Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Πτώσεις αποδόσεων

Πτώσεις αποδόσεωνΑρκετοί οι αγώνες του σημερινού κουπονιού, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για Δευτέρα στην αρχή του καλοκαιριού.

Τέσσερα ματς είναι αυτά που παρουσιάζουν ήδη πτώση σε συγκεκριμένα σημεία τους ανά την στοιχηματική αγορά. Πρώτο το παιχνίδι της Γιάρο με τη Γιβάσκιλα με το διπλό να έχει πονταριστεί αρκετά ώστε να μειωθεί και  η απόδοση του. Ακολουθεί από κοντά ο άσος της Μόλντε στον αγώνα της με αντίπαλο την αδύναμη εκτός έδρας Σταρτ.

Σοβαρό ποντάρισμα έχει δεχθεί και η νίκη της Ίντερ Τούρκου επί της Μαριεχαμν με τον άσο να πέφτει «κατακόρυφα» στις περισσότερες εταιρίες. Πτώση στην απόδοση συγκεκριμένου σημείου παρατηρήθηκε και στην αναμέτρηση της Έρεμπρο με την Τρέλεμποργκ. Σε αυτό τον αγώνα αντί για το λογικό σημείο του άσου βλέπουμε να «χαμηλώνει» το εξαιρετικά μεγάλο διπλό που σε κάποιες εταιρίες έφτανε μέχρι και το 6.00. Πλέον δεν θα το βρείτε πουθενά σχεδόν με αυτή την απόδοση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου