Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Επιμένει για πλέι οφ ο Άρης

Επιμένει για πλέι οφ ο Άρης Αποφασισμένος να ζητήσει ακόμα και αναβολή της κλήρωσης των πλέι οφ είναι ο Άρης, όπως δήλωσε ο Γιάννης Κόντης. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε πως θα πρέπει να παρέμβει η Σούπερ Λίγκα, αφού αν ισχύουν όσα ακούγονται, οι «κίτρινοι» μπαίνουν στα πλέι οφ.

«Είμαστε η πρώτη ομάδα που αντιμετώπισε ο Πανιώνιος με τα μεταγραφικά αποκτήματα. Εμείς περιμένουμε τα στοιχεία. Αν είναι δεδομένο ότι είναι ληγμένες τόσο η φορολογική όσο και η ασφαλιστική η ενημερότητα. Εγώ πιστεύω σήμερα ότι αύριο θα δούμε άλλες ενημερότητες με άλλες ημερομηνίες. Αν όχι, υπάρχει αμέλεια που συνιστά όμως αδίκημα από τον Πανιώνιο και πρέπει να μηδενιστεί στα ματς που έπαιξαν οι μεταγραφές. Σε αυτήν τη περίπτωση πρέπει να αλλάξει και η σειρά της βαθμολογίας και να μπει ο Άρης στα πλέι οφ», δήλωσε ο παράγοντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Σκεφτόμαστε να ζητήσουμε να μη γίνει η κλήρωση των πλέι οφ την Παρασκευή. Αν εντός της ημέρας δεν διαψευστεί το γεγονός, θα το ζητήσουμε. Είναι σαφές όμως ότι εφόσον υπάρξει βεβαιωμένη παράβαση, πρέπει να παρέμβει από μόνη της η Σούπερ Λίγκα. Έχω εμπιστοσύνη στον Πιλάβιο και πρέπει να επιληφθεί. Έχω εμπιστοσύνη επίσης και στον πρόεδρο της επιτροπής αδειοδότησης κ. Δημητρίου. Αν έγιναν έτσι τα πράγματα, θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου