Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ



Τα τελευταία Νέα των ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League στις

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 . Διάβασε για την πορεία όλων των ομάδων και παρακολούθησε τον ανταγωνισμό μεταξύ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Άρη και της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΤΕ  ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΑ  ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 

      

                                  

     










ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ


* 14:45 NOVASPORTS 1 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΙΤΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ Αγγλικό Πρωτάθλημα
* 17:00 NOVASPORTS 4 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ Αγγλικό Πρωτάθλημα
* 17:00 NOVASPORTS 3 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΟΛΤΟΝ Αγγλικό Πρωτάθλημα
* 17:00 NOVASPORTS 1 ΤΟΤΕΝΑΜ - ΦΟΥΛΑΜΑγγλικό Πρωτάθλημα
* 19:30 NOVASPORTS 1 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ Αγγλικό Πρωτάθλημα 



ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 
Read more: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html#ixzz19n1cQjD1

Ζιλμπέρτο: «Ο Θεός να σας ευλογεί»

Ζιλμπέρτο: «Ο Θεός να σας ευλογεί»Τις δικές του ευχές για τη νέα χρονιά έδωσε ο Βραζιλιάνος σουπερστάρ του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα.

«Καλή χρονιά σε όλους και ευτυχισμένο το 2011. Ελπίζω στο νέο έτος οι χαρές μας να πολλαπλασιαστούν και οι λύπες να είναι απλώς ευκαιρία για να μάθουμε κάτι καινούριο. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα που μου στείλατε. Ο Θεός να σας ευλογεί», αναφέρει ο 34χρονος μέσος.

ΔΙΑΜΑΝΤΙ Ο ΤΟΡΟ …«ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ…

Δύο από τους αμυντικούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θεωρεί ως ακρογωνιαίους λίθους το imscouting.

«Ο Σουηδός είναι ακόμα ένας μεγάλος σέντερ μπακ. Είναι έξυπνος, έμπειρος και εξαιρετικά ισχυρός ο Μέλμπεργκ, είναι ο ηγέτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην άμυνα. Αποτελεί έναν από τους λόγους που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει δεχτεί τόσα λίγα γκολ», γράφει για τον Μέλμπεργκ και εν συνεχεία στάζει μέλι για τον Τοροσίδη:

«Είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης και η εμπειρία του είναι ανεκτίμητη. Μπορεί να παίξει σχεδόν παντού στο γήπεδο, από την άμυνα μέχρι και τη μεσαία γραμμή και κάποιες φορές ως ακραίος μεσοεπιθετικός. Η ευελιξία του είναι πολύ χρήσιμη στον σύλλογο».


Read more: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ http://olympiacos-blog.blogspot.com/#ixzz19md22831

Αποχωρεί από Εθνική ο Σικαμπάλα

Αποχωρεί από Εθνική ο ΣικαμπάλαΤα ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της Αλ Αχλί εναντίον του Μαχμούντ Σικαμπάλα είναι η αιτία της αποχώρησης του Αιγύπτιου άσου από την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο ίδιος ωστόσο... έπεσε θύμα συνθημάτων με ρατσιστικό περιεχόμενο, γεγονός το οποίο και τον οδήγησε στην απόφαση να στείλει έγγραφο στην Ομοσπονδία της Αιγύπτου, μέσω του οποίου γνωστοποίησε πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της αφρικανικής χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σικαμπάλα μέτρησε 11 συμμετοχές και ένα γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας.

Αρέσει ο Σανκαρέ στην ΑΕΚ

Αρέσει ο Σανκαρέ στην ΑΕΚΟ Καλιφά Σανκαρέ είναι από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει. Ο 26χρονος Σενεγαλέζος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου και ήρθε η σειρά της ΑΕΚ να τσεκάρει τον παίκτη.
Ο Άρναρ Γκρέταρσον έχει εντυπωσιαστεί από τον 26χρονο αμυντικό, ο οποίος ειδικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έβγαλε μάτια «εξαφανίζοντας» τον Σισέ. Έτσι, έχοντας περάσει και το πιο δύσκολο κρας τεστ, ο Γκρέταρσον έβαλε το όνομα του Σανκαρέ στη λίστα του.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο sportdog.gr

Άρης για Γκροζίτσκι

Άρης για ΓκροζίτσκιΚρούση του Άρη για να κλείσει τον Καμίλ Γκροζίτσκι, αποκάλυψε ο πρόεδρος της Γιαγκελόνια, Τσέζαρι Κουλέτζα.
Πρόταση του Άρη για τον 22χρονο φορ Καμίλ Γκροζίτσκι έβγαλε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος της Γιαγκελόνια. «Ο Άρης ήρθε σε επαφή και έδειξε ενδιαφέρον για τον Γκροζίτσκι. Εμείς εκτός από τον Άρη έχουμε δεχθεί δύο προτάσεις από την Τουρκία, συγκεκριμένα από την Σίβασπορ και την Ανκαραγκουτσού. Τις μελετάμε και θα δούμε το νέο έτος που θα καταλήξουμε. Το καλοκαίρι οι άνθρωποι του Άρη ήθελαν τον παίκτη δανεικό κι εμείς θέλαμε να τον δώσουμε με μεταγραφή και κάπου εκεί κόλλησε το θέμα», τόνισε ο Τσέζαρι Κουλέτζα στο «Αθλητικό Metropolis».

Όσον αφορά στον Γκροζίτσκι εκείνος δήλωσε: «Ξέρω για το ενδιαφέρον του Άρη. Παίξαμε στην Ευρώπη και είδα ότι είναι καλή ομάδα και χαίρομαι που έχει αυτή τη πορεία, γιατί δείχνει ότι εμείς κοντράραμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουν μιλήσει οι άνθρωποι του Άρη με τη Γιαγκελόνια όπως και δύο τουρκικές ομάδες, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρω εγώ».