Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

«Χρυσάφι» η Ντνίπρο για Βιεϊρίνια!

Συντάχθηκε απο τον/την gazzetta   
Παρασκευή, 31 Δεκέμβριος 2010

Η... νεόπλουτη Ντνίπρο ενδιαφέρεται, σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα, για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια και φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 6 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ!
Η ουκρανική εφημερίδα «Turnir» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ντνίπρο για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το συμβόλαιο του Βιερίνια ολοκληρώνεται το 2013, ενώ προβλέπεται και ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ. Η ομάδα του Ντνιπτοπετρόφσκ φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 6 εκατ. Ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά» για την απόκτηση του 24χρονου άσου, ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άγιαξ.
Να τονίσουμε ότι η Ντνίπρο κάνει εντυπωσιακές κινήσεις στην μεταγραφική αγορά, καθώς την τενχική της ηγεσία έχει αναλάβει ο Χουάντε Ράμος, έχει ήδη «κλείσει» τον επιθετικό της Μπράγκα, Ματέους, για 3 εκατ. Ευρώ, ενώ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 12 εκατ. Ευρώ στην Αλμερία για την απόκτηση του Πάμπλο Πιάτι και πρόταση ύψους 5,5 εκατ. Ευρώ στην Βελέζ για την απόκτηση του Τζόναθαν Κριστάλντο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου