Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, πράξη τρίτη..

ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΤο «Clasico» κάνει την τρίτη του στάση σε πολύ λίγο διάστημα, αυτή τη φορά για το Champios League, απόψε στις 21:45
Εδώ και καιρό είχε προγραμματιστεί. Οι δύο ομάδες θα έπρεπε να παίξουν τέσσερα «Clasico» μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα, και πλέον βρισκόμαστε στην τρίτη στάση αυτού του ποδοσφαιρισκού θεάματος.
Η πρώτη πράξη στο πρωτάθλημα μας άφησε με την γλυκόπικρη γεύση του 1-1, το Κύπελλο όμως κατέληξε στην Μαδρίτη με μεγάλο νικητή τον Ζοζέ Μουρίνιο.
Αυτή τη φορά, την τρίτη, κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά αν κρίνει κάποιος από τις συνεντεύξεις τύπου των δύο προπονητών, το κλίμα μόνο ήρεμο δεν πρόκειται να είναι!
Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα δίνουν τις δικές τους μάχες από τους πάγκους όλες αυτές τις μέρες και πλέον ο Πεπ μπήκε στο κόλπο και των media, ξεσπαθώνοντας για τις δηλώσεις που έκανε ο Ζοζέ λίγο νωρίτερα.
Αγωνιστικά η Ρεάλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τον Πορτογάλο τεχνικό να την έχει φέρει σε επίπεδο τέτοιο, ώστε να αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα σαν μία κανονική ομάδα, και να την έχει φέρει στο σημείο σε δύο αναμετρήσεις να έχει πετύχει μόλις ένα γκολ.
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έκανε ακόμα ένα βήμα με το άνετο 2-0 επί της Οσασούνα, αλλά με την Ρεάλ τα… έχει βρει σκούρα!
Ο Γκουαρδιόλα μπορεί να βλέπει την ομάδα του να αποδίδει στο μεγαλύτερο διάστημα το καλό ποδόσφαιρο που ξέρει να παίζει, αλλά μέχρι στιγμής αποτέλεσμα δεν έχει πάρει από τον «Special One», εκτός του 1-1 που κράτησε το προβάδισμά της για το πρωτάθλημα στο +8.
Στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα ο Ισπανός τεχνικός έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει. Οι Αντριάνο, Αμπιντάλ, Μάξουελ δεν μπορούν να παίξουν έτσι μένει χωρίς αριστερό μπακ, ενώ οι Κρκιτς, Πουγιόλ και Μιλίτο είναι στην αποστολή αλλά όχι απολύτως έτοιμοι.
Το μεγαλύτερο ερωτηματικό φυσικά είναι ο Ινιέστα, που πολύ δύσκολα θα καταφέρει να είναι στην ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου