Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δεν το χάνει ο Πάμπλο!

Δεν το χάνει ο Πάμπλο!Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν καταλαβαίνει από τίποτα. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ θα είναι παρών στο Καραϊσκάκη, αφού έχει υποστεί επιφανειακό αιμάτωμα.
Ο Γκαρσία χτύπησε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σε μια φάση με τον Ραφίκ Τζιμπούρ, αλλά δεν χρειάστηκε να κάνει ούτε μαγνητική για να δει τι έχει το πρησμένο του γόνατο, αφού οι εξετάσεις του έδειξαν ένα επιφανειακό αιμάτωμα. Ετσι, ο Πάμπλο Γκαρσία θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο Φάληρο.          

Η 18άδα του Βαλβέρδε

Η 18άδα του ΒαλβέρδεΠέντε ημίχρονα σε μία εβδομάδα δεν βγαίνουν με μία ενδεκάδα και ο Βάσκος ετοιμάζει ροτέισιον.
Είναι δεδομένο ότι προτεραιότητα στο μυαλό του Βαλβέρδε έχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ο Βάσκος κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά και μετά προχωρά στο επόμενο. Οι συγκυρίες, ωστόσο, έχουν οδηγήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού να σκέφτεται και την επόμενη μέρα.
Ο Βαλβέρδε μαζί με τους συνεργάτες του καταστρώνει τα πλάνα για τα τρία σερί παιχνίδια. Άλλωστε, όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από μερικές μέρες, στον Ολυμπιακό έχουν μπροστά τους ένα στοίχημα. Να μαζέψουν εννέα βαθμούς, έτσι ώστε στη… χειρότερη περίπτωση να βρίσκονται τρεις πόντους μπροστά από τον Παναθηναϊκό.
Το να βγουν τα πέντε ημίχρονα με 11 παίκτες είναι πρακτικά αδύνατο. Ο Βαλβέρδε το ξέρει αυτό και ήδη σκεφτεί τους παίκτες που θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τους εννέα πόντους.
Για την ακρίβεια, ο Βαλβέρδε ποντάρει σε 18 ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Πάρντο, Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Μοντέστο, Ντουντού, Ουρτάδο, Φουστέρ, Γ. Παπαδόπουλο, Ριέρα, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Μήτρογλου, Φετφατζίδη συν τους Μιραλάς, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ιμπαγάσα που προέρχονται από τραυματισμό και ο Βαλβέρδε στις επόμενες μέρες θα μάθει 100% για ποια ματς θα μπορεί να τους υπολογίζει. Ο Μπράβο και ο Ιμπαγάσα λογικά θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Μέλμπεργκ μπορεί να προλάβει και το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ για τον Μιραλάς οι Πειραιώτες είναι σίγουροι ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Δεν τρομάζει με Μπάρτσα ο Γκμοχ

Δεν τρομάζει με Μπάρτσα ο ΓκμοχΟ Γιάτσεκ Γκμοχ μίλησε σε συμπατριώτες για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως δεν τον τρομάζει η Μπαρτσελόνα, αφού είναι δυνατός και έτοιμος.
«Ανέλαβα μετά τον επιτυχημένο Νίκο Νιόπλια να κάτσω στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δέχθηκα την πρόταση από τη διοίκηση και είπα το ναι. Κλήθηκα να βοηθήσω και δεν θα μπορούσα να πω όχι σε φίλους μου. Θα είμαι στην ομάδα μέχρι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής. Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει αυτό.
Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια και με τον Κριστόφ Βαζέχα. Το σίγουρο είναι ότι τον εκτιμώ και θα κάνω τις καλύτερες συστάσεις.
Θυμάμαι ακόμη τις μέρες που η Ευρώπη μιλούσε για μένα. Μπορεί να έχουν περάσει τα χρόνια, αλλά δεν μου λείπει η ενέργεια να παλέψω ως προπονητής».
Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά δεν με τρομάζει. Ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ: κανείς δεν θα μας ξαναδεί αδύναμους στα παιχνίδια. Είμαι δυνατός και έτοιμος».

Η ώρα του Ρόμενταλ

Η ώρα του Ρόμενταλ Ο Βαλβέρδε θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Δανό και αυτός περιμένει πώς και πώς να παίξει…
Το ξεκίνημα του Ντένις Ρόμενταλ στο λιμάνι δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Αν και στην αρχή ήταν βασικός, στην πορεία έχασε τη θέση του από τον Φετφατζίδη, ενώ στο τελευταίο ματς (ημίχρονο για την ακρίβεια…) με τον Εργοτέλη, ο Βαλβέρδε προτίμησε για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής τον Μιραλάς.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού σε καμία περίπτωση δεν θέλει να «κάψει» τη μεταγραφή του Ρόμενταλ. Ο τελευταίος είναι ορεξάτος το τελευταίο διάστημα και ξέρει ότι έρχεται η ώρα να αγωνιστεί ξανά για σημαντικό χρονικό διάστημα. Στην τριάδα των αγώνων που ακολουθεί, με ΠΑΟΚ, Εργοτέλη και ΑΕΚ, ο Ρόμενταλ θα παίξει. Και είναι στο χέρι του να κερδίσει και πάλι τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Αρκεί φυσικά να θυμηθεί τις εμφανίσεις του με την Εθνική Δανίας…

Πρεμιέρα με όνειρα...

Πρεμιέρα με όνειρα...Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του EuroCup ανοίγει, με τους Άρη, ΠΑΟΚ και Πανελλήνιο να ευελπιστούν ότι θα παρουσιαστούν αρκούντως... ανταγωνιστικοί στη διοργάνωση. Ντεμπούτο του Άλεν Άιβερσον με τη φανέλα της Μπεσίκτας.
Η τριπλή εκπροσώπηση ελληνική εκπροσώπηση στο φετινό EuroCup ξεκινά, με τον Άρη να υποδέχεται την Αζόμβας (4ος όμιλος) στο Αλεξάνδρειο (9.00μ.μ) και τους «κίτρινους» να ευελπιστούν ότι θα μπουν με το... δεξί στη διοργάνωση, έχοντας ως επιπρόσθετο «όπλο» τη μαζική συμπαράσταση του κόσμου τους. 

Η αποψινή αντίπαλος του Άρη επικράτησε της Ζαπορίζιε στην τελευταία της αναμέτρηση για το ουκρανικό πρωτάθλημα.

Στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου, οι «Ολυμπιονίκες» κοντράρονται στην Ιταλία με την Καντού (9.00μ.μ), φιλοδοξώντας να... ξεχαστεί η μη επιθυμητή πορεία τους στην Α1, με μία εμφάνιση ανάλογη των... περσινών τους στο θεσμό (σ.σ. παρουσία στο Final Four). 

Η ιστορική ιταλική ομάδα ηττήθηκε στην έδρα της -το περασμένο Σάββατο- από τη Σιένα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του «σπαγγέτι σιρκουί», ωστόσο δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα της Τοσκάνης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιστρέφει πλέον στα ευρωπαϊκά παρκέ και θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του 6ου ομίλου στη Μαδρίτη την Εστουντιάντες (9μ.μ.), που προέρχεται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην ACB επί της Ουνικάχα Μάλαγα.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του EuroCup, ξεχωρίζει σαφώς το ντεμπούτο του Άλεν Άιβερσον με τη φανέλα της Μπεσίκτας, με την τουρκική ομάδα να υποδέχεται στην Κωνσταντινούπολη τη Χέμοφαρμ, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

EuroCup – 1η αγωνιστική

1ο Γκρουπ
7μ.μ. Μπάνβιτ-Λε Μαν
9μ.μ. Όλντενμπουρκ-Ούνιξ

2ο Γκρουπ
7.30μ.μ. Μπεσίκτας-Χέμοφαρμ
9.30μ.μ. Βιλερμπάν-Γκέντιγκεν

3ο Γκρουπ
7.15μ.μ. Σιαουλιάι-Μπούντουσνοστ
10.30μ.μ. Γκραν Κανάρια-Μπουντιβέλνικ

4ο Γκρουπ
9μ.μ. Άρης-Αζόβμας
9μ.μ. Τσεντεβίτα-Χάπολ Γκιλπόα/Γκαλίλ

5ο Γκρουπ
8.30μ.μ. Γκαστέρα Φλέιμς-Γαλατάσαραϊ
9μ.μ. Καντού-Πανελλήνιος

6ο Γκρουπ
9μ.μ. Εστουντιάντες-ΠΑΟΚ
9.45μ.μ. Μπένετον-Ροάν

7ο Γκρουπ
7μ.μ. Χάποελ Ιερουσαλήμ-Ρίγα
8μ.μ. Νίνμπουρκ-Καχασόλ

8ο Γκρουπ
6μ.μ. Κράσνιε Κρίλια-Καζέρτα
8μ.μ. Άνβιλ-Άλμπα

Η δεύτερη... δόση στις 24 Νοεμβρίου!

Η δεύτερη... δόση στις 24 Νοεμβρίου!Το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες θα παίξουν το δεύτερο ημίχρονο.
«Ανακοινώνεται ότι η συνέχεια του αγώνα Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος διεκόπη λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 στις 17.15».

Κούπερ σημαίνει… εμπιστοσύνη!

Κούπερ σημαίνει… εμπιστοσύνη!
Οι «κιτρινόμαυροι», πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, τονίζουν ότι ο Κούπερ έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και για ακόμη μια φορά αναφέρουν ότι η διοίκηση στηρίζει όλες τις επιλογές του και γίνεται λόγος για «σχέση εμπιστοσύνης που διέπει τις δύο πλευρές».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη γράφει τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχηθεί χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες με τον ΑΡΗ στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ που συμπλήρωσε σήμερα τα 55 του χρόνια. Ο προπονητής της ομάδας συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη και δέχθηκε ευχές και δώρα από τη διοίκηση και τα στελέχη της εταιρίας.

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα συνεργασίας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε για τελευταία φορά να επισημάνει τη σχέση εμπιστοσύνης που διέπει τις δύο πλευρές, αλλά και το συγκεκριμένο πλάνο που έχει καθοριστεί με τις εισηγήσεις του προπονητή για την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας. 

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα έχοντας την απόλυτη ελευθερία κινήσεων στο αγωνιστικό τμήμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε όλες τις παραμέτρους του. 
Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε για να… διευκρινίζουμε σε ορισμένους τα αυτονόητα».

«Χωριάτες» για Σισέ

«Χωριάτες» για ΣισέΗ Άστον Βίλα έχει στο στόχαστρό της τον Τζιμπρίλ Σισέ, όπως γράφει το France Football. Τον Γάλλο επιθετικό επιθυμεί ο προπονητής Ζεράρ Ουγιέ, που τον είχε παίκτη και στη Λίβερπουλ.
Η ιστοσελίδα του France Football έχει ως πρώτο θέμα το ενδιαφέρον για τον Σισέ, αναφέροντας: «Αρχικά ο Ουγιέ ήθελε στον Γκιγιέμ Οαρό της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η περίπτωσή του θεωρείται πολύ δύσκο,λη με αποτέλεσμα να στραφεί στον Τζιμπρίλ Σισέ τον οποίο ήθελε να πάρει στη Βίλα και τον περασμένο Σεπτέμβριο. Eφόσον ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου, μείνει εκτός Ευρώπης, θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή, καθώς ο Σισέ ποτέ δεν έκρυψε πως η παραμονή του στην Ελλάδα είχε σαν απώτερο στόχο την επιστροφή του στην Premier League. Ο Σισέ πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Ήδη φέτος έχει πετύχει οκτώ γκολ σε εννέα ματς και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Μπέρμιγχαμ (επικαλείται δημοσίευμα του People). Απομένει να φανεί το κόστος που θα διαπραγματευτούν οι δύο ομάδες για τη μεταγραφή. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε έναντι 8,5 εκατ. από τη Μαρσέιγ και η διοίκησή του τον κοστολογεί στα 15 εκατ. προκειμένου να μην τον χάσει εύκολα. Πάντως στα τέλη Σεπτεμβρίου ο μάνατζέρ του είχε δηλώσει πως πολύ δύσκολα θα φύγει ο πελάτης του από τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη».

Χωρίς Κοντρέρας στο Φάληρο

Χωρίς Κοντρέρας στο Φάληρο Ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν μπόρεσε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, καθώς το αιμάτωμα στη γάμπα δεν έχει υποχωρήσει. Ο Χιλιανός αμυντικός, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Κοντρέρας, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, χάνει και αυτό στο Φάληρο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Χιλιανός αμυντικός υποφέρει από αιμάτωμα στη γάμπα του, το οποίο δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Τρίτη (16/11).

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θεωρεί απίθανο να προλάβει το ματς με τους Ερυθρολεύκους την Κυριακή (21/11) και αυτό γιατί πολύ δύσκολα να καταφέρει να προπονηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Από την άλλη πλευρά ο Βλάνταν Ίβιτς μπήκε σήμερα (16/11) στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου για το ματς της 11ης αγωνιστικής με τους Πειραιώτες. Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι πέντε διεθνείς: Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαΐντι, Μουσλίμοβιτς, Ελ Ζαρ.