Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Η επιστροφή του «Μούσλι»

Η επιστροφή του «Μούσλι»Μπορεί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ωστόσο δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι στις Σέρρες απέναντι στην τοπική ομάδα.
Η επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς στην οποία υποβλήθηκε ο Ζλάταν δεν του στερεί τη δυνατότητα να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Δικεφάλου, ωστόσο το θέμα έγκειται αλλού.
Ο «Μούσλι» είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και πλέον το ζήτημα που τίθεται από τον Μάκη Χάβο είναι πως δεν θα πρέπει να πιεστεί, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος πιθανής υποτροπής.
Άλλωστε, αν κάποιος ρίξει μία ματιά στο πρόγραμμα που έχουν για τον μήνα Ιανουάριο θα διαπιστώσει πως αυτό είναι «φωτιά» και ιδιαίτερα απαιτητικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου