Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

«Τσίρκο η... Κολωνία αλλά θέλω να μείνω!»

«Τσίρκο η... Κολωνία αλλά θέλω να μείνω!»Την επιθυμία του να παραμείνει στην Κολωνία εξέφρασε ο επιθετικός της ομάδας, Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος έθεσε ως βασική προϋπόθεση την οικονομική και διοικητική σταθερότητα του συλλόγου.
Ο διεθνής άσος της Κολωνίας μίλησε στην «Bild» όπου τόνισε πως πρέπει να ληφτούν σοβαρές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του συλλόγου για να παραμείνει στην ομάδα:

«Μου κάνει καλό η παραμονή στην Κολωνία. Είναι η ομάδα μου, είναι η πόλη μου. Αν είναι στο χέρι μου, θα παραμείνω. Όμως αυτός ο σύλλογος είναι… τσίρκο. Η Μάιντς, η Ντόρτμουντ και το Ανόβερο δεν έχουν μεγάλους σταρ, αλλά έχουν μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και όλοι οδεύουν σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Όσο για το πού θα πήγαινε σε περίπτωση αποχώρησης από την Κολωνία, ο 26χρονος Γερμανός άσος απάντησε: «Χωρίς να θέλω να φανώ αλαζόνας, θα μπορούσα να πετύχω σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, στην Αγγλία ή την Ισπανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου