Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Λαζαρίδης: «Πιο δυνατοί του χρόνου...»

Λαζαρίδης: «Πιο δυνατοί του χρόνου...»Στο ARIS Sport’s Café στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΠΑΕ για το Πάσχα. «Πιο δυνατοί τη νέα χρονιά», δηλώνει ο Νίκος Λαζαρίδης. Όλο το παρασκήνιο της εκδήλωσης.
 Στην εκδήλωση, το «παρών» έδωσαν η διοίκηση της ομάδας, το προσωπικό της ΠΑΕ με τον πρόεδρο της ομάδας, Θανάση Αθανασιάδη να εύχεται καλές γιορτές, οι ποδοσφαιριστές και οι παίκτες της ομάδας Κ-20. Απών από την προπόνηση αλλά και τη σχετική έκδηλωση ήταν ο Ντανίλο Περέιρα, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Πορτογαλίας, ενώ στην εκδήλωση μοιράστηκαν κατσικάκια. Επιπρόσθετα, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε πολύς κόσμος. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την Τρίτη το απόγευμα στις 5:30 μ.μ στις εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο.
Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος τόνισε:
«Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη για την ομάδα μας. Κάναμε μία προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπήκαμε στα πλέι-οφς, αλλά του χρόνου η ομάδα θα βγει πιο δυνατή. Θα προσπαθήσουμε από την αρχή της χρονιάς, ώστε ο Άρης να είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, για να βγει στα πλέι οφ.
Δεν μπορούμε να πούμε τι δεν πήγε καλά, αλλά είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά με τον προπονητή και την επόμενη χρονιά να είμαστε πιο δυνατοί».
Για τον ίδιο είπε
«Φροντίζω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και το 100% σε κάθε παιχνίδι και το αποτέλεσμα βγαίνει. Όλα γίνονται μέσα από τη δουλειά και την προπόνηση».
Για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά:
«Ο πρώτος στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη και επιτέλους να κατακτήσει και ένα Κύπελλο».
Παράλληλα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει:
«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχονται σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία πάνω από όλα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου