Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Νίκη, πάση θυσία!

Νίκη, πάση θυσία!Χωρίς περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, ο Άρηςυποδέχεται την Κέρκυρα στο «Κλ. Βικελίδης» (17:15, NS3) ζητώντας αποκλειστικά και μόνο τη νίκη.
Με προβλήματα, αλλά πίστη… 
Ο Αργεντίνος τεχνικος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών στο σημερινό παιχνίδι με τους νεοφώτιστους νησιώτες. Από εκεί και πέρα, ο ίδιος έχει δίλημμα αναφορικά με τη θέση του αριστερού χαφ.
Οι απουσίες των Χαβίτο και Τσεσνάουσκις καθιστούν επιτακτική ανάγκη τη χρησιμοποίηση του Τόνι Κάλβο στο δεξιό φτερό της επίθεσης της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό ο Κούπερ δοκίμασε στα αριστερά του Τόχα και Μενδρινό με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα για να καπαρώσει τη θέση. 
Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιηθεί αυτή θα απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Βαγγέλη, Λαζαρίδης, Οριόλ και Μίσελ. Στον κεντρικό άξονα θα είναι το «δίδυμο» Ναφτί και Φατί ενώ στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Κάλβο και Τόχα. 
Το επιθετικό δίδυμο των Θεσσαλονικέων θα απαρτίζουν οι Κόκε (ο οποίος επέστρεψε) και ο Κάρλος Ρουίζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου