Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

«Κλείνει Κοεντράο η Ρεάλ»

Η Marca αποκαλύπτει ότι η Μπενφίκα δέχθηκε τελικά να συμπεριληφθούν παίκτες της Ρεάλ ως έμψυχα ανταλλάγματα στη συμφωνία για τον Φάμπιο Κοεντράο και η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.
Ο Πορτογάλος άσος έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στη «βασίλισσα», όμως η Μπενφίκα ζητούσε για την παραχώρησή του 30 εκατ. ευρώ και δεν δεχόταν να συμπεριληφθεί στη συμφωνία κάποιος παίκτης της Ρεάλ, προκειμένου να μειωθεί το ποσό.

Η Marca όμως αποκαλύπτει ότι πλέον η στάση των Λουζιτανών έχει αλλάξει και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα! Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι υπάρχουν δύο σενάρια. Το ένα θέλει έναν εκ των Γκαράι και Σαράμπια να μετακομίζει στη Λισαβόνα και το τελικό ποσό θα διαμορφωθεί αναλόγως και το άλλο θέλει η συμφωνία να κλείνει με παρόμοιο τρόπο με εκείνον της μεταγραφής του Άνχελ ντι Μαρία πέρυσι.

Τότε η Ρεάλ είχε πληρώσει όλο το ποσό της ρήτρας ύψους 36 εκατ. ευρώ και έπειτα από λίγες ημέρες η Μπενφίκα προχώρησε στην απόκτηση του Ροντρίγκο από τους «μερένχες» έναντι 6 εκατ. ευρώ, κατεβάζοντας τη μεταγραφή του Ντι Μαρία στα 30...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου