Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Πωλείται με 15 εκ. ευρώ ο Ματουιντί

Πωλείται με 15 εκ. ευρώ ο ΜατουιντίΟ πρόεδρος της Σεντ Ετιέν Ρολάντ Ρομεγιέρ ακούει πως  η μισή Αγγλία θέλει τον Μπλεζ Ματουιντί και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις τόνισε πως η τιμή εκκίνησης για τον δυναμικό μέσο είναι τα 15 εκ. ευρώ.



Ποσό που είναι  μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής, για τον Ματουιντί τουλάχιστον. Ο ίδιος ο 24χρονος μέσος πάντως έχει δηλώσει ανοικτά πως θα σκεπτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σο αγγλικό πρωτάθλημα αλλα σε μια ομάδα που θα έχει κάθε χρόνο στόχο τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Άρσεναλ και Λίβερπουλ θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους  αλλά με το… τιμολόγιο που «έκοψε» για τον Ματουιντί ο Ρομεγιέρ μάλλον θα τον δούμε και του χρόνου στο «Ζαφρουά Γκισάρ»: «Το σωστό αντίτιμο για την παραχώρηση του είναι τα 15 εκ. ευρώ. Δεν συζητώ για κανένα ποσό κάτω από αυτό»,δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος των  «στεφανουά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου