Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ντελγκάδο: «Ελάτε να μιλήσουμε»

Ντελγκάδο: «Ελάτε να μιλήσουμε»Ο Ντελγκάδο έμαθε την πρόταση και το ζεστό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και έστειλε το μήνυμα στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις, δείχνοντας και εκείνος από την πλευρά του ότι πραγματικά ενδιαφέρεται να πιάσει Λιμάνι


Η διαφορά σε σχέση με τις αρχικές απαιτήσεις του είναι γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ, αφού όπως έχει αφήσει να διαρρεύσει ζητάει 1.5 εκ. ευρώ καθαρά συν μπόνους. Βέβαια, ο Αργεντινός έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες. Μία από αυτές που τον έχουν προσεγγίσει είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως από καμία δεν έχει λάβει επίσημη πρόταση.
Σε κάθε περίπτωση, ότι είναι να γίνει θα γίνει πολύ σύντομα, αφού από την πλατεία Αλεξάνδρας έχουν ξεκαθαρίσει ότι ενδιαφέρονται πολύ για τον ποδοσφαιριστή της Λιόν, όμως ο πρώτος στόχος επαναλαμβάνουμε ότι είναι ο Κολομβιανός Κάρλο Σάντσες, τον οποίο οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν στην εβδομάδα που έρχεται, ακόμη κι αν το Σαμπιονά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου