Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΤΙΑΡΑ!


Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ήταν και αυτό του Μαχαμαντού Ντιαρά. Ο 29χρονος άσος της «Βασίλισσας» είναι ένας ποδοσφαιριστής που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια αξία του. Το σίγουρο είναι πως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Όπως τονίζει η εφημερίδα «Γαύρος», ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι διατεθειμένος να κινηθεί για τον αμυντικό χαφ των Μαδριλένων και να εξετάσει το αν και κατά πόσο θα ήταν δυνατό αυτός ο μεγάλος παίκτης να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας τονίζουν πως ο διεθνής με τα χρώματα του Μάλι άσος δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας για χάρη του ΘΡΥΛΟΥ!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ντιαρά είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΟΦΗ τη σεζόν 1998-1999 ενώ στη συνέχεια έκανε μεγάλη καριέρα στην Ολλανδική Φίτεσε, στη Λιόν, και τα τέσσερα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η περίπτωσή του πρόκειται για μεγάλο «μπαμ» στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί!

Read more: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΤΙΑΡΑ! http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/12/blog-post_5602.html#ixzz19iql4xsy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου