Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

NBA: Τρία «ματς μπολ», τα δύο θα κλείσουν!

NBA: Τρία «ματς μπολ», τα δύο θα κλείσουν!Παιχνίδια «δίχως αύριο» είναι για Σπερς, 76ers και Νάγκετς αυτά απέναντι σε Γκρίζλις, Χιτ και Θάντερ αντίστοιχα, αφού σε περίπτωση ήττας για καθεμία από τις τρεις πρώτες, η περιπέτεια στη φετινή «post season» ολοκληρώνεται κάπως πρόωρα.


ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ERS

Χιτ: Ήθελαν να τελειώσουν με «σκούπα» και 4-0 τη σειρά κόντρα στην ομάδα του Αντρέ Ιγκουοντάλα, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστούν ενόψει της επόμενης φάσης των πλέι οφ  Από τη στιγμή όμως που δεν το κατάφεραν, είναι υποχρεωμένοι να κλείσουν τη σειρά στο προσεχές ματς του «American Airlines Arena», στο οποίο θα έχουν και πάλι ως μοναδικό απόντα τον πάουερ φόργουορντ Ουντόνις Χάσλεμ. Στο τέταρτο ματς της σειράς κόντρα στην ομάδα από τη Φιλαδέλφεια, η «τριανδρία» Τζέιμς – Ουέιντ – Μπος σημείωσε συνολικά 65 από τους 82 πόντους των Χιτ, οι οποίοι πάντως γνώρισαν την ήττα με 86-82.

  
76ers: Ήταν πιο ομάδα στην αναμέτρηση του «Wells Fargo Center» που προηγήθηκε, επικρατώντας με 86-82 των «αστέρων» του Μαϊάμι, αποδεικνύοντας πως πολλές φορές ο πλουραλισμός είναι ικανός να υπερκεράσει τη δυναμική του ενός ή και των λίγων. Πέντε παίκτες του Νταγκ Κόλινς έκλεισαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο όλων τον ερχόμενο από τον πάγκο Έβαν Τέρνερ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους 76ers στο παιχνίδι που πλησιάζει, αφού εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, η ήττα ολοκληρώνει το φετινό ταξίδι στα παρκέ του NBA.


ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ – ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ (+6.5)

Σπερς: Στην αρχή νομίζαμε πως μπήκαν χαλαροί στη σειρά με τους Γκρίζλις, εσχάτως αντιλαμβανόμαστε πως απλά δεν μπορούν, αφού μετά την αγχωτική νίκη τους στο δεύτερο ματς, ήρθε μία ήττα και μία πανωλεθρία να φέρει τους Γκρίζλις μία «ανάσα» πριν από τους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας. Η ήττα με 104-86 τα ξημερώματα της Τρίτης, απέδειξε πως οι παίκτες του Πόποβιτς δείχνουν λιποψυχία στην κρισιμότερη καμπή της χρονιάς, όταν καθ’ όλη τη διάρκειά της φιγούραραν στην κορυφή της Δύσης. Μέσα σε όλα τα άλλα, να παρακολουθείς θέαμα σαν και αυτό του Μανού Τζινόμπιλι να τελειώνει το ματς με 14 πόντους και κάκιστα ποσοστά και του Τιμ Ντάνκαν να πατάει παρκέ για 30 περίπου αγωνιστικά λεπτά και να αναρωτιέσαι αν βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια (ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 6 πόντους), δεν είναι και ότι πιο κολακευτικό για τα «σπιρούνια», τα οποία καλούνται να κάνουν την ολική επαναφορά και με τρεις νίκες να περάσουν στην επόμενη φάση… Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση που ξεκινάει σε λίγες ώρες.
 
 
Γκρίζλις: Εμείς το λέγαμε. Το γράφαμε. Το ξέραμε… Τώρα το ξέρει και όλος ο κόσμος πως η ομάδα του Λιονέλ Χόλινς ανήκει στη συνομοταξία εκείνων που αν δεν προσεχθεί, κάνει τη ζημιά χωρίς καν να το καταλάβει ο αντίπαλος. Κάπως έτσι την πάτησαν και οι Σπερς και πλέον βρίσκονται στα «σκοινιά» αφού μετά το επιβλητικό 104-86, οι Γκρίζλις θέλουν μόνο μία νίκη για να ξεμπερδέψουν… Δύσκολο να ξεχωρίσεις κορυφαίο σε μια τέτοια αναμέτρηση, αφού πέντε παίκτες ολοκλήρωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων και εννιά έχοντας πετύχει από οκτώ πόντους και πάνω. Αν πάντως πρέπει «σώνει και ντε» να πούμε τον MVP, αυτόν τον βρίσκουμε στο πρόσωπο του βραχύσωμου γκαρντ Μάικ Κόνλεϊ, ο οποίος ολοκλήρωσε τη βραδιά του «FedEx Forum» με 15 πόντους, 7 ασίστ και 2 ριμπάουντ.
 
 
ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ – ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ (+7.0)

Θάντερ: Δεύτερο «ματς μπολ» για τους Θάντερ, αφού μετά την ήττα με 104-101 στο Ντένβερ τα ξημερώματα της Τρίτης, η χαρά της πρόκρισης στους ημιτελικούς της Δύσης αναβλήθηκε κατά δύο μέρες… Οι πάντες (με πρώτο τον Σκοτ Μπρουκς) ελπίζουν να την πανηγυρίσουν σε λίγες ώρες στην πέμπτη αναμέτρηση της σειράς που θα διεξαχθεί στην «Oklahoma City Arena», με τον Κέβιν Ντουράντ να περιμένει «φτιαγμένος» την ομάδα του Τζορτζ Καρλ, από την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Ντένβερ μιάμισι μέρα πριν. Χωρίς προβλήματα οι Θάντερ, οι οποίοι θέλουν να προκριθούν από τα ξημερώματα της Πέμπτης στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας.
 
Νάγκετς: «God Bless Ty Lawson» θα πρέπει να προσεύχονται όλοι στο Ντένβερ, αφού ο βραχύσωμος γκαρντ είναι ο κυριότερος λόγος που οι Νάγκετς συνεχίζουν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της «post season», παρά το γεγονός πως ακόμα και τώρα το απόλυτο φαβορί είναι οι Θάντερ που χρειάζονται μόλις μία επικράτηση για την επίτευξη του στόχου. Οι 27 πόντοι, τα 3 ριμπάουντ και οι ισάριθμες ασίστ που μοίρασε ο Λόσον στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, αρκούσαν για την ομάδα του να νικήσει με 104-101 την αντίστοιχη από την Οκλαχόμα και να παρατείνει την αγωνία των φίλων της για το αν το φετινό «όνειρο» δεν σταματάει εδώ.  


Στο… ψαχνό!

Οι Χιτ θα περάσουν με επιχείρηση «σοκ και δέος» στην επόμενη φάση, θέλοντας να στείλουν και μήνυμα ανωτερότητας στον επόμενο αντίπαλο. Άνω των 98.5 πόντων η συνολική επιθετική τους παραγωγή λοιπόν, με την απόδοση στο 1.83! Και οι Σπερς θέλουν να δώσουν απαντήσεις, προς Θεού κάμετε, αποτελούν πάντα καλύτερη ομάδα από τους Γκρίζλις, σε αυτό τουλάχιστον το ματς θα το αποδείξουν και θα νικήσουν με διαφορά άνω των 6.5 πόντων, με την απόδοσή τους στο 1.92! ΟιΝάγκετς θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, ως εκ τούτου θεωρώ εξαιρετικό «μαξιλαράκι» το χάντικαπ των 7 πόντων που τους δίνεται κόντρα στους Θάντερ. Και αν θα χάσουν, θα το κάνουν μεδιαφορά κάτω των 7 πόντων με την απόδοση της 10Bet.com επίσης στο 1.92!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου