Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η λίστα του Μέντεζ

Η λίστα του ΜέντεζΟ διάσημος Πορτογάλος μάνατζερ, που έκανε και το deal του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Παναθηναϊκό, έχει ήδη μιλήσει με τον Κάρλος Φρέιτας και ετοιμάζουν την «καυτή» μεταγραφική λίστα.
Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα –που ακόμη φτιάχνεται– είναι του Ντέκο, ο οποίος πλησιάζει τα 33 του και βρίσκεται στη Βραζιλία αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Φλουμινένσε. Ένας άλλος, λίγο πιο δύσκολη περίπτωση όμως, είναι ο Αλμέιδα που βρίσκεται σε πολύ παραγωγική ηλικία (26 ετών) και αγωνίζεται στη Βέρντερ Βρέμης.
Υπάρχουν βέβαια και πιο προσιτές λύσεις, όπως ο Εντίνιο της Μάλαγα που πέρασε από ΑΕΚ καιΠΑΟΚ, και ο Ούκρα της Πόρτο. Σε κάθε περίπτωση, αν ολοκληρωθεί και τυπικά η πρόσληψη του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, τότε όλα τα σενάρια είναι πιθανά με τον Μέντεζ να μη… γνωρίζει όρια σε θέματα μεταγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου