Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

«Ξεκρέμαστος» ο Κουαλιαρέλα

ΚουαλιαρέλαΟ Φάμπιο Κουαλιαρέλα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το Πάσχα ωστόσο κανείς δεν ξέρει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.
Το 2011 ξεκίνησε καταστροφικά για τον Κουαλιαρέλα αφού ο 28χρονος στράικερ τραυματίστηκε στο γόνατο στην αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στην Πάρμα στις 6 Ιανουαρίου και από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά μιας και οι γιατροί είπαν ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Κουαλιαρέλα «προσγειώθηκε» στο Τορίνο αφού αποκτήθηκε από τη Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού. Η Γιουβέντους κατέβαλε στη διοίκηση των «παρτενοπέι» το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για να ξεκινήσει ο δανεισμός και σε περίπτωση που οι ιθύνοντες της «Κυρίας» έμεναν ευχαριστημένοι από την απόδοση του 28χρονου επιθετικού θα μπορούσαν να τον «δέσουν» έναντι του ποσού των δέκα εκατομμυρίων ευρώ.
Μέχρι εκείνο το σημείο ο διεθνής Ιταλός επιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ της «Κυρίας» με 9 τέρματα σε 17 εμφανίσεις. Ο ίδιος ο Κουαλιαρέλα πριν τον τραυματισμό του είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη Νάπολι τώρα που φόρεσε τη φανέλα τηςΓιουβέντους και οι φίλαθλοι των «παρτενοπέι» του απάντησαν σηκώνοντας τεράστια υβριστικά πανό στο «Σαν Πάολο» που έκαναν λόγω για προδοσία.
Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λορέντις δήλωσε πως μπορεί να μην θέλει πίσω τονΚουαλιαρέλα στην ομάδα, ωστόσο δεν θα κάνει «σκόντο» στη Γιουβέντους ώστε να τον πάρει «κοψοχρονιά» προσπαθώντας έτσι να γεμίσει τα ταμεία της ομάδας.
Λίγο πριν μας αφήσει το 2010 ο Κουαλιαρέλα ήταν το πρώτο «κανόνι» της Γιουβέντους και πάντα βασικός στην αιχμή του δόρατος για τον Λουίτζι Ντελ Νέρι. Με βάση και την κατάσταση που επικρατούσε στη Νάπολι, ο δρόμος της επιστροφής του στο «Σαν Πάολο» είχε κλείσει μια και καλή για τον διεθνή επιθετικό και η «Κυρία» ήταν έτοιμη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς και να κάνει δικόν της τον 28χρονο μπόμπερ.
Έχει ο καιρός γυρίσματα
Ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του στις αρχές του 2011 που τον κράτησε έξω για το υπόλοιπο της σεζόν σε συνδιασμό με τη φυγή του Αμάουρι στην Πάρμα, έκανε τη Γιουβέντους να αποκτήσει τους Τόνι και Μάτρι για τη γραμμή κρούσης. Οι δύο επιθετικοί κάλυψαν και με το παραπάνω το κενό στην επίθεση και πλέον ο Κουαλιαρέλα δύσκολα θα μπορέσει να κερδίσει τη θέση του στην εντεκάδα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο αρχηγός Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ανανέωσε το συμβόλαιό του.
Σαφώς θα είναι δύσκολο για τη Γιουβέντους να δώσει δέκα εκατομμύρια ευρώ στη Νάπολι για έναν επιθετικό που περισσεύει την ώρα που θέλει να ενισχύσει τον χώρο του κέντρου, αλλά και ο δρόμος της επιστροφής προς το «Σαν Πάολο» έχει κλείσει για τον 28χρονο στράικερ τόσο από τον πρόεδρο της ομάδας όσο και από τους φιλάθλους που ακούνε Κουαλιαρέλα και βγάζουν… καπνούς.
Συνεπώς ο Κουαλιαρέλα μπορεί να ξεπερνάει τον σοβαρότατο τραυματισμό του στο γόνατο, αλλά και να επιστρέψει στην ενεργό δράση θα είναι δύσκολο γι’ αυτόν να διεκδικήσει αυτά που θεωρούσε δεδομένα πριν την 6η Ιανουαρίου…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου