Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Αγχωμένος ο Βαλβέρδε

Αγχωμένος ο ΒαλβέρδεΟ Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ιδιαίτερα πιεσμένος και σκεπτικός αυτές τις μέρες λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στον Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν και σήμερα αγχωμένος και προβληματισμένος στην προπόνηση.
O Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν και σήμερα... βυθισμένος στις σκέψεις του. Τα προβλήματα τραυματισμών που... χτύπησαν τον Ολυμπιακό τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός διακατέχεται πλέον από πίεση και άγχος καθότι βλέπει πως δεν μπορεί να... καταστρώσει τα πλάνα του για την βασική ενδέκαδα, όπως θέλει. Πάντως ούτε και σήμερα στην προπόνηση φανέρωσε τις τελικές του προθέσεις στο εσωτερικό διπλό της ομάδας, στο οποίο έπαιξαν επτά εναντίον επτά.

Σχετικά με το βασικό σχήμα ο Πάρντο θα είναι τερματοφύλακας και στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ουρτάδο και Ντουντού. Την αμυντική τετράδα θα την απαρτίζουν οι Μοντεστό, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας και Γκαλίτσιος.
Αριστερό χαφ θα είναι ο Ριέρα ενώ όπως όλα δείχνουν ο Μιραλάς θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης. Δεξί χαφ θα παίξει ο Φετφατζίδης με κρυφό κυνηγό τον Φουστέρ.

Ατομικό ο Χαβίτο και… Αγιασμός!

Ατομικό ο Χαβίτο και… Αγιασμός!Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης παρακολούθησε σήμερα ο Φρασκίσκο Χαβίτο ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ από τον αγώνα με την Κέρκυρα. Αγιασμός τελέστηκε στις εγκαταστάσεις στο Ρύσιο.

Από εκεί και πέρα, οι Ρονάλντο Γκιάρο και Τσεσνάουσκις, έκαναν φυσιοθεραπεία, ενώ στα αξιοσημείωτα της σημερινής προπόνησης είναι πως τελέστηκε αγιασμός στις εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο πριν την προπόνηση του Άρη, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και των στελεχών της ΠΑΕ. 

Η προετοιμασία των «κιτρίνων» με την αυριανή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας, και εν συνεχεία ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Έλειψε, αλλά παίζει ο Βιεϊρίνια!

Έλειψε, αλλά παίζει ο Βιεϊρίνια!Χωρίς τον Αντελίνο Βιεϊρίνια έγινε η σημερινή προπόνηση τουΠΑΟΚ. Δεν τίθεται θέμα απουσίας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρόγραμμα αποθεραπείας οι Κοντρέρας, Σνάουτσνερ και Σαβίνι.
Ο Πορτογάλος χαφ του Δικεφάλου ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στα πλευρά, με αποτέλεσμα ο Μάκης Χάβος να προτιμήσει να τον ξεκουράσει για να μην είναι εξουθενωμένος.

Ο Ίβηρας άσος του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Απόντες από την προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν ο Ελ Ζαρ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, αλλά και ο Ανίς Μπουσαΐντι, ο οποίος έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Τέλος, οι Κοντρέρας, Σνάουτσνερ και Σαβίνι έκαναν αποθεραπεία.

Στο αεροπλάνο ο Φερέιρα!

Στο αεροπλάνο ο Φερέιρα!Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε δηλώσεις στο «cmjornal.xl.pt» κατά την αναχώρηση του από το αεροδρόμιο της Λισαβόνας και επιβεβαίωσε πως έρχεται στην Ελλάδa.
Ο Πορτογάλος προπονητής εντοπίστηκε από συμπατριώτες του στο αεροδρόμιο της πορτογαλικής πρωτεύουσας και δεν έκρυψε τον προορισμό του: «Πάω στην Ελλάδα και δεν έχω χρόνο για ξεκούραση. Εκτίμησα ότι είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να πάω σε μια ομάδα που μάχεται συνεχώς για αυτό που είμαι συνηθισμένος κι εγώ, δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου και την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Ο 64χρονος τεχνικός έρχεται στην Ελλάδα για να μιλήσει με τον Νικόλα Πατέρα, ενώ τόνισε για ποιο λόγο δέχτηκε την δουλειά στη Μάλαγα: «Αποδέχτηκα την πρόκληση γιατί πείστηκα ότι υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να πετύχουμε τους στόχους που μου ζητήθηκαν, αλλά τελικά διάλεξαν διαφορετικό δρόμο. Το παρελθόν είναι ιστορία για μένα και τώρα πρέπει να δω πως θα κυλήσει η επόμενη μέρα, γιατί υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά και πράγματα να συζητήσουμε με τον Παναθηναϊκό».
Ο Φερέιρα μίλησε και για το πορτογαλικό πρωτάθλημα χρίζοντας φαβορί για την κατάκτηση την Πόρτο: «Υπάρχει μια ομάδα που είναι πολύ καλή και άλλη μια που έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Η Μπενφίκα έχει χάσει τα τρία από τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Η Πόρτο έχει όλες τις ικανότητες να πάρει τον τίτλο»

«Η φανέλα με το νούμερο 21»

«Η φανέλα με το νούμερο 21»Οι Γερμανοί φίλαθλοι είναι τρελαμένοι με τον Γκέκα, η φανέλα του οποίου απειλεί να εκθρονίσει τον… επίσημο αγαπημένο τους Γιάννη Αμανατίδη. Το gazzetta.gr παρακολούθησε την προπόνηση της Άιντραχτ που θύμιζε… γερμανικό!

Το προπονητήριο της ομάδας είναι δίπλα στο γήπεδο, Commerzbank-Arena, με τους παίκτες να βγαίνουν από τα αποδυτήρια, να διασχίζουν 100 μέτρα υπογράφοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες, για να φτάσουν στα γήπεδα που κάνουν προπόνηση. Παρόντες στην προπόνηση ήταν περισσότεροι από 100 φίλαθλοι, που όμως είναι απόλυτα σιωπηλοί, σεβόμενοι το προνόμιο που τους δίνει ο προπονητής της Άιντραχτ, Μίχαελ Σκίμπε. 

Ο Πάτρικ, ο Ρικ και ο Κρίστιαν έκαναν κοπάνα από το σχολείο στις τελευταίες δύο ώρες για να δουν την προπόνηση, να αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ και να μας μίλησαν για τον… «Torofanis».

Δεύτερη φορά, μέσα σε μια ώρα το ίδιο… λάθος. Μήπως δεν έχουν καταλάβει εμείς κάτι; «Tor στα γερμανικά σημαίνει γκολ κι έτσι μετά τα πρώτα γκολ που έβαλε ο Γκέκας αλλάξαμε το «Theofanis» σε… Torofanis» μας εξηγεί ο Ρικ, δικαιώνοντας τον Τούρκο ταξιτζή. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον Γκέκα! Το πιο ωραίο, είναι ότι το κάνει να φαίνεται τόσο απλό. Σκοράρει όλη την ώρα, και δείχνει να μην προσπαθεί και πολύ για να βάλει το γκολ. Είναι μονίμως στη σωστή θέση. Ελπίζω να μην τον πουλήσουμε το καλοκαίρι, γιατί θέλουμε να έχουμε στην ομάδα μας τον πρώτο σκόρερ στην Ευρώπη» λέει γελώντας ο Πάτρικ, την ώρα που γυρίζει πλάτη και για να αποκαλύψει ότι φοράει τη φανέλα του Γκέκα με το 21 στην πλάτη. «Την πήρα πριν από ενάμιση μήνα και πολλοί φίλοι μου απορούσαν που φορούσα τη φανέλα του Γκέκα και όχι του Αμανατιδη που είναι ο ηγέτης μας. Σήμερα όμως, όλοι θέλουν τη φανέλα του Γκέκα. Είναι τρομερός!»

«Θα σου πω την αλήθεια» μας διακόπτει ο Κρίστιαν. «Όταν πήραμε τον Γκέκα το καλοκαίρι, σκέφτηκα ότι κάναμε μαλ… Είχε να παίξει από την εποχή της Μπόχουμ! Σήμερα, παραδέχομαι ότι είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Τι βάζει ο άνθρωπος;;;; Θέλω να πάρω τη φανέλα του, αλλά έχω ήδη τεσσάρων παικτών και οι γονείς μου λένε ότι δεν μπορώ να δίνω όλο μου το χαρτζιλίκι στην μπουτίκ της Άιντραχτ…»

Όση ώρα μιλούσαμε, οι τρεις νεαροί φίλαθλοι της Φρανκφούρτης φορούσαν ένα λεπτό φούτερ κάτω από την φανέλα της Άιντραχτ, την ίδια στιγμή που οι παίκτες της ομάδας έκαναν προπόνηση με μπουφάν και σκούφους. «Ο μοναδικός που έχει συνηθίσει το κρύο είναι ο Αμανατίδης» λέει ο Σεμπάστιαν που έφερε στην προπόνηση τα πέντε παιδιά του. «Μετά από τόσα χρόνια ο Ama (σ.σ. έχει ήδη συμπληρώσει μια πενταετία στη Φρανκφούρτη) μπορεί να παίζει και με κοντομάνικο, ειδικά τώρα που έχει αφήσει γενειάδα και μοιάζει με τον Χρηστό. Για όλους τους φιλάθλους ο Yannis είναι πάντα το μεγάλο είδωλο. Είναι ο ηγέτης της ομάδας, αυτός που έμεινε εδώ στα δύσκολα και μας στεναχωρεί πολύ που δεν παίζει φέτος. Ήταν πολύ άτυχος με τους τραυματισμούς, αλλά τώρα που έχει παρέα τον Γκέκα, θα γίνει καλά πιο γρήγορα. Θα τον βοηθήσει και ο Τζαβέλας που φαίνεται πολύ cool τύπος. Τώρα, ο νέος ήρωας είναι ο Theofanis, αλλά να ξέρεις ότι για όλους εμάς, ο Αμανατίδης ήταν είναι και θα είναι το νούμερο ένα».

Εκείνη τη στιγμή, ο Γκέκας έχει μόλις τελειώσει την προπόνηση και τα παιδιά του Σεμπάστιαν, περικυκλώνουν τον Έλληνα επιθετικό. Μετά τις φωτογραφίες και τα αυτόγραφα, ο μικρότερος της παρέας, αρπάζει τον μπαμπά από το χέρι και τον πηγαίνει καροτσάκι στη μπουτίκ. «Θέλει μια φανέλα του Γκέκα! Του το έχω υποσχεθεί εδώ και δέκα μέρες και σήμερα δεν γλυτώνω» Λίγα λεπτά αργότερα, η οικογένεια βγήκε από την μπουτίκ με μια ντουζίνα σακούλες στα χέρια. «Καταστροφή! Πήρα κι εγώ φανέλα, πήρε και η μία κόρη μου και με έπεισαν να πάρουμε και πετσέτες για το σπίτι με το σήμα της Άιντραχτ», λέει ο Σεμπάστιαν. «Εσύ ποιανού φανέλα αγόρασες;» τον ρωτάμε. «… Του Γκέκα! Είναι πολύ καλός. Απίστευτος! Είναι τέλειο όλο αυτό που συμβαίνει. Και για τον ίδιο και για την ομάδα. Ελπίζω να μη σταματήσει τώρα που πήρα τη φανέλα του. Αν βάλει γκολ και το Σάββατο, θα έρθω να πάρω και στη γυναίκα μου μία, για να έχουμε όλοι την ίδια» είπε ο.. ταλαίπωρος πατέρας, την ώρα που τα παιδιά του πρόβαραν τα καινούρια τους αποκτήματα.

Σε ένα πρόχειρο γκάλοπ, ανάμεσα στους συγκεντρωμένους φιλάθλους της Άιντραχτ, καταλάβαμε ότι ο Γκέκας έχει κάνει… κατάληψη στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους, καθώς τα 11 γκολ σε 12 αγώνες είναι πάρα πολλά για να περάσουν απαρατήρητα. «Ο Σκίμπε εδώ και δύο χρόνια λέει ότι θέλει τον Γκέκα. Το κλίμα δεν ήταν τόσο θετικό γι αυτόν, γιατί προερχόταν από πολύ κακές σεζόν, αλλά σκεφτήκαμε ότι για να επιμένει τόσο ο προπονητής κάτι θα ξέρει. Μετά από 12 αγώνες στη σεζόν, δεν θα βρεις ούτε ένα φίλαθλο να μην λατρεύει τον Γκέκα. Δεν είναι μόνο τα γκολ, αλλά και το στυλ του. Είναι ταπεινός, ευγενικός και μπορεί να κάτσει τρεις ώρες να υπογράφει αυτόγραφα αν του το ζητήσεις. Κι όταν θα βγει πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, θα του κάνει πρόταση η Ρεάλ, αλλά δεν μας αφήσει. Να το θυμάσαι…» 

Ήταν τέτοια η πίστη του Γερμανού μεσήλικα κυρίου –δυστυχώς δεν συγκρατήσαμε το όνομα του- στον Γκέκα, ώστε καλά θα κάνει ο Torofanis κρεμάσει τα παπούτσια του στην Άιντραχτ και να αφήσει τη… Βασίλισσα για τον αντίπαλο του για τον τίτλο τουυ κορυφαίου σκόρερ στην Ευρώπη, που ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο, αν έχετε ακουστά.

Υγ: Για του λόγου το αληθές, όταν πήγαμε να αγοράσουμε κι εμείς μια φανέλα του Γκέκα, η συμπαθέστατη υπεύθυνη της μπουτίκ, μας είπε ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο, γιατί το στοκ είχε εξαντληθεί και έπρεπε να τυπώσει νέες φανέλες με το 21. Ξεπουλάει σαν φρέσκο πρέτσελ ο Γκέκας!