Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Πληρώθηκαν στον Θρασύβουλο

Πληρώθηκαν στον ΘρασύβουλοΟ πρόεδρος του Θρασύβουλου και οι συνεργάτες του προσπαθούν να κλείσουν σταδιακά τις οικονομικές «τρύπες».
Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Μασούρης μοίρασε στους παίκτες της ομάδας του 30.000 ευρώ χθες. Άλλωστε είχε δεσμευτεί απέναντι τους, πως θα αρχίσει άμεσα τις πληρωμές.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει νέα αντίστοιχη κίνηση. Πάντως, τα παραπάνω χρήματα συνέβαλαν στην δημιουργία ήρεμου κλίματος στις τάξεις των παικτών, η οποία δεν υπήρχε τις τελευταίες μέρες. Φυσικά, αυτή η κίνηση θα ενισχύσει ψυχολογικά τους «πράσινους», οι οποίοι προσπαθούν να αποφύγουν την διαδικασία των play out στο πρωτάθλημα της Football League.

Beko BBL: Πέφτει η αυλαία στη Μπουντσελίγκα

Beko BBL: Πέφτει η αυλαία στη Μπουντσελίγκα  Όταν όλα τα υπόλοιπα φαίνονται να έχουν κριθεί, η αναμέτρηση της Μιτελντόιτσερ με την Γκέτινγκεν για την τελευταία αγωνιστική (34η στον αριθμό) θα αποφασίσει ποια θα είναι η 8η ομάδα των πλέι οφ, καθώς και ποια θα υποβιβαστεί -παρέα με την Ντίσελντορφ- από την μπασκετική Μπουντεσλίγκα. Φαβορί για… downstairs, η Μπέιρουθ.


ΑΛΜΠΑ – ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ
Από τα πλέον αδιάφορα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, αφού η Άλμπα έχει «κλειδώσει» την 3η θέση της βαθμολογίας, την ώρα που η Τούμπιγκεν βρίσκεται κάπου για τις διακοπές του Πάσχα! Εννοώ, ότι εδώ και μερικές αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι ούτε αγχώνονται (για τυχόν παραμονή τους) ούτε προλαβαίνουν την 8η θέση! Θα ξεκουράσει αρκετούς παίκτες η ομάδα του Βερολίνου, χωρίς άγχος η Τούμπιγκεν. Μακριά!

ΒΟΝΝΗ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΝΓΚ
Επιτέλους, τέλος! Για την Βόννη η συγκεκριμένη εισαγωγή, αφού η ομάδα του Μίκαελ Κοχ ενώ ξεκίνησε με φιλοδοξίες λόγω πολλών και καλών (όπως πίστευαν στη διοίκηση) μεταγραφών, έχει μείνει εκτός πλέι οφ εδώ και μερικές αγωνιστικές! Δεν κινδύνεψε καθόλου, αλλά είπαμε… Αυτό θα έλειπε! Κλείνει τη σεζόν υποδεχόμενη τη Μπραουνβάινγκ που έχει εξασφαλίσει την 6η θέση και θέλει νίκη για να «κλειδώσει» την 5η (αφού η Όλντενμπουργκ αναμένεται να επικρατήσει της Ντισελντορφ). Μονόπλευρο το ενδιαφέρον λοιπόν, κι ίσως αυτό να παίξει το ρόλο του.

ΛΟΥΝΤΒΙΝΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
Υπάρχει κίνητρο για την Λούντβινγκσμπουργκ, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να μείνει εκτός πλέι οφ και να γκρεμίσει ότι με κόπο έχτισε τόσες αγωνιστικές πριν! Έκπληξη η πορεία της συνολικά φέτος, αλλά με σταθερό μπάσκετ (και την παράλληλη στήριξη μου) τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής! Υποδέχεται τη Φρανκφούρτη που έχει κλειδώσει τη 2η θέση και θα παρουσιαστεί χωρίς κίνητρο. Η σοβαρή ομάδα – σιδηρόδρομος (Λουντβινγκσμπουργκ, δηλαδή) θα νικήσει!

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΠΕΪΡΟΥΘ
Η Μπέιρουθ με νίκη επί της πρώτης (βαθμολογικά, αγωνιστικά, γενικά) Μπάμπεργκ εκτός έδρας, μένει στην κατηγορία! Της τα  είπαν τα νέα; Η Μπάμπεργκ δεν χαρίζεται και δεν δέχεται να χάσει από κανέναν στο γερμανικό πρωτάθλημα.  Σε κάθε αγωνιστική παρουσιάζεται λες και καίγεται και –δυστυχώς- για τη Μπέιρουθ το ίδιο θα κάνει και τώρα για να κλείσει όπως πρέπει τη κανονική σεζόν.Η Μπέιρουθ ας πρόσεχε στα προηγούμενα παιχνίδια της. Τώρα, ας παρακαλάει την Γκέτιγκεν να νικήσει εκτός της Μιτελντόιτσερ!

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ
Στην Όλντενμπουργκ παρουσιάζεται τεράστια ευκαιρία να τερματίσει στην 5η θέση. Οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό είναι να νικήσει την τελευταία και υποβιβασμένη Ντίσελντορφ, και την ίδια ώρα να χάσει η Μπραουνσβάινγκ εκτός. Εκείνη θα κάνει το καθήκον της, τώρα για την Μπραουνσβάινγκ, βλέπουμε… Αξιέπαινη η μαχητικότητα της Ντίσελντορφ, που παρά τον βέβαιο υποβιβασμό της, νίκησε την περασμένη αγωνιστική την Μπέιρουθ και την τραβάει μαζί της προς ΒΟΥ κατηγορία μεριά!

ΟΥΛΜ – ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον της αναμέτρησης αφού στην Ουλμ ετοιμάζονται να τσουγκρίσουν αυγά, να ανταλλάξουν δώρα κτλ. Κοινώς, μόνο στα αγωνιστικά δεν είναι το μυαλό τους, αφού δεν προλαβαίνουν τα πλέι οφ και έχουν χάσει το τρένο της 8αδας εδώ και καιρό! Αντιθέτως, η Μπρεμερχάβεν, αν ηττηθεί, αυτόματα μένει εκτός πλέι οφ. Αν νικήσει, ωστόσο, και παράλληλα χάσει η Λούντβινγκσμπουργκ τότε θα τερματίσει 8η και θα παίξει με τη Μπάμπεργκ στα πλέι οφ. Καλή στα εκτός έδρας, χωρίς απουσίες.

ΤΡΙΕΡ – ΑΡΤΛΑΝΤ
Επίσης μονόπλευρο το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου ματς, μια η Άρτλαντ βρέξει-χιονίσει, η συντέλεια του κόσμου να έρθει, θα τερματίσει στην 4η θέση της κανονικής περιόδου. Από την άλλη, η Τρίερ με ήττα ξεχνάει τα πλέι οφ, ενώ με νίκη, ελπίζει μέσω  ισοβαθμιών να χωθεί στην 8αδα. Ψιλοδύσκολα, αφού μόνο της Λούντβινγσμπουργκ υπερτερεί! Θα το παλέψει κι αν τα νέα από το ραδιοφωνάκι είναι ευχάριστα, τότε θα ολοκληρώσει το καθήκον της απέναντι στην αδιάφορη Άρτλαντ.

ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ – ΓΚΙΣΕΝ
Δεν αγγίζουμε ούτε αυτό το παιχνίδι, αφού σε αδιάφορα ματς που πρέπει να μαντέψεις την τελική διαφορά πόντων, δεν αξίζει να στέκεσαι στιγμή! Και για τεέτοιο πρόκειται! Η Φοίνιξ Χάγκεν σκέφτεται ήδη for…. Next year, ενώ και η Γκίσεν ευγνωμονεί όλους τους Θεούς του κόσμου που σώθηκε! Α! Ψέματα! Υπάρχει μια πιθανότητα να υποβιβαστεί, αν ηττηθεί και παράλληλα νικήσουν η Μιτελντόιτσερ και η Μπέιρουθ εκτός της Μπάμπεργκ! Χαχα! Σοβαροί να’ μαστε…

ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ – ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ
Αναμφίβολα το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, ιδίως για τη Μιτελντόιτσερ, που μόνο με νίκη μένει (λογικά) στην κατηγορία. Με ήττα, αποχαιρετά! Το καλό για αυτή είναι ότι η Μπάμπεργκ θα πράξει όπως πρέπει κόντρα στη Μπέιρουθ και θα έχει να σκέφτετια μόνο τα καμώματα της Γκίσεν. Το κακό, είναι θα έχει απέναντί της μια ομάδα που κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα παρουσιαστεί, μια και κυνηγάει τη νίκη που θα τη φέρει εντός πλέι οφ. Πάντως, αν τελικά πέσει η Μιτελντόιτσερ, θα της αξίζει, με βάση τα τελευταία αποτελέσματά της! Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί!


Στο ψαχνό… Με βάση το κίνητρο θα ποντάρουμε στην τελευταία αγωνιστική της Γερμανίας, αφού αν χάσουμε στο ποντάρισμά μας, θα χάσουν πολλά (ακόμη και κατηγορίες) οι ομάδες που θα στηριχθούμε. Έτσι λοιπόν, θα εμπιστευτούμε τις Μπρεμερχάβεν, Γκίσεν και Λούντβινγκσμπουργκ ώστε να νικήσουν. Με ρίσκο, αλλά αξίζει!

Αισιόδοξος για τον τίτλο ο Τσεχ

Αισιόδοξος για τον τίτλο ο ΤσεχΤην αισιοδοξία του  ότι η Τσέλσι θα καταφέρει στις  αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ που απομένουν να καλύψει το έδαφος και να «καπαρώσει» την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα εξέφρασε ο Πετρ Τσεχ.

«Η Άρσεναλ έδωσε μεγάλο παιχνίδι με την Τότεναμ. Είχε το προβάδισμα με 3-1 και το… πέταξε. Τώρα είναι τρίτη για πρώτη φορά και αξίζει να δούμε πως θα το διαχειριστεί. Της παρουσιάστηκαν πολλές ευκαιρίες να καλύψει το χαμένο έδαφος και δεν το εκμεταλλεύτηκε.Έχουμε πει πως θέλουμε να νικάμε συνέχεια για να μεταφέρουμε την πίεση στους αντιπάλους μας. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Γιουνάιτεντ μάλιστα έχει να παίξει με εμάς και την Άρσεναλ, επομένως μπορεί να χάσει έξι βαθμούς" είπε ο  Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας των «μπλε» για να προσθέσει: «Εμείς έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, ενάντια σε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ και αν τα κερδίσουμε η κατάσταση θα διαφοροποιηθεί. Θα είμαστε κοντά… Τα πάντα πλέον έχουν σημασία. Χρειαζόμαστε να σημειώνουμε πολλά γκολ, διότι μετρούν σε περίπτωση ισοβαθμίας».

Θέλει νε μείνει "κόκκινος"ο Πόουλσεν

Θέλει νε μείνει "κόκκινος"ο ΠόουλσενΝα διαψεύσει  τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κρίστιαν Πόουλσεν να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ, για λογαριασμό ομάδας της πατρίδας του,  φρόντισε ο μάνατζερ του Δανού  διεθνή μέσου.

«Το πρωτάθλημα της Δανίας δεν τον απασχολεί για αυτό το καλοκαίρι. Ο Κρίστιαν δεν το σκέφτεται καν . Πραγματικά, του αρέσει η ζωή στο Λίβερπουλ, τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικών χώρων. Έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και σκοπεύει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιορν Μπόνεσεν και πρόσθεσε:
«Είχε μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού για αρκετές εβδομάδες. Για αυτό άλλωστε δεν βρισκόταν με την ομάδα. Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει πλέον λίγους τραυματισμούς και έτσι λογικά θα έρθουν περισσότερες ευκαιρίες για τον Πόουλσεν».

Σίγουρος για 4αδα ο Μαντσίνι

Σίγουρος για 4αδα ο ΜαντσίνιΤην τύχη  στα χέρια της κρατάει η Μάντσεστερ Σίτι  στην προσπάθεια να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ  σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι που αισιοδοξεί ότι η ομάδα του θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για την προσεχή έκδοση του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου.

Η Σίτι είδε με χαρά τις Τότεναμ και Άρσεναλ να μένουν στη μεταξύ τους ισοπαλία και τα «σπιρούνια» να παραμένουν έτσι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πιο πίσω  από τους "πολίτες" και παρά το γεγονός ότι οι δύο πρώτες θ' αναμετρηθούν στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός επισημαίνει:
«Ήταν ωραίος αγώνας μεταξύ Άρσεναλ και Τότεναμ. Όλα είναι στο χέρι μας τώρα. Δεν εξαρτόμαστε ούτε από την Τότεναμ ούτε από κάποια άλλη ομάδα. Αν νικήσουμε στα παιχνίδια που απομένουν βγαίνουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Επίθεση με πέτρες σε Μενέζ

Επίθεση με πέτρες σε ΜενέζΕπίθεση από οπαδούς της Ρόμα δέχθηκε ο Ζερεμί Μενέζ μετά την ήττα από την Ίντερ. Οι ultras των «τζιαλορόσι» πέταξαν πέτρες στο αυτοκίνητο του Γάλλου, χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός.

«Κυργιάκο ψάξε ομάδα»!

«Κυργιάκο ψάξε ομάδα»!Στην λίστα με τους παίκτες που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την Λίβερπουλ βρίσκεται ο Σωτήρης Κυργιάκος, σύμφωνα με γερμανική ιστοσελίδα που παροτρύνει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να βρει ομάδα.
Την εγκυρότητα του ρεπορτάζ της γερμανικής ιστοσελίδας δεν είμαστε σε θέση να τη γνωρίζουμε, όμως ο Σωτήρης Κυργιάκος δεν είναι ο μόνος που, κατά την άποψη του spox.com,το μέλλον του είναι αβέβαιο στη τωρινή του ομάδα. Η σχετική λίστα εμπεριέχει και άλλα ονόματα όπως αυτό του Όουεν, του Πίρλο, του Ζέεντορφ, του Μπομπό, του Γκέρα, του Φαν Μπόμελ και πολλών άλλων...

Καβάνι: «Γελοιότητες»

Καβάνι: «Γελοιότητες»Ο Έντισον Καβάνι τόνισε για ακόμη μία φορά την αφοσίωσή του στη Νάπολι και τη φανέλα των «Παρτινοπέι», δίνοντας απαντήσεις στις φήμες για τη μη επέκταση της συνεργασίας του με την Ιταλική ομάδα.

Ενώ για το «δέσιμο» που υπάρχει  με την ομάδα της Νάπολι και τους οπαδούς της, υπογράμμισε: Αυτά που αισθάνομαι για την φανέλα της Νάπολι και τους οπαδούς της είναι μοναδικό και πιστεύω ότι αν μία μέρα παίζω για άλλη ομάδα, δεν θα αισθάνομαι το ίδιο».

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ




  • 12:00/EUROSPORT: ΣΝΟΥΚΕΡ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 7η μέρα, Σέφιλντ (Ζ)

  • 13:00/NOVASPORTS 1: ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, Τότεναμ - Άρσεναλ (Ε)

  • 15:00/NOVASPORTS 1: SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ 2010/11, Πανσερραϊκός - Εργοτέλης (Μ) 15:00/NOVASPORTS 3: VOLLEYLEAGUE Α' ΦΑΣΗ PLAY OFF /2ος ΑΓ. Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (E)

  • 16:00/NOVASPORTS 2: ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γ. (E)

  • 16:45/EUROSPORT: ΣΝΟΥΚΕΡ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 7η μέρα, Σέφιλντ (Ζ)

  • 17:00/NOVASPORTS 1: ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Μίλαν - Παλέρμο (Ε)

  • 17:30/NOVASPORTS 3: BASKETLEAGUE ΟΠΑΠ 2010/11, ΑΕΚ - Πανιώνιος (E)

  • 18:00/NOVASPORTS 2: SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ 2010/11, Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός (Ε)

  • 19:00/NOVASPORTS 1: novasports SPECIAL Μεγάλοι Αγώνες! Μεγάλα Σκορ!

  • 20.00/CONN-X TV SPORT3: ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΜΟΝΤΕΝΑ -ΤΟΡΙΝΟ (Ζ)

  • 20:00/NOVASPORTS 2: UEFA CHAMPIONS LEAGUE: ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Επαν/κός αγώνας: Τότεναμ - Ρεάλ Μ. (E)

  • 20:00/NOVASPORTS 3: VOLLEYLEAGUE Α' ΦΑΣΗ PLAY OFF /2ος ΑΓ. ΠΑΟΚ - Ηρακλής (E)

  • 21:00/EUROSPORT: ΣΝΟΥΚΕΡ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 7η μέρα, Σέφιλντ (Ζ)

  • 21:30/NOVASPORTS 3: ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA: PLAY OFFS Portland - Dallas (E)

  • 21.45/SPORTTV: ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ, ΛΙΝΤΣ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ (Ζ)

  • 22:00/NOVASPORTS 2: ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Μίλαν - Παλέρμο (Ε)

  • 23:00/NOVASPORTS 1: ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ: ΤΕΛΙΚΟΣ Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (Ε)

  • 01:00/NOVASPORTS 1: ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, Ρόμα - Ίντερ (Ε)

  • Η Μίλαν στο «παιχνίδι» για Χουλκ

    Η Μίλαν στο «παιχνίδι» για ΧαλκΗ Μίλαν φέρεται να είναι ένας από τους πολλούς «μνηστήρες» που έχει αποκτήσει ο Χαλκ, μια και συνεχίζει της καταπληκτικές του εμφανίσεις. Παράλληλα, ιταλικό μέσο φιλοξενεί δηλώσεις του Μπράιντα που δείχνουν ότι τα μάτια των «ροσονέρι» είναι στραμμένα πάνω στον Βραζιλιάνο.
    Η αλήθεια είναι ότι ο Μπερλουσκόνι μάλλον θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει, καθώς η Πόρτο είναι γνωστό ότι δεν πουλάει φτηνά, αλλά πλέον ο Χαλκ έχει τραβήξει τα βλέμματα όλης της Ευρώπης και έχει πείσει πολλούς για την αδιαμφισβήτητη αξία του.
    Τέλος, δημοσίευμα της «Corriere de lo Sport» φιλοξενεί δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μίλαν, Αριέντο Μπράιντα, οποίος υποστήριξε ότι ο Χαλκ θα ήταν μία πολύ καλή λύση για την επίθεση των «ροσονέρι».

    Ντελγκάδο: «Ελάτε να μιλήσουμε»

    Ντελγκάδο: «Ελάτε να μιλήσουμε»Ο Ντελγκάδο έμαθε την πρόταση και το ζεστό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και έστειλε το μήνυμα στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις, δείχνοντας και εκείνος από την πλευρά του ότι πραγματικά ενδιαφέρεται να πιάσει Λιμάνι


    Η διαφορά σε σχέση με τις αρχικές απαιτήσεις του είναι γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ, αφού όπως έχει αφήσει να διαρρεύσει ζητάει 1.5 εκ. ευρώ καθαρά συν μπόνους. Βέβαια, ο Αργεντινός έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες. Μία από αυτές που τον έχουν προσεγγίσει είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως από καμία δεν έχει λάβει επίσημη πρόταση.
    Σε κάθε περίπτωση, ότι είναι να γίνει θα γίνει πολύ σύντομα, αφού από την πλατεία Αλεξάνδρας έχουν ξεκαθαρίσει ότι ενδιαφέρονται πολύ για τον ποδοσφαιριστή της Λιόν, όμως ο πρώτος στόχος επαναλαμβάνουμε ότι είναι ο Κολομβιανός Κάρλο Σάντσες, τον οποίο οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν στην εβδομάδα που έρχεται, ακόμη κι αν το Σαμπιονά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

    Σκέψεις για Λεωφόρο

    Σκέψεις για ΛεωφόροΟ Παναθηναϊκός πλήρωσε και φέτος το ότι το ΟΑΚΑ δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση έδρα και οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» σκέφτονται επιστροφή στην ιστορική Λεωφόρο!
    Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού εξετάζουν την προοπτική μιας νέας επιστροφής στην Λεωφόρο. Όχι για μερικά παιχνίδια εξαιτίας των συναυλιών στο ΟΑΚΑ αλλά ως την μόνιμη έδρα της ομάδας τουλάχιστον στο πρωτάθλημα. Φυσικά, και με τα πολυμετοχικά να βρίσκονται στον... αέρα και κανείς να μην ξέρει τι ξημερώνει στον σύλλογο είναι νωρίς να μιλήσουμε για πιθανότητες. Στο προσκήνιο βρίσκονται άλλα πιο σημαντικά θέματα που είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας για το κλαμπ. Όπως και να'χει μια πιθανή επιστροφή στο «κλουβί» έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Όλα αυτά, λοιπόν, θα μπουν στην ζυγαριά από την όποια διοίκηση θα έχει ο Παναθηναϊκός στις αρχές της νέας σεζόν και στην συνέχεια θα ληφθεί η απόφαση.

    Ο ΠΑΟΚ θέλει Μήτρογλου!

    Ο ΠΑΟΚ θέλει Μήτρογλου!Αυτό λένε πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, σε συνέχεια του «φλερτ» του Ιανουαρίου, και παρά το γεγονός ότι το μυαλό όλων πάει σε ανταλλαγή με Βιεϊρίνια, στην συμπρωτεύουσα λένε ότι σκέφτονται την παραχώρηση Βιτόλο.
    Ο ΠΑΟΚ είχε ένα «φλερτ» με τον Έλληνα επιθετικό του Ολυμπιακού, όταν ακούστηκε για πρώτη φορά ότι οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται να παραχωρήσουν δανεικό τον Κώστα Μήτρογλου.
    Ο παίκτης κατέληξε στην Κέρκυρα, όμως στην Θεσσαλονίκης υπάρχουν κάποιες φημολογίες ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πλέον έχουν στραμμένα μάτια και αυτιά στου Ρέντη, και σε περίπτωση που οΟλυμπιακός αποφασίσει να μην τον συμπεριλάβει και πάλι στο ρόστερ της νέας σεζόν, τότε ο Δικέφαλος θα τον ζητήσει.
    Επίσης, οι ίδιες πηγές λένε ότι δεν υπάρχει θέμα ανταλλαγής Μήτρογλου με Βιεϊρίνια, καθώς ο Ζαγοράκης δεν θα ήθελε με τίποτα να βρεθεί σε κόντρα με τον κόσμο της ομάδας. Όμως, μια και ακούγεται ότι στο Λιμάνι κοιτούν την περίπτωση του Βιτόλο, και μία και ο Βαλβέρδε γνωρίζει τον Ισπανό αμυντικό μέσο και έχει τοποθετηθεί για την αξία του στο παρελθόν, στον ΠΑΟΚ σκέφτονται να τον δώσουν προκειμένου να γίνει το deal.
    Για το αν έχουν δίκιο όμως στα όσα λένε οι «φωνές» από τη Θεσσαλονίκη ή όχι θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ, καθώς νωρίτερα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθεί με μεταγραφικές υποθέσεις.

    Προχωράει με Κοντοέ

    Προχωράει με ΚοντοέΣε προχωρημένες επαφές με τον Γιάννη Κοντοέ βρίσκεται η ΑΕΚκαι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει συμφωνία. Στο στόχαστρο και ο Σήφης Δασκαλάκης με την περίπτωσή του να είναι πιο δύσκολη.
    Οι δύο παίκτες αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ εδώ και καιρό καθώς μένουν ελεύθεροι από Πανιώνιο και Εργοτέλη αντίστοιχα. Στην Ένωση έχουν καλή άποψη για αμφότερους αλλά τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι πιο απλά για τον Κοντοέ. Κι αυτό επειδή η ΑΕΚ δεν πρέπει να διώξει κάποιον για να τον αποκτήσει, όπως συμβαίνει με τον Δασκαλάκη.

    Η περίπτωση του Κοντοέ είναι εφικτή οικονομικά για τα νέα δεδομένα της Ένωσης. Οι ετήσιες απολαβές του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ, συν διάφορα μπόνους, ενώ η αντίστοιχη της ΑΕΚ κυμαίνεται, περίπου, στις 150.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

    Ο Κοντοές μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας -όπως αποδείχτηκε, περίτρανα, φέτος (έβγαλε όλη τη σεζόν στο αριστερό άκρο, αν και δεξιοπόδαρος…)- κάτι που… κάνει στον Χιμένεθ, ο οποίος θέλει να έχει παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε παραπάνω από μία θέσεις.

    «Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και άλλων ομάδων, αλλά αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου», είπε ο Κοντοές στη «SD», ο οποίος πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί την πρόταση της τον θέλουν να βρίσκεται μία «ανάσα» από την Ένωση.

    Πιο δύσκολα ο Δασκαλάκης

    Αντίθετα, για να προχωρήσουν οι Κιτρινόμαυροι στην απόκτηση του τερματοφύλακα του Εργοτέλη θα πρέπει πρώτα να διώξουν τον Σεμπάστιαν Σάχα (στην ΑΕΚ δε θέλουν να τον κρατήσουν...) και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το καταφέρουν αυτό, από τη στιγμή που η διοίκηση έχει αποδείξει πως δε δυσκολεύεται μόνο στο να αποκτά ποδοσφαιριστές αλλά και στο να απομακρύνει κάποιους άλλους.

    Λαζαρίδης: «Πιο δυνατοί του χρόνου...»

    Λαζαρίδης: «Πιο δυνατοί του χρόνου...»Στο ARIS Sport’s Café στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΠΑΕ για το Πάσχα. «Πιο δυνατοί τη νέα χρονιά», δηλώνει ο Νίκος Λαζαρίδης. Όλο το παρασκήνιο της εκδήλωσης.
     Στην εκδήλωση, το «παρών» έδωσαν η διοίκηση της ομάδας, το προσωπικό της ΠΑΕ με τον πρόεδρο της ομάδας, Θανάση Αθανασιάδη να εύχεται καλές γιορτές, οι ποδοσφαιριστές και οι παίκτες της ομάδας Κ-20. Απών από την προπόνηση αλλά και τη σχετική έκδηλωση ήταν ο Ντανίλο Περέιρα, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Πορτογαλίας, ενώ στην εκδήλωση μοιράστηκαν κατσικάκια. Επιπρόσθετα, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε πολύς κόσμος. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την Τρίτη το απόγευμα στις 5:30 μ.μ στις εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο.
    Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος τόνισε:
    «Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη για την ομάδα μας. Κάναμε μία προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπήκαμε στα πλέι-οφς, αλλά του χρόνου η ομάδα θα βγει πιο δυνατή. Θα προσπαθήσουμε από την αρχή της χρονιάς, ώστε ο Άρης να είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, για να βγει στα πλέι οφ.
    Δεν μπορούμε να πούμε τι δεν πήγε καλά, αλλά είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά με τον προπονητή και την επόμενη χρονιά να είμαστε πιο δυνατοί».
    Για τον ίδιο είπε
    «Φροντίζω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και το 100% σε κάθε παιχνίδι και το αποτέλεσμα βγαίνει. Όλα γίνονται μέσα από τη δουλειά και την προπόνηση».
    Για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά:
    «Ο πρώτος στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη και επιτέλους να κατακτήσει και ένα Κύπελλο».
    Παράλληλα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει:
    «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχονται σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία πάνω από όλα»!

    Ένας... Ρόουζ που φέρνει την άνοιξη και η... ασπιρίνη του Ουέιντ (videos)

    Ο Ντέρικ Ρόουζ έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του και οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Σικάγο Μπουλς στη δεύτερη φάση των πλέι οφ. Εκτός κι αν τη σήμερον ημέρα στο ΝΒΑ γίνονται θαύματα.
    Γιατί μετά το 88-84 των "ταύρων" στην Ινδιανάπολη, με το οποίο έφτασαν τις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να έχουν τύχη οιΠέισερς στη συγκεκριμένη σειρά. Ο άσος των Μπουλς δεν ήταν καθόλου εύστοχος τελειώνοντας το ματς με 4/18 σουτ. Όμως υπήρξε καθοριστικός, καθώς στα 17.8 δεύτερα πριν από τη λήξη και με το σκορ στο 84-84 πέτυχε ένα δύσκολο και συνάμα εντυπωσιακό λέι απ. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να "κλέψουν" το ματς, ο Γκρέιντζερ δοκίμασε τρίποντο από την κορυφή, αλλά το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την επιλογή τους και η νίκη των Μπουλς σφραγίστηκε με τις βολές στο φινάλε. Συνολικά ο Ρόουζ είχε23 πόντους με 13/15 βολές, ενώ ο Λούολ Ντενγκ προσέθεσε 21. Σημαντική και η συνεισφορά του Κάιλ Κόρβερ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο για να σκοράρει 12 πόντους με 5/6 σουτ.
    Μία νίκη από τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας απέχουν και οι Χιτ, οι οποίοι στο πρώτο ματς στη Φιλαδέλφεια επικράτησαν 100-94 των Σίξερς. Στο καλύτερο παιχνίδι του στην ποστ σίζον ο Ντουέιν Ουέιντ, που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από πονοκεφάλους, άγγιξε το τριπλ νταμπλ, καθώς σκόραρε 32 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ. Όχι πως οι άλλοι δύο αστέρες της ομάδας πήγαν πίσω. Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 24 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ δούλεψε σε υψηλές στροφές, ενώ ο Κρις Μπος ακολούθησε με 19 πόντους και 6 ριμπάουντ. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο Έρικ Σπέλστρα χρησιμοποίησε μόνο οκτώ παίκτες, παίρνοντας ελάχιστα (μόνο 12 πόντους) από τον πάγκο του. Οι Σίξερς είχαν περισσότερες επιλογές, μοιράζοντας το σκορ (πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων), αλλά υστέρησαν πολύ στο ριμπάουντ (34 έναντι 50).
    Οι Μπλέιζερς δεν φαίνονται διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τόσο εύκολα τη μάχη. Μετά μάλιστα το 97-92 στο Πόρτλαντ έστειλαν μήνυμα στουςΜάβερικς, καθώς μείωσαν σε 2-1 και ξαναμπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Μάλιστα η νίκη τους θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εύκολη, αν είχαν υπερασπιστεί το +13 στις αρχές της τέταρτης περιόδου, εκμεταλλευόμενοι τους 25 πόντους του Ουέσλι Μάθιους και τους 20 του Λαμάρκους Όλντριτς. Ωστόσο οι "καουμπόηδες" του Ντάλας, με τον Τζέισον Τέρι να πυροβολεί από την περιφέρεια (29 πόντοι με 5/7 τρίποντα), έκλεισαν στο τέλος την απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες.
    Τα αποτελέσματα της ημέρας
    Ιντιάνα Πέισερς-Σικάγο Μπουλς 84-88 (0-3)
    Δείτε εδώ καλύτερες φάσεις του αγώνα
    Φιλαδέλφεια Σίξερς-Μαϊάμι Χιτ 94-100 (0-3)
    Πόρτλαντ Μπλέιζερς-Ντάλας Μάβερικς 97-92 (1-2)
    Δείτε εδώ καλύτερες φάσεις του αγώνα

    ΤΡΟΜΕΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΣΑΚΙΡΑ

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΝΑ...

    Τέλος τα clasico για Αντριάνο

    Τέλος τα clasico για ΑντριάνοΗ Μπαρτσελόνα έχασε το Copa del Rey αλλά και τον Αντριάνο, ο οποίος θα μείνει εκτός για έναν μήνα χάνοντας και τα άλλα δύο clasico της σεζόν.

    Ο 26χρονος άσος τραυματίστηκε στην παράταση του τελικού και όπως γνωστοποίησε το ιατρικό τιμ των «μπλαουγκράνα», θα μείνει εκτός για τέσσερις εβδομάδες.


    Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ άλλων χάνει και τους δύο ημιτελικούς του Champions League με την Ρεάλ, αντίθετα φαίνεται να προλαβαίνει τον τελικό της 28ης Μαΐου, αν βέβαια οι «μπλαουγκράνα» προκριθούν.

    Τέλος τα clasico για Αντριάνο

    Τέλος τα clasico για ΑντριάνοΗ Μπαρτσελόνα έχασε το Copa del Rey αλλά και τον Αντριάνο, ο οποίος θα μείνει εκτός για έναν μήνα χάνοντας και τα άλλα δύο clasico της σεζόν.
    Ο 26χρονος άσος τραυματίστηκε στην παράταση του τελικού και όπως γνωστοποίησε το ιατρικό τιμ των «μπλαουγκράνα», θα μείνει εκτός για τέσσερις εβδομάδες.

    Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ άλλων χάνει και τους δύο ημιτελικούς του Champions League με την Ρεάλ, αντίθετα φαίνεται να προλαβαίνει τον τελικό της 28ης Μαΐου, αν βέβαια οι «μπλαουγκράνα» προκριθούν.

    Της φυλακής τα σίδερα είναι για τον... Κουτίνιο!

    Της φυλακής τα σίδερα είναι για τον... Κουτίνιο!Ο τερματοφύλακας της Ντεν Χάαγκ Τζίνο Κουτίνιο καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους από τις ολλανδικές αρχές, κατηγορούμενος για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης, καθώς σε κτήμα ιδιοκτησίας του βρέθηκαν 4.200 δενδρύλλια!

    "Μουρίνιο, ο καπετάνιος μας "

    Στον έβδομο ουρανό βρισκόταν ο Σέρχιο Ράμος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας από την Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα (1-0 στην παράταση με κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο). Ο αμυντικός της «Βασίλισσας» έδωσε τον χαρακτηρισμό του «καπετάνιου» στον τεχνικό της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ αποκάλεσε «φαινόμενο» τον τερματοφύλακα της ομάδας, Ίκερ Κασίγιας: «Ο Μουρίνιο είναι ο καπετάνιος αυτού του πλοίου και μέσω της φιλοσοφίας του προσπαθεί να μας μυήσει στις αρχές και στις αξίες» . Αυτό ήταν το πρώτο Κόπα Ντελ Ρέι που κατακτούν οι «μερένχες» μετά το 1993 (video).
    Η κεφαλία του Ρόνάλντο χάρισε το κύπελλο στην Ρεάλ:


    Πανηγυρίζει ο Ραούλ από την Γερμανία

    Έστω κι από την Γερμανία ο Ραούλ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας από την αγαπημένη του, Ρεάλ Μαδρίτης. 



    Μιλώντας στην “AS” ο παίκτης –πλέον- της Σάλκε χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό για την «βασίλισσα» τον τίτλο και στάθηκε αρκετά στους οπαδούς…


    «Είναι ένας ιδιαίτερος τίτλος για την ομάδα. Επίσης, είναι σημαντικός γιατί αντίπαλος στον τελικό ήταν η Μπαρτσελόνα. Είμαι αρκετά χαρούμενος για τους οπαδούς. Τους είδα να πανηγυρίζουν στο γήπεδο και μετά είδα εικόνες στην πλατεία «Θιμπέλες»», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:


    «Συγχαρητήρια σε όλους. Στη διοίκηση, στους υπάλληλους, στο τεχνικό επιτελείο, στους ποδοσφαιριστές, και στους οπαδούς. Συγχαρητήρια γιατί δεν ήταν τίποτα εύκολο στο Μεστάγια», κατέληξε.

    Απτόητο το Ανόβερο!

    Απτόητο το Ανόβερο!Το όνειρο του Champions League παραμένει ζωντανό για το Ανόβερο! Η ομάδα του Σλόμκα έκανε περίπατο στην Φράιμπουργκ κερδίζοντας με 3-1 και ανέβηκε ξανά στην τρίτη θέση, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

    Στο 24' ο Αμπντελάουε με πλασέ νίκησε τον Μπάουμαν και άνοιξε το σκορ, ενώ επτά λεπτά αργότερα η υποδειγματική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων έβγαλε τον Σλάουντραφ σε θέση βολής, με τον 27χρονο φορ να αποφεύγει τον τερματοφύλακα και να γράφει το 2-0. Ο Ράους με κεφαλιά-ψαράκι στο 58' κλείδωσε τη νίκη για το Ανόβερο, ενώ το μόνο που κατάφερε η Φράιμπουργκ ήταν να μειώσει στο 79' με τον Ρόζενταλ.

    Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 31ής αγωνιστικής:


    Μεγάλη Πέμπτη (21/04)
    Φράιμπουργκ-Ανόβερο 0-3 (79' Ρόζενταλ - 24' Αμπντελάουε, 31' Σλάουντραφ, 58' Ράους)

    Μεγάλο Σάββατο (23/04)
    Λεβερκούζεν-Χοφενχάιμ
    Φρανκφούρτη-Μπάγερν
    Σάλκε-Καϊζερσλάουτερν
    Ζανκτ Πάουλι-Βέρντερ Βρέμης
    Στουτγάρδη-Αμβούργο
    Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ

    Κυριακή του Πάσχα (24/04)
    Βόλφσμπουργκ-Κολωνία
    Νυρεμβέργη-Μαϊντζ

    Η βαθμολογία σε 30 αγώνες

    1. Ντόρτμουντ 69 (Champions League)
    2. Λεβερκούζεν 61 (Champions League)
    3. Ανόβερο 57 (προκριματικά Champions League)
    4. Μπάγερν 55 (Europa League)
    5. Μάιντζ 48 (Europa League)
    6. Νυρεμβέργη 46
    7. Αμβούργο 43
    8. Φράιμπουργκ 41
    9. Χοφενχάιμ 40
    10. Σάλκε 40
    11. Κολωνία 35
    12. Βέρντερ Βρέμης  35
    13. Καϊζερσλάουτερν 34
    14. Φρανκφούρτη 33
    15. Στουτγάρδη 33
    16. Βόλφσμπουργκ 29 (μπαράζ)
    17. Ζανκτ Πάουλι 29 (υποβιβασμός)
    18. Γκλάντμπαχ 26 (υποβιβασμός)

    * Φράιμπουργκ και Ανόβερο έχουν από 31 αγώνες

    ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΩΣ ΤΟ 2013 ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

    Ο Γιώργος Καζιάνης μίλησε στο www.sport-fm.gr για τη συνεργασία του παίκτη με τους «ερυθρόλευκους» και ανέφερε ότι η καριέρα του Ραφικ Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2013.

    Ο μάνατζερ του Αλγερινού επιθετικού τόνισε:

    «Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με το θέμα του Ραφίκ Τζεμπούρ, γιατί πολύ απλά ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Από εκεί και πέρα κάθε άλλη συζήτηση είναι άσκοπη».

    «Μπόμπα»: «Μακάρι να μείνω στον Άρη»

    mpompaΤην επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη εξέφρασε ο Ραούλ Μπομπαντίγια
    Ο Ραούλ Μποαμπαντίγια δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Σάκη Τσιώλη για τη νέα χρονιά λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του, ωστόσο ο Αργεντινός εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον Άρη και τη νέα χρονιά και δήλωσε ότι μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτά ήταν μερικά από τα όσα ενδιαφέρονται είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του SUPER 3 στον «ΑΡΗΣ FM 92,8».
    Ο Μπομπαντίγια επισκέφτηκε το στούντιο του σταθμού που βρίσκεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αμέσως μετά το τέλος της πασχαλινής γιορτής της ΠΑΕ και μίλησε για όλα αυτά τα ζητήματα και όχι μόνο.
    Πιο αναλυτικά είπε:
    Για τη φετινή σεζόν: «Ήρθα σε μια ομάδα που ήδη είχε μια αξιέπαινη πορεία στην Ευρώπη και ταυτόχρονα προσπαθούσε να κερδίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και για τη νέα περίοδο. Νιώθω τυχερός που αγωνίστηκα στα δύο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι και γενικότερα που φόρεσα φέτος τη φανέλα του Άρη. Δέθηκα με τον Σύλλογο και με τον κόσμο του και ένιωσα όμορφες στιγμές. Η ώθηση που μας δίνουν οι οπαδοί της ομάδας, είναι ανεπανάληπτη. Δυστυχώς, ο Άρης δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ, καθώς τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα ήταν αρκετά, παρόλα αυτά σίγουρα μένει το σερί των πέντε νικών που έκανε η ομάδα στο τέλος, γιατί δείχνει ότι ήμασταν διατεθειμένοι να παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή».
    Για το τελευταίο ματς με την Ξάνθη: «Εμείς οφείλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε το παιχνίδι, ανεξαρτήτως από την αναμέτρηση στον Βόλο. Ο κόσμος μας ήταν και πάλι εκεί, απλά καταλαβαίναμε από τις αντιδράσεις του και την εναλλαγή συναισθημάτων, την έκβαση και του άλλου παιχνιδιού».
    Για την αντίδραση κατά την αλλαγή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Δεν θα πω τα παρακάτω επειδή φιλοξενούμαι από την οπαδική εκπομπή του SUPER 3, αλλά επειδή τα νιώθω. Έχω μετανιώσει για την ενέργειά μου και είναι κάτι που ανέφερα και στον προπονητή, κ. Τσιώλη, όταν μιλήσαμε για το περιστατικό. Ζητώ συγνώμη από τον ίδιο, από τους συμπαίκτες μου, από όλη την ομάδα και τον κόσμο. Οι σφυγμοί εκείνη την ώρα ήταν αυξημένοι, πέρασαν από το μυαλό μου πολλές σκέψεις, όπως ότι μπορεί να είναι το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι μου μπροστά στο κοινό του Άρη στο γήπεδο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’. Ήταν μια δυσάρεστη αντίδραση, ίσως κάτι το ανόητο, που ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Όταν ηρέμησα, κατάλαβα ότι είχα υπερβάλει και ότι έπρεπε οπωσδήποτε να λύσω το θέμα με τον κόουτς, κάτι που έγινε».
    Για το μέλλον του και την ενδεχόμενη παραμονή του: «Η περίπτωσή μου είναι περίπλοκη, καθώς πρόκειται για δανεισμό από την Γκλάντμπαχ στον Άρη. Και πάλι δεν νιώθω ότι πρέπει να πω κάτι επειδή βρίσκομαι στην εκπομπή του SUPER 3, αλλά επειδή αισθάνομαι έτσι. Από την πρώτη στιγμή ο παλμός της κερκίδας ήταν κάτι που με κέρδισε, που μου έδινε δύναμη να αγωνίζομαι όσο το δυνατόν καλύτερα με αυτή τη φανέλα. Γνώριζα τη δυναμική του Άρη όταν έγινε η πρόταση στην Γκλάντμπαχ και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Έχω αποκομίσει ανεξίτηλες εμπειρίες και μακάρι, έστω και για έναν χρόνο ακόμα, να συνεχιστεί η παρουσία μου σε αυτή την ομάδα και να μοιραστώ ευχάριστες εμπειρίες. Αν πάλι δεν είναι αυτό εφικτό, θα έχω να θυμάμαι όλα όσα έζησα το σύντομο αυτό χρονικό διάστημα και να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή, μπορεί η ζωή να τα φέρει έτσι και να αγωνιστώ ξανά στον Άρη».

    Σε δυο μέτωπα η Λάρισα

    piladakisΑπό τη μία το ενδιαφέρον της Λάρισας είναι στο θέμα των αδειοδοτήσεων και από την άλλη σε εκείνο του τεχνικού Διευθυντή.

    Διπλό πονοκέφαλο έχει ο Κώστας Πηλαδάκης καθώς η προσοχή του είναι μοιρασμένη στο φλέγον θέμα των ημερών με τις αδειοδοτήσεις αλλά και στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας της Λάρισας.
    Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει υπό στενή παρακολούθηση τις εξελίξεις της μη χορήγησης αδειών τόσο στον Πανιώνιο όσο και στον Ηρακλή.Μέχρι και καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα με ιδιαίτερη κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό έχει καταθέσει ο Κώστας Πηλαδάκης,ενώ αναμένονται και άλλες τετοιου είδους κινητοποιήσεις από την ΑΕΛ μετά το Πάσχα.
    Όοσν αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ο πρόεδρος της Λάρισας έχει ήδη συναντηθεί μια φορά με τον Δημήτρη Μάρκο,αλλά προβλέπεται εκ νέου συνάντηση την επόμενη βδομάδα.
    Φήμες από την θεσσαλική ΠΑΕ αναφέρουν πως το όνομα του Δημήτρη Μάρκου δεν είναι το μοναδικό που παίζει,δίχως να γίνεται εκτενέστερη αναφορά στο όνομα του 2ου υποψηφίου τεχνικού διευθυντή.

    Μεϊρέλες ο πιο… αγαπητός!

    meirΣτην καρδιά των οπαδών έχει μπει για τα καλά ο Ραούλ Μειρέλες που κέρδισε το βραβείο του πιο αγαπημένου παίκτη των ομάδων της Πρέμιερσιπ. Ο Πορτογάλος μέσος της Λίβερπουλ, άφησε πίσω τους τούς Νασρί, Μπερμπάτοφ και Νταβίντ Λουίζ.

    Ο Μεϊρέλες αποκτήθηκε από τους «κόκκινους» το περασμένο καλοκαίρι και από την αρχή της σεζόν, όταν στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Ρόι Χότζον, κέρδισε φανέλα βασικού. Από την στιγμή, όμως που ο Κένι Νταλγκλίς, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η απόδοση του Πορτογάλου ανέβηκε κατακόρυφα ενώ άνοιξε και λογαριασμό… στο σκοράρισμα, δείχνοντας στην συνέχεια μεγάλη συνέπεια.
    Ο Νταλγκλίς όταν πληροφορήθηκε για το βραβείο του Μεϊρέλες, δήλωσε: «Ο Ραούλ πάντα ήταν ταλαντούχος παίκτης, είχε ικανότητα και απλά πλέον που προσαρμόστηκε ακόμα περισσότερο στην ομάδα, την έβγαλε στην επιφάνεια».