Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ για Σολτάνι

 ΑΕΚ για ΣολτάνιΟ Καρίμ Σολτάνι προτάθηκε στην ΑΕΚ και ενδιαφέρει την Ένωση καθώς είναι μια από τις καλύτερες περιπτώσεις παικτών που κυκλοφορούν στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μένει και ελεύθερος το καλοκαίρι.
Μια ακόμη λεπτομέρεια που καθιστά ελκυστικό τον 26χρονο Αλγερινό στην Ένωση είναι το οικονομικό, καθώς το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή λήγει το καλοκαίρι, ενώ οι απολαβές του κυμαίνονται στις 200.000 ευρώ.
Ο Αλγερινός είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχει ο Ηρακλής και για αυτό οι κυανόλευκοι θέλουν να τον κρατήσουν και έχουν μπει σε συζητήσεις μαζί του για νέο συμβόλαιο, αν όμως οι συζητήσεις ναυαγήσουν, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την ΑΕΚ.

Η τελευταία πορεία προς το Αλκαζάρ!

Η τελευταία πορεία προς το Αλκαζάρ!Το μεσημέρι της Κυριακής θα κάνουν οι οπαδοί της ΑΕΛ την τελευταία τους πορεία προς το Αλκαζάρ, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας της αγαπημένης τους ομάδας με τον Πανιώνιο.

Νίκη, πάση θυσία!

Νίκη, πάση θυσία!Χωρίς περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, ο Άρηςυποδέχεται την Κέρκυρα στο «Κλ. Βικελίδης» (17:15, NS3) ζητώντας αποκλειστικά και μόνο τη νίκη.
Με προβλήματα, αλλά πίστη… 
Ο Αργεντίνος τεχνικος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών στο σημερινό παιχνίδι με τους νεοφώτιστους νησιώτες. Από εκεί και πέρα, ο ίδιος έχει δίλημμα αναφορικά με τη θέση του αριστερού χαφ.
Οι απουσίες των Χαβίτο και Τσεσνάουσκις καθιστούν επιτακτική ανάγκη τη χρησιμοποίηση του Τόνι Κάλβο στο δεξιό φτερό της επίθεσης της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό ο Κούπερ δοκίμασε στα αριστερά του Τόχα και Μενδρινό με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα για να καπαρώσει τη θέση. 
Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιηθεί αυτή θα απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Βαγγέλη, Λαζαρίδης, Οριόλ και Μίσελ. Στον κεντρικό άξονα θα είναι το «δίδυμο» Ναφτί και Φατί ενώ στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Κάλβο και Τόχα. 
Το επιθετικό δίδυμο των Θεσσαλονικέων θα απαρτίζουν οι Κόκε (ο οποίος επέστρεψε) και ο Κάρλος Ρουίζ.

Ούτε ο τραυματισμός... νικάει τον Σισέ!

Ούτε ο τραυματισμός... νικάει τον Σισέ!Λίγο μετά το 3-2, ο Σισέ έγινε αλλαγή και όλοι στον Παναθηναϊκό τρόμαξαν. Τελικά δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας για τον Γάλλο όσον αφορά το ματς της Τετάρτης.

Πάντως ο μίστερ γκολ έβαλε πάγο αμέσως και δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό οπότε θα είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα.

Γεύση από Σερβία το coreo

Γεύση από Σερβία το coreoΟι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών ετοιμάζουν διάφορες εκπλήξεις, οι οποίες θα παραπέμπουν σε αγώνα του Champions League. 

Συγκεκριμένα από την Παρασκευή έχουν ξεκινήσει να στήνουν το "coreo", το οποίο θα έχει μία γεύση από... Σερβία. 

Για ευνόητους λόγους περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε, άλλωστε δεν έχουμε καμία διάθεση να χαλάσουμε την έκπληξη που με τόσο κόπο έχουν σχεδιάσει οι υπεύθυνοι. 

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα είναι μία από τις καλύτερες χορογραφίες που έχουν εμφανιστεί στις ελληνικές εξέδρες με τον 12ο παίκτη του Θρύλου να κάνει και πάλι την διαφορά. 

Μπουσαϊντί: «Δεν χάνω το ντέρμπι»

  Μπουσαϊντί: «Δεν χάνω το ντέρμπι»Ετοιμοπόλεμος για το αυριανό ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό δήλωσε ο άσος τουΠΑΟΚ, Ανίς Μπουσαϊντί.
«Σίγουρα υπάρχει μία σχετική κούραση αφού μόνο το ταξίδι Μπουτσουάνα-Τυνησία διαρκεί 13 ώρες. Όμως έκανα θεραπεία και θα προπονηθώ, οπότε πιστεύω πως θα είμαι 100% έτοιμος για τον αγώνα. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω αυτό το ματς με τον Ολυμπιακό.
Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς. Καταρχήν είναι σημαντικό, καθώς με τον κυριακάτικο αντίπαλό μας συναγωνιζόμαστε στον βαθμολογικό πίνακα και έχουμε την ευκαιρία να τον πλησιάσουμε και άλλο και επίσης είναι πολύ σημαντικό ματς για τους οπαδούς μας που θέλουν πάρα πολύ τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε έναν επίσης σημαντικό αγώνα επί ενός δυνατού αντιπάλου και καταφέραμε να τον κερδίσουμε.
Έχουμε ένα πολύ θετικό σερί νικών και ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό, έχουμε τις ελπίδες μας και θα τις διεκδικήσουμε. Γνωρίζω ότι πέρσι η ομάδα νίκησε τον Ολυμπιακό τρεις φορές, τις δύο μέσα στην έδρα τους.
Και εμείς που έχουμε έρθει φέτος στην ομάδα θέλουμε επίσης να καταφέρουμε μαζί με τα άλλα παιδιά το ίδιο και να χαρούμε μαζί τους, όπως αυτοί πέρσι. Αυτός θα έλεγα ότι είναι ο... αγώνας μας, την Κυριακή! Όλοι περιμένουμε αυτή την αναμέτρηση».

Έρχεται για… συμφωνία!

Έρχεται για… συμφωνία!Ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς θα παρακολουθήσει την Κυριακή το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα υπάρξει επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και όπως τόνισε στο gazzetta.gr  «το κλίμα είναι καλό!».
Την Κυριακή θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Κριστόφ Ενροτό, όπου θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και θα τα πει από κοντά με τον πελάτη του, Κέβιν Μιραλάς. Μπορεί οι πληροφορίες να κάνουν λόγο πως δεν έχει οριστεί ακόμα επίσημη συνάντηση, όμως στα επίσημα του Καραϊσκάκη Ολυμπιακός και Ενροτό θα μιλήσουν από κοντά. «Την Κυριακή θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και θα παρακολουθήσω την αναμέτρηση, όπου θα έχω την ευκαιρία να τα πω με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Σίγουρα, το θέμα των χρημάτων, τι θα κοστίσει είναι ακόμα διαπραγματεύσιμο και θα συζητηθεί. Υπάρχει καλή διάθεση, το κλίμα είναι καλό, υπάρχει σεβασμός και οι σχέσεις είναι καλές», τόνισε ο Κριστόφ Ενροτό.

Ο μάνατζερ του Μιραλάς πάντως τόνισε πως ακόμα δεν έχει «φιξαριστεί» κάποιο επίσημο ραντεβού «Ακόμα δεν έχουμε κανονίσει κάποιο επίσημο ραντεβού. Θα δούμε την Κυριακή». Από τη στιγμή που ο Ενροτό θα έρθει στην Αθήνα θα μιλήσει με τους «ερυθρόλευκους», όμως πληροφορίες κάνουν λόγο, πως δύσκολα από τη Δευτέρα θα υπάρξει συμφωνία.

Βιεϊρίνια: «Ο ΠΑΟΚ μού δίνει τα πάντα!»

Βιεϊρίνια: «Ο ΠΑΟΚ μού δίνει τα πάντα!»Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε  για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντάς το δύσκολο, για τον Μάκη Χάβο, αλλά και για τη σχέση στοργής που έχει με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του!
Ο Πορτογάλος μίλησε στη Nova  και την εκπομπή «Superleague Preview»:

Για τον ΠΑΟΚ στις διοργανώσεις:
«Ξέρω ότι η ομάδα διαθέτει παίκτες με ποιότητα και γι' αυτό πίστευα ότι μετά από ένα μήνα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, αφού δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν. Ίσως δεν πίστευα ότι θα ήμασταν πρώτοι στον όμιλο του Europa League, αφού υπάρχουν δύσκολες και ποιοτικές ομάδες, αλλά στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα πρέπει να βρίσκεται πάντα σε υψηλές θέσεις».
Για τον κ. Μάκη Χάβο και τους παίκτες:
«Νομίζω ότι ο κ. Χάβος άρχισε να δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες, το χρειάζονται αυτό οι ποδοσφαιριστές, να έχουν κάποιον να εμπιστεύεται την ποιότητα της ομάδας, την ποιότητα των παικτών. Δεν είναι τόσο διαφορετική η ομάδα σε σχέση με πέρυσι, είμαστε σχεδόν οι ίδιοι παίκτες, εκτός από δύο-τρεις νέους που βρίσκονται στην ενδεκάδα. Νομίζω όμως, ότι η νοοτροπία της ομάδας και των ποδοσφαιριστών είναι ίδια και γι' αυτό αφήνουμε στην άκρη τις κακές στιγμές».
Για τα όρια της ομάδας:
«Δεν υπάρχουν όρια. Πρέπει να δουλεύεις συνέχεια, πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις  ό,τι έκανες ως τώρα, ό,τι άλλαξες μέχρι τώρα και να κρατήσεις τα καλά αποτελέσματα, τα καλά παιχνίδια που έκανες. Να προσπαθείς περισσότερο κάθε φορά».
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουν ισχυρή ομάδα με φανταστικούς παίκτες και φέτος έχουν κάνει διαφορετική σεζόν σε σχέση με πέρυσι, με περισσότερη ποιότητα και καλύτερα αποτελέσματα, αλλά έχουμε κι εμείς καλά αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα, στα τελευταία ματς και θέλουμε αυτό να το διατηρήσουμε με το να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είδαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι αν και δεν αγωνίστηκαν σημαντικοί παίκτες, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κι αυτό πρέπει να κάνουμε και σ' αυτό το παιχνίδι, χωρίς τον Κοντρέρας, ο οποίος είναι σημαντικός παίκτης, αλλά τραυματίας. Η ομάδα έχει παίκτες για να τον αντικαταστήσει και σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα και σ' αυτό το παιχνίδι».
 Για τους στόχους του:«Αυτό που θέλω απ' αυτή τη σεζόν, όπως άλλωστε ήθελα και πέρυσι, είναι παιχνίδι με παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος για να βοηθάω την ομάδα να νικάει στα ματς, είτε με γκολ, είτε με ασίστ, είτε με άλλο τρόπο. Γι' αυτό δουλεύω καθημερινά, κάθε εβδομάδα και μόνο με τον τρόπο αυτό η ομάδα θα νικάει και θα πάει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ:
Ο ΠΑΟΚ μού δίνει τα πάντα. Αυτοί που με έφεραν, οι υπεύθυνοι της ομάδας, όλοι με βοήθησαν να γίνω ό,τι είμαι σήμερα και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ελπίζω και το είπα απ' την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Θεσσαλονίκη, ότι πριν φύγω, αν φύγω, θα κερδίσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ.
Για τις προσπάθειες των παικτών:
«Όλοι ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι καλό στην Ελλάδα, επειδή οι ομάδες της Αθήνας έχουν πολλά χρήματα και είναι πιο εύκολο να πάρουν το πρωτάθλημα. Εδώ στη Θεσσαλονίκη όμως, όλοι οι άνθρωποι που ανήκουμε στην ομάδα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε αυτή τη χαρά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».

Μυστικός πράκτωρ… Super 3!

Μυστικός πράκτωρ… Super 3!Τα email των φίλων του Άρη έδωσε το έναυσμα στην «κίτρινη» διοίκηση να ελέγχει τους ξενύχτηδες της ομάδας, που… δεν είναι και λίγοι.
Μετά λοιπόν από σχετικές «έρευνες» αποκαλύφτηκαν αληθή τα γεγονότα που εξιστορούσαν οι Αρειανοί και έτσι άρχισε να μπαίνει πάλι μια τάξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Βλέπετε, οι φίλοι της ομάδας όχι μόνο «έδιναν στεγνά» (και συνεχίζουν) τους ποδοσφαιριστές που έπιναν ένα (και βάλε) ποτάκι παραπάνω, αλλά εξιστορούσαν με λεπτομέρειες τι κάνει στις εξόδους του ο κάθε παίκτης.
Βρέθηκαν οι αποδείξεις και πλέον οι «κίτρινοι» παίκτες είναι πολύ πιο προσεκτικοί με το ωράριο και τη διασκέδασή τους. Άλλωστε ήδη ένας ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το παιχνίδι της Τούμπας και σε τουλάχιστον τρεις έχει επιβληθεί πρόστιμο, που όμως δεν είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο ζήτημα.
Επομένως, αν παρατηρηθεί παραγκωνισμός κάποιου ποδοσφαιριστή, είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός ο λόγος…

Δύο στους τρεις... κερδίζουν!

Δύο στους τρεις... κερδίζουν!Στόχος της ΑΕΚ είναι τα συμβόλαια των Νάτσο Σκόκο και Ραφίκ Τζεμπούρ να υπογραφούν πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι πάντως που δεν ισχύει και με την περίπτωση του Ισμαέλ Μπλάνκο.
Μεγάλος στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι μαζί με τον Σκόκο να υπογράψει και ο «τρομοκράτης» στην εβδομάδα πριν το ντέρμπι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ώρα των σπορ», ο Ραφίκ Τζεμπούρ θέλει να διασφαλίσει το γεγονός ότι η ΑΕΚ σκοπεύει να είναι ανταγωνιστική και να έχει υψηλούς στόχους. Και σε αυτή τη περίπτωση η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αισιόδοξη για την ανανέωση της συνεργασίας, και χρησιμοποιεί τις τοποθετήσεις του παίκτη – που ποτέ δεν άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα υπογράψει – για να «ενισχύσει» την άποψή της. Όμως, καλό είναι να κρατάμε και ένα μικρό καλάθι αφού πρόκειται για μια συμφωνία που ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο και 2 μήνες μετά δεν έχει ολοκληρωθεί.
Για τον Ίσμαελ Μπλάνκο τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού η ΑΕΚ δεν δείχνει στον ποδοσφαιριστή ότι τον θέλει. Ο «Ζορό» ισχυρίζεται ότι έχει προτάσεις και ζητάει κάποια χρήματα παραπάνω από το τρέχον συμβόλαιο. Η ΑΕΚ, από την άλλη, του έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση, με λιγότερα χρήματα, και δεν σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά πάνω από 500.000 ευρώ. Αυτό που μένει είναι να έρθει ο μάνατζερ του παίκτη στην Αθήνα και να ενημερώσει τον σύλλογο αν ο πελάτης του δέχεται τους όρους της ΑΕΚ ή αν εμμένει στην αρνητική του απάντηση. Σε περίπτωση που συμβεί το δεύτερο, καθένας θα πάρει τον δρόμο του…

Η λίστα του Μέντεζ

Η λίστα του ΜέντεζΟ διάσημος Πορτογάλος μάνατζερ, που έκανε και το deal του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Παναθηναϊκό, έχει ήδη μιλήσει με τον Κάρλος Φρέιτας και ετοιμάζουν την «καυτή» μεταγραφική λίστα.
Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα –που ακόμη φτιάχνεται– είναι του Ντέκο, ο οποίος πλησιάζει τα 33 του και βρίσκεται στη Βραζιλία αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Φλουμινένσε. Ένας άλλος, λίγο πιο δύσκολη περίπτωση όμως, είναι ο Αλμέιδα που βρίσκεται σε πολύ παραγωγική ηλικία (26 ετών) και αγωνίζεται στη Βέρντερ Βρέμης.
Υπάρχουν βέβαια και πιο προσιτές λύσεις, όπως ο Εντίνιο της Μάλαγα που πέρασε από ΑΕΚ καιΠΑΟΚ, και ο Ούκρα της Πόρτο. Σε κάθε περίπτωση, αν ολοκληρωθεί και τυπικά η πρόσληψη του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, τότε όλα τα σενάρια είναι πιθανά με τον Μέντεζ να μη… γνωρίζει όρια σε θέματα μεταγραφών.