Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Διαιτητής έδωσε 7 πέναλτι σε 2 ματς και η UEFA ερευνά το θέμα! Πηγή: http://skathari.net/cat/athlitika/#ixzz1FScCSW1E


Ο ούγγρος ρέφερι Κρίστιαν Σελμέζι έσπασε όλα τα ρεκόρ αφού την Τετάρτη διαιτήτευσε δύο φιλικά ματς στα οποία σημειώθηκαν 7 τέρματα από ισάριθμα πέναλτι.

Τα ματς ήταν Λετονία – Βολιβία 2-1 και Βουλγαρία – Εσθονία 2-2 τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία. Ο Σελμέζι έστησε 7 φορές την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και οι παίκτες των τεσσάρων ομάδων ευστόχησαν σε όλα.
Οι ομοσπονδίες της Βουλγαρία και της Εσθονίας με έγγραφο τους προς την UEFA ζήτησαν να διερευνηθεί το θέμα αφού είναι σίγουρα περίεργο ένας διαιτητής να δίνει 7 πέναλτι σε μόλις δύο αγώνες.
«Ηταν πολύ περίεργο να έχουμε τέσσερα πέναλτι σε ένα αγώνα. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη εάν αναλογιστούμε πως και τα τρία γκολ στο προηγούμενο ματς, επετεύχθησαν επίσης με πέναλτι» δήλωσε ο Μπόρισλαβ Μιχαϊλοφ, πρόεδρος της βουλγαρικής ομοσπονδίας.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του εκπροσώπου της εσθονικής ομοσπονδίας, Μίχελ Ουϊμπόλεχτ: »Το φιλικό οργανώθηκε από ένα πρακτορείο με το οποίο δεν πρόκειται να συνεργαστούμε ποτέ ξανά. Λάβαμε πληροφορίες για πιθανό «μαγείρεμα» πριν καν την έναρξη του αγώνα καθώς το ίδιο πρακτορείο είχε οργανώσει και το φιλικό της Λετονίας με την Βολιβία στο οποίο είχαμε το ίδιο σενάριο.»
Αν σου άρεσε, πάτα Like:

ΒΙΝΤΕΟ: Aποβλήθηκε στο 10ο δευτερόλεπτο!

Στο ποδοσφαιρικό ρεκόρ Γκίνες θα μπει ο τερματοφύλακας της Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ, Πρέστον Εντουαρντς!

Στο ματς με την Φάρνμπορο, στο πλαίσιο της Conference South της Αγγλίας, ο Έντουαρντς αποβλήθηκε μόλις στο 10ο δευτερόλεπτο, καθώς ανέτρεψε τον αντίπαλο φορ, κάνοντας πέναλτι και αφήνοντας την ομάδα του με 10!
Το ωραίο είναι πως η Έμπσφλιτ δεν είχε αναπληρωματικό (!) γκολκίπερ με αποτέλεσμα να πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ ο 17χρονος μέσος, Τομ Πιπ!
Για την ιστορία η ομάδα του έχασε με 3-0…
Αν σου άρεσε, πάτα Like:


ΔΕΙΤΕ: Οι 10 χειρότεροι τραυματισμοί στο ποδόσφαιρο…

Δείτε τους, όσο αντέχετε.
Αν σου άρεσε, πάτα Like:


VIDEO: Απίστευτη εκτέλεση…

Δείτε την καλύτερη εκτέλεση πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου…
Τους χάζεψε όλους:


Video: O χειρότερος στο πατινάζ

Ή μήπως το αντίθετο; …


Κι ενώ η πίστα του πατινάζ ήταν γεμάτη οι υπεύθυνοι ζήτησαν από τον κόσμο να βγει ώστε να μπει το ειδικό μηχάνημα συντήρησης. Μόνο που ένας είχε εάν προβληματάκι. Δεν… μπορούσε να βγει!
Αναπάντεχο αλλά ωραίο σόου για να διασκεδάσει ο κόσμος!

Οι διαιτητές της Football League


Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League.

Αναλυτικά οι διαιτητές:
Παναιτωλικός-Βέροια
Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Καπουτζής (Μακεδονίας), Κωνσαντινίδης (Μακεδονίας)
Εθνικός Αστέρας-Δόξα Δράμας
Χατζής (Δ. Αττικής), Κασσαβέτης (Δ. Αττικής), Παστρώμας (Δ. Αττικής)
Αν. Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα
Ευαγγέλου (Αθηνάνα), Νακόπουλος (Αθηνών), Κουντουρέλης (Αθηνών)
ΟΦΗ-Θρασύβουλος
Λαγός (Αχαΐας), Σταθόπουλος (Ηλείας), Γουργούρας (Ηλείας)
Καλλιθέα-Πιερικός
Σελίμος (Λακωνίας), Μπέτσογλου (Κορινθίας), Ζαραχοβίτης (Μεσσηνίας)
Πανθρακικός-Λεβαδειακός
Φωτιάδης (Καστοριάς), Στυλιάδης (καστοριάς), Τσιαμπαζής (Κοζάνης)
Ιωνικός-Αγροτικός Αστέρας
Γκιόλιας (Αθηνών), Ναρής (Αθηνών), Νικόλαος (Αθηνών)
Εθνικός-Τρίκαλα
Βάτσιος (Δ. Αττικής), Τζωρτζάκος (Δ. Αττικής), Κοτσοπάνος (Αθηνών)
Διαγόρας-Ηλιούπολη
Σέγγος (Ευβοίας), Ρούμπης (Ευβοίας), Σγάντζος (Πειραιά)

Εκτός με Λίβερπουλ ο Φέρντιναντ

Εκτός με Λίβερπουλ ο ΦέρντιναντΝοκ άουτ για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ την Κυριακή (06/3) τέθηκε ο Ρίο Φέρντιναντ, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων, Αλεξ Φέργκιουσον.

Μετά την ήττα 2-1 από την Τσέλσι, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Αρσεναλ, η οποία έχει και έναν αγώνα λιγότερο, ενώ η Λίβερπουλ είναι 6η, 21 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Πέτρες στην αποστολή της Χιχόν!

Πέτρες στην αποστολή της Χιχόν!Δεν έφτανε η βαριά ήττα με 3-0 από τη Σεβίλλη χθες το βράδυ για τη Σπόρτινγκ Χιχόν, άγνωστοι πετροβόλησαν το πούλμαν της ομάδας καθώς επέστρεφε από την Ανδαλουσία.

ΔΕΙΤΕ LIVE TΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗΣ 18:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 21:00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

ΣΤΗΣ 18:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/4.html

ΣΤΗΣ 21:00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
http://www.soccertvlive.net/watch/52911/2/watch-aek-athens-vs-paok-saloniki.html

«Επίθεση Μουρίνιο σε λίγκα και Τύπο»

«Επίθεση Μουρίνιο σε λίγκα και Τύπο»Τα είχε χύμα ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως την ισπανική λίγκα για «διευκόλυνση» στο πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα. «Εσείς πρέπει να τα σχολιάζετε αυτές τις αποφάσεις» είπε στους δημοσιογράφους.

«Εσείς είστε που πρέπει να σχολιάζετε αυτές τις αποφάσεις και μπορείτε να το κάνετε με υπεύθυνο τρόπο η με υποκριτικό. Αν θέλετε να είστε υποκριτές, είναι δικό σας θέμα» είπε προς τους δημοσιογράφους ο 48χρονος.

36 KOKKINΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ *BINTEO*

Ο διαιτητής Νταμιάν Ρουμπίν Παγκόσμιο έκανε ρεκόρ κόκκινων καρτών σε ένα ματς. Συγκεκριμένα, έδειξε 36 κόκκινες κάρτες σε έναν αγώνα. Το περιστατικό συνέβη στο ματς Claypole-Victoriano Arenas για την τέταρτη κατηγορία της Αργεντινής.

Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων άρχισαν να τσακώνονται και στη συνέχεια μπήκαν και οι αναπληρωματικοί στον... χορό. Έτσι ο διαιτητής πήρε την πρωτοφανή απόφαση να τους αποβάλει και τους 36! Μάλιστα στο φύλλο αγώνα, ανέγραφε όλες τις λεπτομέρειες της σύρραξης και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής θα καλέσει τους εμπλεκόμενους για εξηγήσεις.


Έξω φρενών ο Φέργκιουσον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στην Πρέμιερ Λιγκ από την Τσέλσι, όμως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του για τις αποφάσεις του διαιτητή, Μάρτιν Άτκινσον, στο χθεσινό παιχνίδι του ''Στάμφορντ Μπριτζ''.
''Είμαι έκπληκτος με τις διαιτητικές αποφάσεις, αφού διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Με τέτοιες διαιτησίες όλα μπορεί να συμβούν και δεν αποκλείεται να πέσουμε από την κορυφή της βαθμολογίας. Στο πρώτο γκολ της Τσέλσι αμυνθήκαμε λανθασμένα, όμως στο δεύτερο γκολ, δεν υπάρχει πέναλτι σε καμία περίπτωση.
Είναι δύσκολο να το δεχτούμε, δεν αξίζαμε την ήττα. Ο Νταβίντ Λουίζ επίσης , είναι απίστευτο που δεν αποβλήθηκε . Αρκετές φορές μπροστά στα μάτια του διαιτητή έκανε αντιαθλητικά φάουλ και νομίζω πως υπήρξαν δύο-τρεις περιπτώσεις που θα έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα , αφού τα μαρκαρίσματά του στον Ρούνεϊ ήταν πολύ σκληρά'', ανέφερε ο Σκοτσέζος τεχνικός.

Για μια νέα αρχή ο Βενγκέρ

Για μια νέα αρχή ο ΒενγκέρΗ Αρσεναλ παίζει σήμερα με την Λέιτον Οριεντ και ο Αρσέν Βενγκέρ προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του μετά την ήττα στον τελικό από την Μπέρμιγχαμ.

«Τυχερός που έχω τον Κυργιάκο»

«Τυχερός που έχω τον Κυργιάκο»Το εγκώμιο του Σωτήρη Κυργιάκου έπλεξε ο συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Κρις Μαβίνγκα. Ο νεαρός Γάλλος αμυντικός τόνισε ότι είναι τυχερός που μαθαίνει δίπλα στον Έλληνα άσο.

Μπάγερν, Γιουνάιτεντ για Νόιερ!

 Μπάγερν, Γιουνάιτεντ για Νόιερ! Μετά την Μπάγερν Μονάχου, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησης του τερματοφύλακα της Σάλκε, Μάνουελ Νόιερ, σύμφωνα με γερμανικό ΜΜΕ.

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μανουέλ Νόιερ έκανε γνωστό ο Κλέμενς Τενίες με δηλώσεις του στην Bild.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Σάλκε υποστήριξε πως μόνο αν υπάρξει επίσημη κίνηση από τους «κόκκινους διαβόλους» θα ασχοληθεί σοβαρά η γερμανική ομάδα.

«Ένας διεθνής ατζέντης επικοινώνησε μαζί μου και μου εξέφρασε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Νόιερ. Αν υπάρξει επίσημη έγγραφη πρόταση από την αγγλική ομάδα, τότε θα ασχοληθούμε σοβαρά».

Στον τελικό η Ντούισμπουργκ!

Στον τελικό η Ντούισμπουργκ!To θαύμα έκανε μια μικρή ομάδα της Γερμανίας η οποία δεν αγωνίζετε καν στην 1τη εθνική κατηγορία.
Στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας προκρίθηκε απόψε η Ντούισμπουργκ, η οποία με σκορ 2-1, επιβλήθηκε στον νοκ-άουτ αποψινό πρώτο ημιτελικό, τηνΚότμπους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24’ με κεφαλιά του Μάιερχοφερ και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μπάλιακ στο 54’. Στο 78’ ο Ράιμερινκ κέρδισε πέναλτι καιτην αποβολή του Μπρούνο Σοάρες, ενώ ο Πέτερσεν από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως η Ένερτζι να καταφέρει να αλλάξει κάτι.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Ντούισμπουργκ φτάνει στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στην αναμέτρηση της 21ης Μαϊου στο Βερολίνο, από το ζευγάρι Μπάγερν Μονάχου με την Σάλκε αύριο.

Αγγλία: «Θα μείνει στην Αγγλία ο Μπαλοτέλι»

  
Τις φήμες που ήθελαν τον Μάριο Μπαλοτέλι να φεύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι για την Ιταλία και τη Μίλαν διέψευσε ο μάνατζερ του παίκτη.

Ο εκπρόσωπος του Ιταλού επιθετικού ξεκαθάρισε πως ο πελάτης θα μείνει στο Μάντσεστερ για ακόμα ένα χρόνο σίγουρα: «Ο Μάριο είναι ευχαριστημένος στην Αγγλία. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Δεν μιλάμε με την ομάδα της Μίλαν. Ο Μπαλοτέλι θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι για τουλάχιστον άλλο ένα ή δύο χρόνια».
 

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ

 
 
 

Ημιτελική Φάση Κυπέλλου Ελλάδος

Οι 4 μονομάχοι ρίχνονται στις ποδοσφαιρικές αρένες του Αμαρουσίου και του Περιστερίου για την πρώτη μάχη της ημιτελικής φάσης. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που κοντράρονται οι 2 ισχυροί του θεσμού. Το ντέρμπι των Δικεφάλων δεν έχει φαβορί αν και η ΑΕΚ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγο έδρας. Στο άλλο παιχνίδι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου με το γηπεδούχο να θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και το φιλοξενούμενο την αγωνιστική του σταθερότητα.
Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου
Κάτω από 2.51.44Πάνω από 2.52.62
 
 
 
 
 
 

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται στο Μεστάγια με τη Βαλένθια να θέλει να θέλει να δείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους πρωτοπόρους. Η Μπαρτσελόνα μεγάλωσε τη διαφορά της από τη Ρεάλ και θέλει άλλη μια νίκη για να φτάσει τους 71 βαθμούς.
 
 
 
 
 
 

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε

Τα φώτα πέφτουν στην Αλιάνζ Αρίνα για το ματς της Μπάγερν και της Σάλκε. Μετά την ήττα από τη Ντόρτμουντ η Μπάγερν έμεινε εκτός διεκδίκησης του τίτλου και τώρα έχει στόχο το Κύπελλο ως εγχώρια διάκριση. Η Σάλκε όμως είναι πολύ δυνατός αντίπαλος.
 
 
 
 
 
 

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα

Για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου η Σίτι υποδέχεται τη Βίλα. Οι 2 ομάδες θέλουν το τρόπαιο για διαφορετικούς λόγους. Η Σίτι θέλει να δικαιολογήσει το κόστος και την ποιότητα των παικτών της και η Βίλα να βρει αντίδοτο στη μετριότητα του Πρωταθλήματος.
 
 
 
 
 
 

Σέλτικ – Ρέιντζερς

Στο Σέλτικ Παρκ οι 2 ομάδες τις Γλασκώβης συναντιούνται ξανά μέσα σε λίγες μέρες. Στο Πρωτάθλημα η Σέλτικ είχε πάρει άνετα τη νίκη και αναζητά μια ανάλογη εμφάνιση στο Κύπελλο μετά την ήττα σοκ από τη Μάδεργουελ.