Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ολα για Σάντσες η Σίτι

Ολα για Σάντσες η ΣίτιΔυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες έκανε η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.


Οι διοίκηση των «πολιτών» έπειτα από κουβέντα που είχε με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και αφού έλαβε τη σύμφωνη γνώμη του αποφάσισε να προσφέρει 28 εκ. ευρώ και την ελευθέρας του Βλάντιμιρ Βάις. Ο Σλοβάκος μέσος ανήκει στη Σίτι και φέτος αγωνίστηκε με επιτυχία ως δανεικός στη Ρέιντζερς.

Από την πλευρά τους οι διοικούντες την Ουντινέζε έχουν θέσει ως τιμή εκκίνησης για την πώληση του Χιλιανού σταρ τα 35 εκ. ευρώ και ο Ιταλός τεχνικός των «πολιτών»  θεωρεί πως με την παραχώρηση του Βάις «ισοσκελίζει» τις απαιτήσεις των «μπιανκονέρι» του Φρίουλι.
Εφόσον οι δύο σύλλογοι συμφωνήσουν θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις των Άγγλων με τους εκπρόσωπους του διεθνή επιθετικού. Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως το ύψος του συμβολαίου που θα «πέσει» στο τραπέζι αγγίζει τα 3.5 εκ. ευρώ ετησίως.

Φαβορί πάντως για να γίνει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Σάντσεζ- σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές εταιρίες- παραμένει η Μπαρτσελόνα με απόδοση που φτάνει μέχρι και το 1.70. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι με 3.50 με αουτσάιντερ τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5.00), Ίντερ (6.00) και Γιουβέντους με απόδοση που βρίσκουμε ακόμα και στο 17.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου