Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ -ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ VIDEO

Βέλγος φίλαθλος, θέλοντας να δείξει την αγάπη του στην αγαπημένη του, διάλεξε το χώρο του γηπέδου,προκειμένου να  την προτείνει, για να γίνει γυναίκα του.
Έτσι λοιπόν, αφού συνεννοήθηκε με τους παράγοντες των ομάδων, σε ένα αγώνα μεταξύ της αγαπημένης του ομάδας ΜΠΡΙΖ και της ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ, προ του αγώνος την έκανε την πρόταση γάμου αλλά την συνέχεια,δείτε
την στην οθόνη σας

Η επιστροφή του «Μούσλι»

Η επιστροφή του «Μούσλι»Μπορεί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ωστόσο δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι στις Σέρρες απέναντι στην τοπική ομάδα.
Η επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς στην οποία υποβλήθηκε ο Ζλάταν δεν του στερεί τη δυνατότητα να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Δικεφάλου, ωστόσο το θέμα έγκειται αλλού.
Ο «Μούσλι» είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και πλέον το ζήτημα που τίθεται από τον Μάκη Χάβο είναι πως δεν θα πρέπει να πιεστεί, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος πιθανής υποτροπής.
Άλλωστε, αν κάποιος ρίξει μία ματιά στο πρόγραμμα που έχουν για τον μήνα Ιανουάριο θα διαπιστώσει πως αυτό είναι «φωτιά» και ιδιαίτερα απαιτητικό!

Ρινάουντο ο ανθρωποφάγος!

Ρινάουντο ο ανθρωποφάγος! (video)Ο Φαμπιάν Ρινάουντο αποτελεί την προτίμηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Αργεντινό άσο.

Μάλιστα, μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του ήταν όταν «έσβησε» τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε σε ένα ματς κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Πρότυπό του είναι ο Χαβιέ Μασεράνο και σε αυτόν προσπαθεί να μοιάσει. Άλλωστε, το παιχνίδι του έχει πολλά χαρακτηριστικά με το αντίστοιχο του άσου της Μπαρτσελόνα.


Τα χαρακτηριστικά του

Το δυνατό προσόν του Ρινάουντο είναι η αντοχή του, μια και είναι ικανός να μαρκάρει ακόμα και δύο παίκτες. Έχει εκπληκτική φυσική κατάσταση κάτι που υποχρεώνει συχνά τον προσωπικό του αντίπαλο να υποπίπτει σε λάθη. Αυτό που κυριολεκτικά τον τρελαίνει είναι όταν ο αντίπαλος τον περνάει.

Παρόλα αυτά η ταχύτητα δεν είναι στα πλεονεκτήματά του. Προτιμά να κάνει αργές και σταθερές κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και βασίζεται στην ικανότητά του να κρατά καλά την μπάλα στην κατοχή του χάρη στη δύναμή του. Το καλό του πόδι είναι το δεξί, ενώ το ψηλό παιχνίδι δεν συγκαταλέγεται στα ατού του.


Έχει τραβήξει βλέμματα

Ο Ρινάουντο δεν έχει περάσει απαρατήρητος με τις εμφανίσεις του στη Χιμνάσια. Κατά καιρούς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες για την απόκτησή του. Τον Δεκέμβριο του 2008 βρέθηκε στο στόχαστρο της Νάπολι, ακολούθησαν η Λάτσιο, η Έβερτον, η Βαλένθια, η Πάρμα, η Φιορεντίνα, η Κατάνια, ενώ τον Μάιο στην Αγγλία γράφτηκε πως ο Αργεντινός είναι στη λίστα του Αντσελότι στην Τσέλσι.

Ο λόγος που δεν έφυγε ποτέ από τη Χιμνάσια ήταν οι απαιτήσεις της ομάδας από τη Λα Πλάτα, που κρίθηκαν υπερβολικές. Αυτή τη στιγμή πάντως, η ομάδα της Αργεντινής έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα και αναγκάζεται να τον παραχωρήσει.

Πλέον το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκει σε εταιρεία μάνατζερ και πωλήθηκε σε αυτήν έναντι 750.000 δολαρίων. Αυτός είναι και ο λόγος που δείχνει διάθεση να τον παραχωρήσει ακόμα και δανεικό, προκειμένου να ξεφορτωθεί το παχυλό συμβόλαιό του.



Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΤΙΑΡΑ!


Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ήταν και αυτό του Μαχαμαντού Ντιαρά. Ο 29χρονος άσος της «Βασίλισσας» είναι ένας ποδοσφαιριστής που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια αξία του. Το σίγουρο είναι πως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Όπως τονίζει η εφημερίδα «Γαύρος», ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι διατεθειμένος να κινηθεί για τον αμυντικό χαφ των Μαδριλένων και να εξετάσει το αν και κατά πόσο θα ήταν δυνατό αυτός ο μεγάλος παίκτης να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας τονίζουν πως ο διεθνής με τα χρώματα του Μάλι άσος δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας για χάρη του ΘΡΥΛΟΥ!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ντιαρά είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΟΦΗ τη σεζόν 1998-1999 ενώ στη συνέχεια έκανε μεγάλη καριέρα στην Ολλανδική Φίτεσε, στη Λιόν, και τα τέσσερα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η περίπτωσή του πρόκειται για μεγάλο «μπαμ» στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί!

Read more: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΤΙΑΡΑ! http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/12/blog-post_5602.html#ixzz19iql4xsy

«Χρυσάφι» η Ντνίπρο για Βιεϊρίνια!

Συντάχθηκε απο τον/την gazzetta   
Παρασκευή, 31 Δεκέμβριος 2010

Η... νεόπλουτη Ντνίπρο ενδιαφέρεται, σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα, για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια και φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 6 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ!
Η ουκρανική εφημερίδα «Turnir» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ντνίπρο για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το συμβόλαιο του Βιερίνια ολοκληρώνεται το 2013, ενώ προβλέπεται και ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ. Η ομάδα του Ντνιπτοπετρόφσκ φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 6 εκατ. Ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά» για την απόκτηση του 24χρονου άσου, ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άγιαξ.
Να τονίσουμε ότι η Ντνίπρο κάνει εντυπωσιακές κινήσεις στην μεταγραφική αγορά, καθώς την τενχική της ηγεσία έχει αναλάβει ο Χουάντε Ράμος, έχει ήδη «κλείσει» τον επιθετικό της Μπράγκα, Ματέους, για 3 εκατ. Ευρώ, ενώ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 12 εκατ. Ευρώ στην Αλμερία για την απόκτηση του Πάμπλο Πιάτι και πρόταση ύψους 5,5 εκατ. Ευρώ στην Βελέζ για την απόκτηση του Τζόναθαν Κριστάλντο...


Έριξε... άκυρο ο Τζιμπούρ!

Έριξε... άκυρο ο Τζιμπούρ!Η ανανέωση της συνεργασίας του Ράφικ Τζιμπούρ με την ΑΕΚπαραμένει στον αέρα, καθώς ο Αλγερινός αρνήθηκε συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη!

Ετσι, η συμφωνία που είχε προαναγγελθεί στις αρχές της σεζόν από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα και πλέον ο Τζιμπούρ έχει έναν... άσσο στο μανίκι του, μιας και μπορεί να συνομιλήσει με όποια ομάδα θέλει προκειμένου να αλλάξει σταθμό στην καριέρα του το προσεχές καλοκαίρι. Βέβαια, σε καμία περίπτωση η υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένη αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει και να χάσει τον παίκτη αλλά και να εκτεθεί ανεπανόρθωτα αφού είχε ανακοινώσει την συμφωνία με τον «τρομοκράτη» χωρίς να έχει πάρει την υπογραφή του!

Έρχεται και υπογράφει ο Εντού για τον ΑΡΗ

Έρχεται και υπογράφει ο Εντού

Ο Εντού έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τον Άρη μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών, αλλά και τη συνομιλία του με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Έρχεται και ο Πορτίγια.
Οι Κίτρινοι απέστειλαν στον Βραζιλιάνο τα εισιτήρια μετά τη συμφωνία που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών για συνεργασία διάρκειας 6 μηνών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.
Ο Εντού θα εισπράξει 200.000 ευρώ για το εξάμηνο, ενώ μίλησε και με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος του εξήγησε και τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται και ο Κριστιάν Πορτίγια που πήρε την ελευθέρας του από τη Σπόρτινγκ Χιχόν και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας συμβόλαιο για δυόμισι χρόνια.

Ιταλικό σενάριο για το «τριφύλλι»

Ιταλικό σενάριο για το «τριφύλλι»Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Γκρέμιο, Φάμπιο Σάντος αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.