Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Έριξε... άκυρο ο Τζιμπούρ!

Έριξε... άκυρο ο Τζιμπούρ!Η ανανέωση της συνεργασίας του Ράφικ Τζιμπούρ με την ΑΕΚπαραμένει στον αέρα, καθώς ο Αλγερινός αρνήθηκε συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη!

Ετσι, η συμφωνία που είχε προαναγγελθεί στις αρχές της σεζόν από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα και πλέον ο Τζιμπούρ έχει έναν... άσσο στο μανίκι του, μιας και μπορεί να συνομιλήσει με όποια ομάδα θέλει προκειμένου να αλλάξει σταθμό στην καριέρα του το προσεχές καλοκαίρι. Βέβαια, σε καμία περίπτωση η υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένη αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει και να χάσει τον παίκτη αλλά και να εκτεθεί ανεπανόρθωτα αφού είχε ανακοινώσει την συμφωνία με τον «τρομοκράτη» χωρίς να έχει πάρει την υπογραφή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου