Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Παίρνει Γκουντογκάν η Ντόρτμουντ

Παίρνει Γκουντογκάν η ΝτόρτμουντΠολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου μέσου από την Νυρεμβέργη βρίσκεται η Ντόρτμουντ σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα.
Ύστερα από αρκετούς μήνες, όπου η Ντόρτμουντ φέρεται να κοιτάει την απόκτηση του Ιλκάι Γκουντογκάν στην Γερμανία, θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».
Ο 20χρονος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πιθανούς πρωταθλητές για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1,5 εκατομμύρια ευρώ.
Για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, η Νυρεμβέργη θέλει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μπορούν να γίνουν έξι, αν η Ντόρτμουντ αγωνιστεί την μεθεπόμενη περίοδο στο Champions League.
Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Νυρεμβέργη για την επόμενη αγωνιστική και η μεταγραφή το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου