Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Θέλει 100 εκ. για την ΚΠΡ ο Έκλεστον

Θέλει 100 εκ. για την ΚΠΡ ο ΈκλεστονΣτο σφυρί, έναντι ενός λίαν υψηλού ποσού προτίθεται να βγάλει ο  Μπέρνι Έκλεστον την ΚΠΡ που βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πας ενδιαφερόμενος λοιπόν να αναλάβει τα ηνία του σωματείου του Λονδίνου στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, μπορεί να το κάνει, αρκεί να καταβάλει 100 εκ λίρες στον ιδιοκτήτη του.
Ο εκ των κορυφαίων  μορφών της F1 Έκλεστον  δεν είναι αντίθετος στην πώληση του συλλόγου μιας και η ενασχόλησή του με πολλά πράγματα στον επιχειρηματικό κόσμο δεν του αφήνει πολύ ελεύθερο χρόνο για τη σωστή διοίκηση των Λονδρέζων.
Το αντίτιμο που επιθυμεί δεν είναι καθόλου μικρό αν και  υποστηρίζει ότι ήδη υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες από Αμερική και Ασία με τους οποίους έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια επίσημη προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου