Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Οι ανακατατάξεις σε Football και Super League…συνεχίζονται

epoΟχτώ ΠΑΕ από την Football League έχουν καταθέσει φάκελο για άδεια συμμετοχής στην πρώτη κατηγορία στην ΕΠΟ.
Οκτώ ΠΑΕ Football League, φέρεται να έχουν καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ώστε να αποκτήσουν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Superleague, εκμεταλλευόμενες τις εξελίξεις με Ηρακλή και Πανιώνιο, που προσωρινά έχουν υποβιβαστεί στη Football League.
Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι οι ομάδες, που θα υποβιβαστούν από τη Superleague θα είναι πέντε και όχι τρεις, οπότε οι «8″ σπεύδουν, να προλάβουν…
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, έχουν αποχαιρετήσει τη S.L.: Λάρισα, Αστέρας Τρ, Πανσερραικός, ενώ υποψήφιοι «μελλοθάνατοι» είναι και οι Πανιώνιος, Ηρακλής.
Από την άλλη οι οκτώ ΠΑΕ της F.L., που ήδη έχουν καταθέσει φάκελο είναι: ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Πανθρακικός και Βέροια.
Αντίθετα, οι Διαγόρας και Πιερικός, παρ’ ότι συμπεριλαμβάνονται στο γκρουπ των ΠΑΕ, οι οποίες θα συμμετάσχουν στα πλει-οφ ανόδου της F. L., δεν έχουν καταθέσει φάκελο για αδειοδότηση κατά συνέπεια δεν πρόκειται, να προβιβαστούν στη S.L.
Από εκεί και πέρα:ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι οι δύο, που θα ανέβουν απευθείας στη S.L. και φέρεται να πληρούν τα κριτήρια της αδειοδότησης. Ακόμη: Λεβαδειακός, Πανθρακικός και Βέροια, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν «οκ» για τους φακέλους τους. Τέλος, ΟΦΗ, Τρίκαλα και Δόξα Δράμας ακούγεται, ότι έχουν ελλείψεις, αλλά δεν είναι απίθανο, να καλυφθούν ως αύριο ή μεθαύριο, που θα καταθέσουν τους φακέλους τους.
Τις πέντε θέσεις (αν τελικά είναι πέντε), θα τις λάβουν οι πέντε πρώτοι που θα πληρούν τελικά τις προϋποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου