Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Επαλέ: «Εμείς μιλήσαμε στο γήπεδο»

Ο καθρέφτης μιας ομάδας είναι ο αγωνιστικός χώρος, σύμφωνα με τον Ζοέλ Επαλέ. Εκεί όπου ο Ηρακλής κέρδισε τις μάχες και έμεινε στην κατηγορία και όχι αίθουσες κάποιων γραφείων.
Για την αποχώρηση του Τάσου Κατσαμπή τόνισε:
«Ο Τάσος δεν περίμενα να καταφέρει να παίζει μέχρι τώρα. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια, ποτέ δεν κρύφτηκε στον αγωνιστικό χώρο και πάντα έδινε και τη ψυχή του στην ομάδα. Μπράβο του για όσα πέτυχε και αν θα μείνει κοντά στην ομάδα, θα τη βοηθήσει σίγουρα, σαν αρχηγός που ήταν. Τον αγαπούν και τον σέβονται όλοι οι παίκτες».

Για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε:
«Η ομάδα ξεκίνησε με προβλήματα την προετοιμασία, υπήρχαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Θα πρέπει από τη νέα σεζόν να υπάρχει πρόγραμμα για να πάει καλύτερα η ομάδα. Εύχομαι να μην ζήσουμε ξανά τέτοια δύσκολη χρονιά» και συμπλήρωσε: «Αυτές τις ημέρες θα πάω στο Παρίσι να μείνω λίγο με την οικογένεια και μετά θα κάνω λίγες διακοπές για να ηρεμήσω και να γεμίσω τις μπαταρίες για τη νέα σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου