρασμένος σωματικά, αλλά πνευματικά. Του αρέσει να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, όμως αυτή τη στιγμή είναι θυμωμένος χωρίς λόγο. Θα βρει τον δρόμο του στη Μίλαν, όπως είχα κάνει άλλωστε και εγώ», τα όσα ανέφερε για τον Σουηδό, ο Φαν Μπάστεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου