Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Μπαίνει η τεχνολογία


Τη βοήθεια της τεχνολογίας γραμμής θα έχουν οι διαιτητές στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ. Ο ισχυρός άνδρας της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θέλει να αποφεύγονται λάθη, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτά που έγιναν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής ανάμεσα σε Αγγλία και Γερμανία. 
"Το 2012, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα σύστημα το οποίο θα μας διευκρινίζει εάν η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή του τέρματος ή όχι και είμαστε έτοιμοι να το εφαρμόσουμε στο παγκόσμιο Κύπελλο του 2014", δήλωσε αρχικά ο Ζεπ Μπλάτερ και πρόσθεσε: "Για να αποφύγουμε λάθη, όπως αυτό στον αγώνα της Αγγλίας με τη Γερμανία στο παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, θα πρέπει να ανοίξουμε πάλι αυτή τη συζήτηση για να δούμε τι θα κάνουμε".


Πλώρη για ρεκόρ

Έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Γερμανίας είναι ο Μίροσλαβ Κλόζε. Με τα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη με 4-0 επί του Καζακστάν, ο 32χρονος επιθετικός έφτασε τα 61 με το εθνόσημο και απέχει μόλις επτά από τον θρύλο του γερμανικού ποδοσφαίρου. 
«Είναι φυσικό από τη στιγμή που βρίσκομαι τόσο κοντά του να θέλω να τον ξεπεράσω. Έχω ήδη μιλήσει μαζί του γι’ αυτό και μου είπε πως δεν θα νευριάσει μαζί μου αν του πάρω το ρεκόρ. Απεναντίας είπε πως θα χαρεί για μένα. Άλλωστε, όπως και να έχει, πάντα θα είναι ο ‘Μπόμπερ’ και κανείς δεν θα του πάρει ποτέ αυτό τον τίτλο».

Βραζιλία: Στην Κορίνθιανς ο Αντριάνο


Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Αντριάνο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Κορίνθιανας.



Ο βραζιλιάνικος σύλλογος ανακοίνωσε την συμφωνά με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ρόμα, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστή την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Αντριάνο έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Ίντερ, Φιορεντίνα, Πάρμα, Φλαμένγκο και Ρόμα.

Τερματοφύλακας ο Μουρίνιο! (video)

Τερματοφύλακας ο Μουρίνιο! (video)Φόρεσε τα γάντια, κάθισε κάτω από τα δοκάρια, έκανε μία πολύ καλή απόκρουση αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την ήττα! Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έγινε τερματοφύλακας για λίγη ώρα στο διπλό με τους ρεπόρτερ της Ρεάλ!
Ο Πορτογάλος τεχνικός και μέλη του επιτελείου της Ρεάλ αντιμετώπισαν τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των «μερένχες», με τον Μουρίνιο να αναλαμβάνει το ρόλο του τερματοφύλακα. Ο προπονητής των Μαδριλένων είχε μία πολύ καλή απόκρουση σε πλασέ όπου έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά, αλλά είχε και δύο-τρεις άστοχες εξόδους.

Η ομάδα του «Special-One» προηγήθηκε με γκολάρα του Μοράις (βοηθός του Μουρίνιο), όμως οι δημοσιογράφοι ισοφάρισαν με πέναλτι, το οποίο ο διαιτητής Κάρλος Ντάβιλα είχε δώσει φάουλ. Ο Μουρίνιο όμως το μετέτρεψε σε πέναλτι, το οποίο δεν μπόρεσε να αποκρούσει!

Στη συνέχεια ο Μουρίνιο έγινε και για λίγο επιθετικός, όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, με τους δημοσιογράφους τελικά να κερδίζουν με 3-2!
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Αλλάζει χέρια η Ρόμα


Στην τελική ευθεία μπαίνει η πώληση της Ρόμα, η οποία ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της και να εισέλθει σε μία νέα εποχή υπό διαφορετικό ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ο Ιταλοαμερικανός επιχειρηματίας, Τόμας Ντι Μπενεντέτο, βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στην ιταλική πρωτεύουσα προκειμένου να προχωρήσει στις τελικές επαφές με την Unicredit, η οποία έχει αναλάβει την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ροζέλα Σένσι,  για την αγορά των «τζιαλορόσι».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρώμη. Φόρτσα Ρόμα!», είπε ο Ντι Μπενεντέτο με την άφιξή του στο αεροδρόμιο, ενώ όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» στα σχέδια του ομίλου επιχειρηματικών είναι να ξανακάνουν τη Ρόμα μεγάλη και να χτίσουν νέο γήπεδο.

Οι τελικές συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου, η οποία αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία που είχε ορισθεί στην προ διμήνου έναρξη των διαπραγματεύσεων. 

Σύμφωνα, πάντως, με τον ιταλικό Τύπο, η Unicredit αξιώνει ένα ποσό μεγαλύτερο των 77 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει το ποσοστό της Ροζέλα Σένσι.

Δεν παίζει με Αυστραλία ο Μπόατενγκ

Με άλλη μία απουσία θα παραταχθεί η Εθνική Γερμανίας στη φιλική αναμέτρηση με την Αυστραλία, καθώς και ο Ζερόμ Μπόατενγκ τέθηκε νοκ άουτ μετά τον τραυματισμό του στην προθέρμανση για το ματς με το Καζακστάν.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και έχει επιστρέψει ήδη στην Αγγλία.

Ο Μπόατενγκ δεν αγωνίστηκε απέναντι στο Καζακστάν στην επιβλητική νίκη με 4-0 για τα προκριματικά του Euro 2012.

Εκτός του φιλικού με τα «Καγκουρό» έχουν τεθεί ήδη για λόγους ξεκούρασης και ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων με τους συλλόγους τους και οι Φίλιπ Λαμ, Μεζούτ Οζίλ και Σάμι Κεντίρα.

Γιουβέντους για Νεϊμάρ

Αποφασισμένη να εντάξει τον Νεϊμάρ στο δυναμικό της εμφανίζεται η Γιουβέντους, που έστειλε και τον αγωνιστικό διευθυντή της, Φάμπιο Παρατίτσι, στο Emirates για να παρακολουθήσει τον παίκτη στη φιλική αναμέτρηση της Βραζιλίας με τη Σκωτία.

Φυσικά, ο άνθρωπος της «Μεγάλης Κυρίας» θα έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση του Βραζιλιάνου που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Άνθρωποι των «μπιανκονέρι» παρακολουθούν εδώ και καιρό τον παίκτη, αλλά καλούνται να νικήσουν τους πολλούς «μνηστήρες», καθώς και οι Μπαρτσελόνα, Τσέλσι (σ.σ. είχε βρεθεί πολύ κοντά στην απόκτησή του τον Ιανουάριο), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι είχαν στείλει τους δικούς τους... κατασκόπους.

Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, με τη Γιουβέντους να έχει ένα πλεονέκτημα, καθώς ο παίκτης έχει δηλώσει ότι προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Οι στόχοι της «Μπάρτσα» για την άμυνα! (video)

Η Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο ότι στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα προσπαθήσει να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γκάμπριελ Μιλίτο, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν απο το «Καμπ Νου».

Έτσι η καταλανική εφημερίδα «Sport»παρουσιάζει τους 6 «εκλεκτούς» του Πεπ Γκουαρντιόλα, απο τους οποίους θα επιλέξει τον έναν... 

Νο1. Τιάγκο Σίλβα 

Βραζιλιάνος, 26 ετών (24-Νοε-1984). 1,83 μ. και 79 κιλά. Ανήκει στην Μίλαν, το συμβόλαιο του του λήγει στις 30 Ιουνίου 2014 και  αξίζει € 23,000,000.

Νο2. Μαμαντού Σακό 

Γάλλος, γεννημένος στη Σενεγάλη, 21 ετών (13-Φεβ-1990). 1,87 μ. και 83 κιλά. Ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι 30 Ιουνίου 2014 και αξίζει  13,5 εκατ. Ευρώ.

Νο3. Νέβεν Σούμποτιτς

Σέρβος, 22 ετών (10-Δεκ-1988). 1,93 μ. και 88 κιλά. Ανήκει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014. Αξίζει 15 εκατομμύρια ευρώ.

Νο4. Γιαν Βερτόνγκεν 

Βέλγος, 23 ετων (24-Απρ-1987). 1,89 μ. και 79 κιλά. Παίζει στον Άγιαξ του Άμστερνταμ και το συμβόλαιο του  λήγει 30 Ιουνίου 2012. Αξίζει 10 εκατ. ευρώ.


Νο5. Ντάγλας Τεσέιρα 

Βραζιλιάνος, 23 χρόνων (12-Ιαν-1988). 1,92 μ. κατά 82 κιλά. Παίζει στην Τβέντε, το συμβόλαιο του λήγει σε 15 μήνες και αξίζει 8,5 εκατομμύρια.

Νο6. Πέδρο Ζερομέλ 

Βραζιλιάνος (με ιταλικό διαβατήριο), 25 ετών (21-Σεπ-1985). 1,87 μ. και 79 κιλά. Παίζει στην Κολωνία και έχει συμβόλαιο μέχρι  30 Ιουνίου 2014. Μάνατζερ του είναι ο Χόρχε Μέντες και αξίζει 8 εκατ. ευρώ.



   
 


ΕΒΑΛΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ Ο ΖΟΥΡΟΣ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρουσίασε τον νέο προπονητή της Εθνικής Ελλάδας σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στα γραφεία της. Ο Έλληνας τεχνικός έθεσε υψηλούς στόχους από το ξεκίνημα ζητώντας μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Τον Έλληνα τεχνικό καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος ο οποίος τόνισε:

«Το ελληνικό μπάσκετ αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που ξεκινά μια συνεργασία με έναν προπονητή που προέρχεται από την παραγωγή του ελληνικού μπάσκετ, τον Ηλία Ζούρου. Έχουμε ξανασυνεργαστεί, είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει το μπάσκετ τρόπο ζωής, είναι επαγγελματίας με την έννοια της ευθύνης και της γνώσης και δεν ρουτινιάζει, δεν έχει δημοσιοϋπαλληλική σχέση με το μπάσκετ. Προσπαθεί συνέχεια σε επίπεδο γνώσης, ενημερώνεται για τις εξελίξεις, αν και από ό,τι βλέπω οι εξελίξεις δεν είναι πολύ μεγάλες, παρά μόνο αλλάζει η ορολογία. Transition game είχαμε και την εποχή που έπαιζε μπάσκετ ο Κολοκυθάς (γέλια). Στο πλευρό μας είναι η χορηγός μας, η Eurobank, που σε πείσμα των καιρών και της κρίσης είναι πάντα κοντά στην Εθνική ομάδα.

Η Εθνική ομάδα είναι σημαία του ελληνικού μπάσκετ, όχι της ομοσπονδίας. Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες της. Στόχος είναι να ανέβουμε στο βάθρο. Δεν κρυβόμαστε. Έχουμε φτάσει ψηλά, οι ευθύνες και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε. Έχουμε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που είναι μία κορυφαία διοργάνωση. Δεν το βλέπουμε σαν τουρνουά πρόκρισης για μία άλλη διοργάνωση. Ελπίζω να έχουμε το καλύτερο υλικό που μπορούμε να παρουσιάσουμε σε αυτή τη διοργάνωση και είμαι αισιόδοξος πως όλοι θα συναισθανθούν τις υποχρεώσεις τους και θα είναι παρόντες».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Ηλίας Ζούρος που απάντησε στις πολλές ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία που μου εμπιστεύτηκε τη θέση. Είναι μια σημαντική θέση για κάθε προπονητή. Μπορεί να έχει ευθύνες και η ομάδα να βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο, αλλά είμαστε εδώ για να την κρατήσουμε ψηλά και να πάμε ακόμη ψηλότερα. Η Εθνική ομάδα είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είναι μία όαση και κάνει πάντα το παν για να είναι η χώρα μας στην κορυφή στο εξωτερικό. Σαν προπονητής που ζει έξω, ξέρω καλά πως είναι σημαντικό να υπάρχει κάτι που να μας αντιπροσωπεύει καλά έξω. Είναι η βιτρίνα μας. Θέλω να πάμε καλά, θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μας και να υπάρχει υγεία. Από εκεί και πέρα, ραντεβού το καλοκαίρι».

«Στο τεχνικό τιμ είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Δημήτρης Πρίφτης και ο Γιάννης Παπαγεωργίου που ήταν από πριν στο τεχνικό τιμ και θα υπάρχει ένα ακόμη άτομο που θα ασχολείται με το βίντεο, γιατί θέλουμε οι προπονητές να είμαστε απερίσπαστοι στη δουλειά μας».

«Συμφωνώ ότι είναι πολύ σημαντικοί παίκτες οι Διαμαντίδης και Παπαλουκάς, αλλά αυτή τη στιγμή είναι στη μέση πολύ σημαντικών αγώνων που έχουν με τις ομάδες τους στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούμε να ασχοληθούμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Φυσικά είναι μεγάλοι παίκτες και τους θέλουμε. Θα γίνουν συζητήσεις, δεν υπάρχει βιασύνη. Παρακολουθούμε όλους τους παίκτες κι έχουμε γνώση σε τι κατάσταση είναι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Δυστυχώς ο Βασιλόπουλος είχε αυτή την ατυχία και δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Έχει δώσει και την ψυχή του στις τόσες ατυχίες που του παρουσιάστηκαν».

«Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες θα είναι ενισχυμένες στο Ευρωμπάσκετ. Εμείς θα πάμε με το καλύτερο δυνατό υλικό για να παλέψουμε για το καλύτερο. Δεν μπορούμε να φοβόμαστε για το πώς θα παρουσιαστούν οι άλλες ομάδες. Σημασία έχει πώς θα είμαστε εμείς, να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς και από εμάς εξαρτάται τι θα κάνουμε. Υπάρχει ποιότητα στους αντιπάλους, όπως η Ισπανία και όπως άλλες. Όμως η Εθνική έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως είναι στην κορυφή ή κοντά στην κορυφή. Εκεί θα μείνουμε και για αυτό θα παλέψουμε».

«Παρακολουθώ τους νέους παίκτες. Και αυτούς που δεν παίζουν πολύ. Θα υπάρχουν νέοι παίκτες στην προετοιμασία. Όλα αυτά τα χρόνια η Εθνική έτσι πορεύτηκε. Υπήρχε μια μαγιά παικτών, νέων και παλιών. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα, σταδιακά. Γνωρίζω τους παίκτες που υπάρχουν. Ευελπιστούμε κάποιοι από αυτούς να είναι μαζί μας».

«Πρώτα πρέπει να δούμε το υλικό που θα έχουμε στα χέρια μας. Στη Λιθουανία το μπάσκετ είναι πιο γρήγορο, όπως και στην Ισπανία, αλλά στην Ελλάδα οι παίκτες ξέρουν να διαβάζουν περισσότερο τις καταστάσεις και παίζουν περισσότερο με το μυαλό. Καλό θα ήταν να ανεβάσουμε λίγο την ταχύτητα με το μυαλό που ήδη έχουμε. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό».

«Σίγουρα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου. Η Εθνική ομάδα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλες ομάδες, αλλά η Εθνική ομάδα-καλώς ή κακώς-είναι κάτι παραπάνω. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα. Κι εμείς έχουμε καλούς παίκτες. Ευχόμαστε να είναι όλοι γεροί. Εμείς με την απόδοσή μας θα καθορίσουμε πού θα φτάσουμε».

«Ο στόχος είναι να φτάσεις όσο ψηλότερα γίνεται. Να φτάσεις να διεκδικήσεις το μετάλλιο. Όταν μπούμε στη διαδικασία να λέμε πως πάμε για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι σαν να λέμε πως δεν πιστεύουμε σε μας. Θέλουμε να καταφέρουμε να είμαστε στον τελικό. Μετά κοιτάς την πρόκριση. Το τουρνουά είναι μεγάλο. Το να λέμε για βατή ή μη βατή κλήρωση δεν έχει νόημα. Σίγουρα κάποιοι αντίπαλοι είναι ισχυρότεροι. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Υπάρχει διαφορετικός βαθμός δυσκολίας σε κάθε ματς και πρέπει να έχουμε υψηλό ρυθμό για να φτάσουμε στον υψηλότερο ρυθμό προς το τέλος».

«Δεν νιώθω καμία πίεση. Ή δεν μπορεί να μου βάλει κανένας καμία πίεση. Είμαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες όχι στην Ευρώπη, αλλά στον κόσμο. Το καλοκαίρι βρέθηκα στο Σαν Αντόνιο και τα πρώτα e-mail που δέχτηκε με συγχαρητήρια ήταν από αυτούς. Είναι μία πολύ μεγάλη τιμή. Να είμαστε έτοιμοι και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό με ενδιαφέρει».

Γκολ Νο100 για Σένι! Τρομερό ποσοστό για έναν τερματοφύλακα (video)

Το εκατοστό γκολ δεν άργησε να έρθει πολύ για τον Ροζέριο Σένι! Ο 38χρονος άσος της Σάο Πάουλο σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Κορίνθιανς και έτσι έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που φτάνει τριψήφιο αριθμό τερμάτων στην καριέρα του. 

Ο Σένι έχει πετύχει 56 γκολ με εκτελέσεις φάουλ και τα υπόλοιπα με πέναλτι, με την FIFA απο την μεριά της να του αναγνωρίζει μόνο 98 γκολ, καθώς δεν υπολογίζει τα ανεπίσημα φιλικά όπου έχει βάλει άλλα δύο γκολ.

Για την ιστορία η Σάο Πάουλο νίκησε με 2-1 την Κορίνθιανς για το πρωτάθλημα Paulista.


Clausura: «Μαγικό» γκολ Ρικέλμε! (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και «χρυσό» σκόρερ τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε η Μπόκα Τζούνιορς επικράτησε με 1-0 της Κολόν Σάντα Φε για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Clausura. 

Οι «Χεινέσες» έβαλαν έτσι τέλος στο αρνητικό σερί τριων ηττων και ανέβηκαν βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Το τέρμα που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε με απίστευτη εκτέλεση φάουλ ο Ρικέλμε.

Απο εκεί και πέρα, κανένα πρόβλημα δεν είχε σε αυτή την αγωνιστική η Βελέζ η οποία διέλυσε με 3-0 την Άρσεναλ και «σκαρφάλωσε» στην 7η θέση. (25’) πεν Σίλβα, (36’) Αλβάρες, (63’) Μαρτίνες τα γκολ. Τέλος η Τίγκρε κατάφερε να «τσιμπήσει» τον βαθμό της ισοπαλίας απο την Γοδόι Κρουζ (2-2), ενώ στο 1-1 έμειναν Ιντεπεντιέντε και Μπάνφιλντ.


Μουρίνιο: «Σχεδόν είχα κλείσει στην Αγγλία»

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος, σε συνέντευξη που έδωσε στην «L’ Equipe», έκανε γνωστό ότι βρέθηκε πολύ κοντά στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας!


«Ήμουν λίγες… ώρες μακριά. Σχεδόν είχα κλείσει», τόνισε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και συνέχισε... «Την τελευταία στιγμή άρχισα να το σκέφτομαι πάλι... Εάν αναλάβω μια εθνική ομάδα, τότε θα έχω ένα παιχνίδι τον μήνα και τις άλλες ημέρες θα κάθομαι στο γραφείο μου και ή θα παρακολουθώ αγώνες. Θα πρέπει να περιμένω το καλοκαίρι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ή έστω ένα Μουντιάλ. Όχι, αυτό δεν ήταν για εμένα. Έτσι την τελευταία στιγμή ακύρωσα την συμφωνία και προτίμησα περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία για να αναλάβω μια ομάδα, με ένα μεγάλο κίνητρο. Αυτή την βρήκα. Ήταν η Ίντερ». 

Και η Γιουβέντους για Στεκέλενμπουργκ

Ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ είναι ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, εάν αυτός αποχωρήσει από την Γιουβέντους, σύμφωνα με την «Tuttosport».

Οι «μπιανκονέρι» δεν είναι μόνοι τους όμως στην «μάχη» για την αγορά του Ολλανδού καθώς τον παρακολουθούν επίσης ομάδες όπως Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Ο 28χρονος άσος του Άγιαξ είναι «προϊόν» από τις ακαδημίες του «αίαντα» και μετράει πάνω από 200 εμφανίσεις με τον σύλλογο μέχρι τώρα στην καριέρα του.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012 και με ένα ποσό της τάξης των 10 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να αφήσει την Ολλανδία.

Euro 2012: Γερμανία: Ξεκουράζει δύο ο Λεβ


Στους Κεντίρα και Οζίλ δεν μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, για την φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Αυστραλία.



Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντζερ» έδωσε άδεια στους δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να πάρουν μερικές ανάσες.

ΚΑΒΑΛΑ: Τέλος ο Νταρσεβίλ

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από την Καβάλα ο Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ.


Λόγω των πολλών τραυματισμών του ο Γάλλος δεν κατάφερε φέτος να βοηθήσει όπως ο ίδιος θα ήθελε τους «Αργοναύτες». Μάλιστα ο παίκτης είχε βρεθεί κοντά στην έξοδο και τον Ιανουάριο, ωστόσο το διαζύγιο ήρθε τώρα, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τελείως τον σοβαρό τραυματισμό του.
Υπενθυμίζουμε ότι την τελευταία συμμετοχή του ως βασικός με τη φανέλα της Καβάλας ήταν αυτή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις 31 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, ενώ η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, την περασμένη Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ



  • Βόλεϊ - Α1 Γυναικών, 17:15 ΣΠΟΡ+ ΑΕΚ vs Ολυμπιακός
  • Ποδόσφαιρο - Β Εθνική, 18:00 Βέροια vs Ιωνικός ET3
  • Ποδόσφαιρο - Β Εθνική, 19:00 conn-x TV Sport 1 ΠΑΣ Γιάννινα vs Διαγόρας Ρόδου

Mέλμπεργκ: «MVP όλη η... ομάδα!»

Mέλμπεργκ: «MVP όλη η... ομάδα!»Όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανέδειξε ως  MVP της ομάδας ο αμυντικός των Πειραιωτών, Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος μίλησε για τις στιγμές της φετινής σεζόν που έμειναν στο μυαλό του.

Ερωτηθείς αρχικά για το αν σκέφτεται μετά τα τελευταία γκολ που έχει πετύχει, να αλλάξει θέση και να προωθηθεί όπως ο Μοντέστο, απάντησε: «Όχι, δεν σκέφτομαι να αλλάξω θέση και να παίξω επιθετικός (γέλια)! Είναι ωραίο να σκοράρω μερικά γκολ ανά σεζόν. Το έχω κάνει και τις προηγούμενες, σε όλη μου την καριέρα. Σημειώνω ένα-δυο γκολ. Είναι ωραίο το συναίσθημα και θα προσπαθώ να το πετυχαίνω όσο περισσότερο μπορώ».

Για τις στιγμές που κρατάει από τη φετινή σεζόν, εξήγησε: «Δεν χρειάζεται να πάω πολύ πίσω για να βρω την ξεχωριστή στιγμή της σεζόν. Έχουν περάσει μόλις ελάχιστες μέρες από το ξεχωριστό ματς με την ΑΕΚ. Βάλαμε τόσα γκολ σ’ ένα ντέρμπι και σφραγίσαμε το πρωτάθλημα. Ήταν πραγματικά ξεχωριστό και αξέχαστο για όλους μας. Επίσης, κρατάω και θα θυμάμαι πάντα το ματς με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ήταν οι οπαδοί μας στο γήπεδο και μας βοήθησαν. Ήταν τόσο παθιασμένοι. Ήταν μεγάλο ματς γιατί κερδίσαμε τελικά, αλλά και για την υποστήριξη του κόσμου. Ήταν ματς-κλειδί κι αυτό αναμφίβολα».

Κληθείς να επιλέξει τον φετινό MVP του Ολυμπιακού, σημείωσε: «Ήταν πολλοί οι MVP του Ολυμπιακού φέτος, δεν μπορώ να διαλέξω μόνο έναν. Ήταν πολλοί παίκτες για τους οποίους μπορείς να πεις ότι άξιζαν τον τίτλο. Ουσιαστικά ο MVP ήταν η ομάδα. Αρκετοί παίκτες αμύνθηκαν καλά και επιτέθηκαν καλά. Ήταν ομαδική προσπάθεια κι αυτό είναι σημαντικό. Η ομάδα γενικώς τα πήγε καλά κι αυτό έκανε τη διαφορά. Μπορείς να βρεις και να απαριθμήσεις αρκετούς παίκτες μας που τα πήγαν πολύ καλά φέτος και θα μπορούσαν να έχουν τον τίτλο του MVP».

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα επισήμανε: «Αυτό που θέλω είναι να απολαμβάνω κάθε ματς. Να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο καθένα απ’ αυτά που συμμετέχω. Απολαμβάνω να παίζω εδώ, πραγματικά. Κάθε ματς είναι ευχαρίστηση για μένα. Είτε πρόκειται για εντός έδρας είτε ακόμη για εκτός. Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει, που μας ακολουθούν παντού οι οπαδοί μας. Εντός γίνεται χαμός, αφού γεμίζει το "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά και εκτός έρχονται τόσοι άνθρωποι για να μας υποστηρίξουν και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Ακόμα και σ’ ένα ματς όπως αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα ήρθαν τόσες χιλιάδες άνθρωποι. Προσωπικά θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση και νομίζω πως θα είμαι και για του χρόνου».

Τα προβλήματα φέρνουν Μάτος

Τα προβλήματα φέρνουν ΜάτοςΟ Παναθηναϊκός επιθυμεί την επιστροφή του Μαρσέλο Μάτος στην Παιανία μετά τη λήξη του δανεισμού του το καλοκαίρι, και τα οικονομικά προβλήματα της Μποταφόγκο ανοίγουν τον δρόμο προς την Ελλάδα.
Σε λίγους μήνες ο δανεισμός του λήγει και οι Πράσινοι επιθυμούν να γυρίσει στην Ελλάδα ως αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Όμως ο Μάτος δεν θέλει να επιστρέψει και να ζήσει τα ίδια, αφού όπως τονίζει, στη Βραζιλία βρήκε την... Ιθάκη του και έχει γίνει και αρχηγός της Μποταφόγκο.
Από τη μεριά της η «Φογκάο» δεν θέλει να χάσει τον Μάτος και θα κάνει πρόταση το προσεχές καλοκαίρι, όταν και λήγει ο δανεισμός του, για να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας. Όμως η βραζιλιάνικη ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα, κάτι που ανέφερε και ο πρόεδρός της Μαουρίτσιο Ασουμπσάο κάνοντας λόγο για σφιχτή οικονομική πολιτική και στόχος είναι η μείωση του κόστους λειτουργίας.
Όπως αναφέρουν από τη χώρα του καφέ, η πρόταση που θα κάνει η Μποταφόγκο στον Παναθηναϊκό για τον Μαρσέλο Μάτος δεν θα ξεπερνάει τα 400.000 ευρώ. Οι Πράσινοι δεν είναι ικανοποιημένοι με μια τέτοια προσφορά και θα ρίξουν «πόρτα» στη «Φογκάο», μια και θέλουν πίσω τον Μαρσέλο Μάτος.

Αρίας: «Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ»

Αρίας: «Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ»Για τον ίδιο, για τη μέχρι τώρα πορεία του στην Ελλάδα, τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ αλλά και τους στόχους του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα μίλησε με τοποθέτησή του ο Κολομβιανός άσος τουΠΑΟΚ, Ντιέγκο Αρίας.
«Για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη η Ελλάδα, συνάντησα πολύ καλούς ανθρώπους που με αγκάλιασαν και με έκαναν να αισθάνομαι ένας από αυτούς. Έχω μείνει άφωνος από το πάθος των οπαδών είτε στα καλά είτε στα άσχημα αποτελέσματα και από τον τρόπο που υποστηρίζουν την ομάδα».

Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ: «Ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο, δεν αισθάνομαι όμορφα, ήταν δύο αγώνες όπου έπρεπε να βάλουμε τα δυνατά μας για να χαρούν οι οικογένειες των φιλάθλων.  Το μόνο που μένει είναι να αναδιοργανωθούμε και πρέπει να έχουμε στόχο να πάμε πλέον όσο πιο ψηλά γίνεται. Είχαμε ένα δυνατό αντίπαλο απέναντί μας. Είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι. Οι παίκτες τους κάλυπταν πολύ καλά τη θέση τους. Από την πλευρά μας κανένας δεν επαναπαύτηκε, όλοι θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό αλλά γίνανε κάποια λάθη.
Ήταν ισχυρό σοκ ο αποκλεισμός, ωστόσο το πρωτάθλημα δεν τελείωσε, υπάρχει ο στόχος των play off. Δεν είναι αυταπάτη να λέμε πως μπορούμε να πάρουμε την 1η θέση. Αφήνουμε πίσω τον αποκλεισμό και προχωράμε μπροστά».
Για τον ίδιο: «Δεν μπορώ να πω ότι με ένα παιχνίδι που έπαιξα (κόντρα στον Ατρόμητο) μπορώ να δείξω τον εαυτό μου. Μπορώ να παίξω παραπάνω και να δείξω περισσότερα».

Για τους Λατίνους στην ομάδα: «Με βοηθάνε πολύ, κυρίως στην επικοινωνία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες αλλά και τον προπονητή. Παράλληλα αντιλαμβάνομαι τι γίνεται γύρω από την ομάδα αλλά και τη νοοτροπία της».

Αγωνία στην ΑΕΚ



Από την πλευρά του ο έτερος μεγαλομέτοχος της «Ένωσης», Πέτρος Παππάς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρέπει να ανησυχούν για το ποσό που αναλογεί στον ίδιο, έτσι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις... πράξεις του Νίκου Νοτιά.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πάντως αισιοδοξούν, αφού ύστερα από ορισμένες κινήσεις του Σταύρου Αδαμίδη εξοικονομήθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ και έτσι ο Νοτιάς χρειάζεται να βάλει λίγο πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας φέρνει το γεγονός ότι αν και αρχικά ο Νοτιάς δεν συζητούσε το ενδεχόμενο να βάλει περισσότερα από 750.000 ευρώ, η στάση των άλλων μετόχων και η κρισιμότητα της κατάστασης τον φέρνει να είναι έτοιμος να αναιρέσει τη στάση του.

Πιθανή κλήση Νέρι στο Μεξικό!

Πιθανή κλήση Νέρι στο Μεξικό!Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Νέρι Καστίγιο στην εθνική ομάδα του Μεξικού, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Αν συμβεί αυτό, θα αποτελεί μεγάλο όφελος τόσο για τον Μεξικανό όσο και για τον Άρη, μια και ο Μεξικανός άσος θα πιστοποιήσει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.