Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Στο αεροπλάνο ο Φερέιρα!

Στο αεροπλάνο ο Φερέιρα!Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε δηλώσεις στο «cmjornal.xl.pt» κατά την αναχώρηση του από το αεροδρόμιο της Λισαβόνας και επιβεβαίωσε πως έρχεται στην Ελλάδa.
Ο Πορτογάλος προπονητής εντοπίστηκε από συμπατριώτες του στο αεροδρόμιο της πορτογαλικής πρωτεύουσας και δεν έκρυψε τον προορισμό του: «Πάω στην Ελλάδα και δεν έχω χρόνο για ξεκούραση. Εκτίμησα ότι είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να πάω σε μια ομάδα που μάχεται συνεχώς για αυτό που είμαι συνηθισμένος κι εγώ, δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου και την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Ο 64χρονος τεχνικός έρχεται στην Ελλάδα για να μιλήσει με τον Νικόλα Πατέρα, ενώ τόνισε για ποιο λόγο δέχτηκε την δουλειά στη Μάλαγα: «Αποδέχτηκα την πρόκληση γιατί πείστηκα ότι υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να πετύχουμε τους στόχους που μου ζητήθηκαν, αλλά τελικά διάλεξαν διαφορετικό δρόμο. Το παρελθόν είναι ιστορία για μένα και τώρα πρέπει να δω πως θα κυλήσει η επόμενη μέρα, γιατί υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά και πράγματα να συζητήσουμε με τον Παναθηναϊκό».
Ο Φερέιρα μίλησε και για το πορτογαλικό πρωτάθλημα χρίζοντας φαβορί για την κατάκτηση την Πόρτο: «Υπάρχει μια ομάδα που είναι πολύ καλή και άλλη μια που έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Η Μπενφίκα έχει χάσει τα τρία από τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Η Πόρτο έχει όλες τις ικανότητες να πάρει τον τίτλο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου