Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

NBA: Να τελειώνουν!

NBA: Να τελειώνουν!Τις εκτός έδρας νίκες που θα τους δώσουν το 3-0 στη σειρά θέλουν Μπουλς, Χιτ και Μάβερικς, κόντρα σε Πέισερς, 76ers και Μπλέιζερς αντίστοιχα, με σκοπό να φτάσουν ένα βήμα πριν από τους ημιτελικούς σε Ανατολή και Δύση και να τελειώνουν μία ώρα αρχύτερα αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση της «post season». 



ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ – ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ


Πέισερς:
 Στις λεπτομέρειες έχασαν και τα δύο πρώτα ματς στη σειρά με τους Μπουλς, αφού δεν κατάφεραν σε καμία από τις δύο περιπτώσεις να διαχειριστούν σημαντικό προβάδισμα που είχαν αποκτήσει σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Κορυφαίος των παικτών του Φρανκ Φόγκελ τα ξημερώματα της Τρίτης, ο συνήθης ύποπτος Ντάνι Γκρέιντζερ ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση του «United Center» με 19 πόντους, δεν βοηθήθηκε από τον πολύ καλό στο πρώτο ματς Χάνσμπρο, ο οποίος έμεινε στους έξι πόντους με 2/12 σουτ, με τη νίκη να καταλήγει μοιραία στους «ταύρους» με 96-90. «Κομβικό» το πρώτο παιχνίδι του «Conseco Fieldhouse», αφού με νίκη οι Πέισερς συνεχίζουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα ημιτελικά της Ανατολής, σε διαφορετική περίπτωση, καλό θα είναι να ξεκινάνε από τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής τον προγραμματισμό της νέας περιόδου.


Μπουλς: Το Σικάγο έχει τον άγιό του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος με 75 συνολικά πόντους στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς κόντρα στους Πέισερς, απέτρεψε το «μπρέικ» και στέλνει πλέον τους «ταύρους» με ανεβασμένη ψυχολογία και χωρίς ιδιαίτερο άγχος στα δύο ματς που ακολουθούν στην Ινδιανάπολη. Με νίκη, οι παίκτες του Τιμποντό αγγίζουν την πρόκριση, η παρουσία τους ωστόσο στις πρόσφατες συναντήσεις με τους Πέισερς δεν εγγυάται πως η σειρά θα ολοκληρωθεί στο «Conseco Fieldhouse». Έστω και μία πάντως να επιτευχθεί, οι πρωτοπόροι της Ανατολής στην κανονική περίοδο, θέλουν ακόμα μία για να περάσουν. Στα θετικά για το τεχνικό επιτελείο, το γεγονός πως δεν υπάρχουν τραυματίες ενόψει της σημαντικής τρίτης αναμέτρησης.


ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ERS – ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ

76ers: Αφού δεν κατάφεραν να κάνουν το «μπρέικ» στο πρώτο ματς του «American Airlines Arena» κόντρα στους Χιτ, δεν μπορούν να έχουν ιδιαίτερες αξιώσεις για να περάσουν στην επόμενη φάση της «post season». Η ήττα στο δεύτερο παιχνίδι ήρθε με «κατεβασμένα τα χέρια» αφού ολοκλήρωσαν τη δεύτερη περίοδο υπολειπόμενοι 18 πόντους (49-31) και την αντίστοιχη τρίτη στο – 23 (75-52), με το τελικό 94-73 να τους αφήνει με «μηδέν εις το πηλίκο» από την ολιγοήμερη διαμονή στο Μαϊάμι. Άλλα ματς βέβαια αυτά που ακολουθούν στο «Wells Fargo Center», με τον Νταγκ Κόλινς να θέλει να δει την αγωνιστική… ανάσταση των Ιγκουοντάλα και Μπραντ, οι οποίοι ήταν τραγικοί έως «ανύπαρκτοι» τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, μοναδικώς διασωθείς ο φόργουορντ Ταντέους Γιανγκ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους. Την καλύτερη δυνατή σύνθεση θα παρατάξει ο προπονητής των 76ers, αφού θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.


Χιτ: Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τους αμφισβητήσουν μετά το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο παρουσιάστηκαν κατώτεροι του «υπερηχητικού» αναμενομένου (τους), οι απαντήσεις δόθηκαν στη δεύτερη συνάντηση του «American Airlines Arena», στο οποίο δεν βρήκαν την παραμικρή αντίσταση επικρατώντας στο «ρελαντί» των 76ers με 94-73. Ο «βασιλιάς» Λεμπρόν πρόσθεσε άλλους 29 πόντους στο φετινό ενεργητικό του, η μεταγραφή του Μπος αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά «λίρα εκατό» (σημείωσε άλλους 21 μαζεύοντας και 11 ριμπάουντ), το πρόβλημα ωστόσο εντοπίζεται στην έλλειψη επιθετικής πολυφωνίας, αφού αν οι δύο προαναφερθέντες και ο Ουέιντ δεν πιάσουν τα αναμενόμενα στάνταρντ απόδοσης, αποτελεί ερωτηματικό ποιός θα «τραβήξει το κουπί» στο σκοράρισμα. Μοναδική απουσία, η γνωστή εδώ και καιρό του φόργουορντ Ουντόνις Χάσλεμ, ο οποίος παραμένει στα «πιτς».

ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΪΛ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ – ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ

Μπλέιζερς: Με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο έχασαν και τα δύο πρώτα ματς της σειράς, μένοντας με την πικρία του… «προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα». Οι 24 πόντοι του κορυφαίου τους, Λαμάρκους Άλντριντζ και η επιθετική τους πολυφωνία (πέντε παίκτες με διψήφιο νούμερο πόντων) δεν έφταναν για το «μπρέικ» στο δεύτερο παιχνίδι, χάνοντας τελικά με 101-89, παρά το γεγονός πως μέχρι και τα μισά του τρίτου δωδεκαλέπτου βρίσκονταν μπροστά στο σκορ. Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής, αφού αν αυτή δεν έρθει θα πουν «Goodbye Post Season». Γνωστές εδώ και καιρό οι απουσίες του Γκρεγκ Όντεν (σέντερ) και Έλιοτ Ουίλιαμς (γκαρντ).


Μάβερικς:
 Με τον Τζέισον Κιντ να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια και στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς και τον Ντιρκ Νοβίτσκι να επιβεβαιώνει απλά τον χαρακτηρισμό που φέρει ως «ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που έχουν περάσει ποτέ από τα παρκέ του NBA», οι «Μαβς» πήραν το «μάξιμουμ» από τη δυάδα της… «γνωριμίας» με τους Μπλέιζερς στην «post season» και πάνε στο Πόρτλαντ με σαφή υπεροχή (κυρίως ψυχολογική) έναντι του αντιπάλου. Η δεδομένη πάντως δύναμη του «Rose Garden» καθιστά τους γηπεδούχους φαβορί στα ματς που ακολουθούν, στα οποία οι «Μαβς» θα μείνουν ευχαριστημένοι έστω και με ένα διπλό. Σίγουρα εκτός ο φόργουορντ Κάρον Μπάτλερ, σε αναμονή του Γάλλου γκαρντ Μπομπουά, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Στο… ψαχνό!

Άσος με ρίσκο για τους Πέισερς τον οποίο πάντως θα τιμήσω, αφού οι δύο παλικαρίσιες εμφανίσεις τους στο Σικάγο μου δίνουν «πάτημα». Στο 2.59 η απόδοσή τους. Άσος και για τους Μπλέιζερς, αφού το "Rose Garden" αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές έδρες της Δύσης. Προσθέστε και το Over 187 πόντων στη Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε 76ers και Χιτ, με απόδοση 1.92 και έχετε μια αρκετά προσοδοφόρα τριάδα! Μόνο στην 10Bet.com!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου