Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Πηλαδάκης: «Nα τηρηθούν οι νόμοι...»

Πηλαδάκης: «Nα τηρηθούν οι νόμοι...»Την πεποίθησή του πως θα πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι και να μην υπάρχουν πιέσεις από πορείες ομάδων, εξέφρασε μέσω τοποθέτησής του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα, Κώστας Πηλαδάκης.

«Οι όροι της αδειοδότησης δεν σηκώνουν παρερμηνείες. Αν μέχρι 31/3 δεν έχεις κάνει όσα οφείλεις, ώστε να πληροίς τις προϋποθέσεις, δεν παίρνεις άδεια και δεν βλέπω γιατί οποιαδήποτε ετεροχρονισμένη ενέργεια μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο δευτεροβάθμιο όργανο. Ας πούμε πως μια επιταγή δεν πληρώνεται στην ώρα της και σφραγίζεται. Αν τελικά πληρωθεί δύο μήνες μετά, είτε αφορά χίλια ευρώ είτε ένα εκατομμύριο, αυτό σημαίνει πως δεν έχει υπάρξει αδίκημα; Υπάρχει κι είναι ακριβώς το ίδιο.
Επιπλέον, είναι αστείο να θεωρείται από κάποιους πως πρέπει να τελεσιδικήσει η προσφυγή ενός παίκτη στα διεθνή όργανα, για να δικαιολογηθούν εκκρεμότητες πριν από τις 31/12. Δηλαδή η απόφαση για μια άδεια που αφορά στο σήμερα θα βγει έναν χρόνο μετά που θα τελεσιδικήσει μια προσφυγή; Δεν έχω προσωπικά με κανέναν παράγονται και καμία ομάδα. Προσπαθώ απλά να προφυλάξω τα συμφέροντα της ομάδας μας. Δεν μπόρεσα να την προφυλάξω από τη διαιτησία, όπως πιθανόν έκαναν παράγοντες άλλων ομάδων, αλλά εδώ υπάρχει ένας νόμος που πρέπει να τηρηθεί.

Για τις πορείες των οπαδών: «Αυτό θα πρέπει κάποτε να σταματήσει. Αν είναι με τέτοιου είδους πιέσεις να καταστρατηγούνται οι διεθνείς κανονισμοί, τότε να τις εφαρμόσουμε όλοι και να μην υπάρχουν νόμοι. Στην τελική, οι Λαρισαίοι έχουν κινητοποιηθεί στο παρελθόν πολύ πιο δυναμικά. Κι εν τέλει, μια κινητοποίηση δικαιολογείται όταν διεκδικεί το νόμιμο και το δίκαιο κι όχι το αντίστροφο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου