Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Επίσημα «Ρώσος» ο Ντζούτζακ

Η Ανζί ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μπάλαζ Ντζούτζακ από την Αϊντχόφεν. Το κόστος της μεταγραφής άγγιξε τα 14 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ούγγρος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Ο Σουλεϊμάν Κερίμοφ είναι αποφασισμένος να στείλει την Ανζί στην κορυφή. Έτσι, η πρωτοπόρος, μαζί με την ΤΣΣΚΑ, της ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ προχώρησε σε ακόμη μία εντυπωσιακή κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπάλαζ Ντζούτζακ από την Αϊντχόφεν.
Ο Ούγγρος μέσος είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη Ρώμη τις προηγούμενες ημέρες για λογαριασμό της Ανζί και σήμερα υπέγραψε το νέο του συμόλαιο με την ομάδα από το Νταγκεστάν.
Η Αϊντχόφεν θα βάλει στα ταμεία της 14 εκατ. ευρώ για την πώληση του 24χρονου άσου, ο οποίος θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα στις αρχές του Ιουλίου κατά τη διάρκεια της μίνι προετοιμασίας.
Άνθρωποι του συλλόγου από το Νταγκεστάν βρέθηκαν στη Βουδαπέστη, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα είμαι μέλος στο φιλόδοξο πρότζεκτ της Ανζί. Είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και θέλω να μπω στο πρόγραμμα με τους νέους μου συμπαίκτες το συντομότερο δυνατό.
Τους Ρομπέρτο Κάρλος, Μπουσουφά, Ταρντέλι και τα άλλα παιδιά. Έχω ακούσει πολλά για την φανταστική ατμόσφαιρα που επικρατεί στους εντός έδρας αγώνες στη Μακατσάλα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ντζούτζακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου