Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ρινάουντο ο ανθρωποφάγος!

Ρινάουντο ο ανθρωποφάγος! (video)Ο Φαμπιάν Ρινάουντο αποτελεί την προτίμηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Αργεντινό άσο.

Μάλιστα, μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του ήταν όταν «έσβησε» τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε σε ένα ματς κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Πρότυπό του είναι ο Χαβιέ Μασεράνο και σε αυτόν προσπαθεί να μοιάσει. Άλλωστε, το παιχνίδι του έχει πολλά χαρακτηριστικά με το αντίστοιχο του άσου της Μπαρτσελόνα.


Τα χαρακτηριστικά του

Το δυνατό προσόν του Ρινάουντο είναι η αντοχή του, μια και είναι ικανός να μαρκάρει ακόμα και δύο παίκτες. Έχει εκπληκτική φυσική κατάσταση κάτι που υποχρεώνει συχνά τον προσωπικό του αντίπαλο να υποπίπτει σε λάθη. Αυτό που κυριολεκτικά τον τρελαίνει είναι όταν ο αντίπαλος τον περνάει.

Παρόλα αυτά η ταχύτητα δεν είναι στα πλεονεκτήματά του. Προτιμά να κάνει αργές και σταθερές κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και βασίζεται στην ικανότητά του να κρατά καλά την μπάλα στην κατοχή του χάρη στη δύναμή του. Το καλό του πόδι είναι το δεξί, ενώ το ψηλό παιχνίδι δεν συγκαταλέγεται στα ατού του.


Έχει τραβήξει βλέμματα

Ο Ρινάουντο δεν έχει περάσει απαρατήρητος με τις εμφανίσεις του στη Χιμνάσια. Κατά καιρούς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες για την απόκτησή του. Τον Δεκέμβριο του 2008 βρέθηκε στο στόχαστρο της Νάπολι, ακολούθησαν η Λάτσιο, η Έβερτον, η Βαλένθια, η Πάρμα, η Φιορεντίνα, η Κατάνια, ενώ τον Μάιο στην Αγγλία γράφτηκε πως ο Αργεντινός είναι στη λίστα του Αντσελότι στην Τσέλσι.

Ο λόγος που δεν έφυγε ποτέ από τη Χιμνάσια ήταν οι απαιτήσεις της ομάδας από τη Λα Πλάτα, που κρίθηκαν υπερβολικές. Αυτή τη στιγμή πάντως, η ομάδα της Αργεντινής έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα και αναγκάζεται να τον παραχωρήσει.

Πλέον το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκει σε εταιρεία μάνατζερ και πωλήθηκε σε αυτήν έναντι 750.000 δολαρίων. Αυτός είναι και ο λόγος που δείχνει διάθεση να τον παραχωρήσει ακόμα και δανεικό, προκειμένου να ξεφορτωθεί το παχυλό συμβόλαιό του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου