Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Πολλά γκολ στην Ευρώπη!

Πολλά γκολ στην Ευρώπη!Μπορεί να είναι γιορτινές ημέρες, ωστόσο, στην Ευρώπη τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα διεξήχθησαν κανονικά.
ΑΓΓΛΙΑ
Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δυσκολεύτηκε απέναντι στην Έβερτον, ωστόσο πήρε τη νίκη που την διατήρησε στους έξι βαθμούς από τους διώκτες της.
Εκεί είναι η Τσέλσι, η οποία είχε ευκολότερο έργο απέναντι στην Γουέστ Χαμ, την οποία και κέρδισε με 3-0. Η είδηση από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το ότι σκόραρε για πρώτη φορά με τα «μπλε» ο Φερνάντο Τόρες.
Ωστόσο, αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν αναμφισβήτητα η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς, διέλυσε με 5-0 την Μπέρμιγχαμ, έχοντας τον Μάξι Ροντρίγκεζ σε εντυπωσιακή κατάσταση επικρατώντας με 5-0.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 1-0
Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 3-0
Λίβερπουλ – Μπέρμιγχαμ 5-0
Άστον Βίλα – Στόουκ 1-1
Μπλάκπουλ – Νιούκαστλ 1-1
Γουλβς – Φούλαμ 1-1
Σάντερλαντ – Γουίγκαν 4-2
Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ 2-2
Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ ΕΔΩ.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Δεν αναδείχθηκε σήμερα (23/4) πρωταθλητής. Αυτό γιατί η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 1-0 από την Γκλάντμπαχ, με την Λεβερκούζεν μετά τη νίκη της με 2-1 απέναντι στην Χόφενχαϊμ, να μειώνει στους πέντε βαθμούς από την κορυφή.
Η Μπάγερν Μονάχου, για ακόμα μία φορά «γκέλαρε», με την Άιντραχτ αυτή τη φορά να παίρνει την ισοπαλία με 1-1. Νίκη παραμονής πήρε η Καϊσερσλάουτερν απέναντι στην Σάλκε, καθώς επικράτησε με 1-0.
Δύσκολο προβλέπεται το μέλλον της Σανκτ Πάουλι, μετά την εντός έδρας ήττα της με 3-1 από την Βέρντερ Βρέμης. Εντυπωσιακή ήταν η Στουτγκάρδη, η οποία επικράτησε κατά κράτος του Αμβούργου, παίρνοντας τη νίκη με 3-0.
Άιντραχτ – Μπάγερν Μονάχου 1-1
Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ 2-1
Σάλκε – Καίσερσλάουτερν 0-1
Σανκτ Πάουλι – Βέρντερ Βρέμης 1-3
Στουτγκάρδη – Αμβούργο 3-0
Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 1-0
Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα ΕΔΩ.
ΙΤΑΛΙΑ
Στους οκτώ βαθμούς αύξησε την διαφορά της η Μίλαν, μετά τη νίκη της με 1-0 απέναντι στην Μπρέσια. Αυτό γιατί νωρίτερα, η Νάπολι, ηττήθηκε με 2-1 από την Παλέρμο.
Η νίκη της Ίντερ απέναντι στην Λάτσιο με 2-1, το μόνο που έδωσε στους «νερατζούρι», είναι η δεύτερη θέση, καθώς δεν έχει ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Κατά τα άλλα η Σαμπντόρια παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής, μετά τη νίκη της με 1-0 απέναντι στην Μπάρι, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Τσεζένα, που πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα της Μπολόνια.
Ρόμα – Κιέβο 1-0
Ίντερ – Λάτσιο 2-1
Κάλιαρι – Φιορεντίνα 1-2
Μπάρι – Σαμπντόρια 0-1
Μπολόνια – Τσεζένα 0-2
Ουντινέζε – Πάρμα 0-2
Παλέρμο – Νάπολι 2-1
Τζένοα – Λέτσε 4-2
Μπρέσια – Μίλαν 0-1
Γιουβέντους – Κατάνια 2-2
Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του Καμπιονάτο ΕΔΩ.
ΙΣΠΑΝΙΑ
Ποδόσφαιρο από… άλλον πλανήτη έπαιξε η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μεστάγια». Αφού αρχικά πήρε το κύπελλο εκεί, διέλυσε με 6-3 την Βαλένθια σε μία μοναδική παράσταση, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους, Κακά και Ιγκουαΐν που οι δύο τους σημείωσαν τα πέντε από τα έξι τέρματα.
Βέβαια αυτό δεν αλλάζει πολλά στην μάχη του τίτλου, καθώς το προβάδισμα που έχει πάρει η Μπαρτσελόνα, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να καλυφθεί.
Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 3-6
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 2-0
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 23:00
Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν ΕΔΩ
ΓΑΛΛΙΑ
Την Κυριακή (24/4) διεξάγεται το γαλλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο σήμερα κρίνεται ο πρώτος τίτλος. Για τον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας, η Μαρσέιγ  αντιμετωπίζει την Μονπελιέ στο «Παρκ Ντε Φρανς» με τον νικητή να παίρνει και τον πρώτο τίτλο.
Μαρσέιγ – Μονπελιέ 1-0
Δείτε το αυριανό πρόγραμμα (24/4) και την βαθμολογία του Σαμπιονά ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου