Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο Γκριζμάν αντι-Σάντσες στην Μπάρτσα

Την περίπτωση του Αντουάν Γκριζμάν της Ρεάλ Σοσιεδάδ βλέπουν με καλό μάτι στην Μπαρτσελόνα, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να είναι ψηλά στη λίστα σε περίπτωση που χαλάσει του Σάντσες.
Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τους... αντι-Σάντσες είναι ο Γκριζμάν της Σοσιεδάδ. Ο Γάλλος διεθνής με την under-21 αρέσει στο «Καμπ Νόου» κυρίως για τη δυνατότητα που έχει να αγωνίζεται σαν επιθετικός αλλά και σαν πλάγιος. Ο 20χρονος ανανέωσε μέσα στο 2010 το συμβόλαιό του μέχρι το 2015 με τον σύλλογο του Σαν Σεμπαστιάν, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στα 30 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της As, οι Καταλανοί, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε για τον Αλέξις Σάντσες και την Άρσεναλ για τον Σεσκ Φάμπρεγας, εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον Γκριζμάν, ο οποίος σε 37 ματς στην Primera Division έβαλε 7 γκολ και έδωσε 3 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου