Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς Κοντρέρας στο Φάληρο

Χωρίς Κοντρέρας στο Φάληρο Ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν μπόρεσε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, καθώς το αιμάτωμα στη γάμπα δεν έχει υποχωρήσει. Ο Χιλιανός αμυντικός, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Κοντρέρας, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, χάνει και αυτό στο Φάληρο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Χιλιανός αμυντικός υποφέρει από αιμάτωμα στη γάμπα του, το οποίο δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Τρίτη (16/11).

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θεωρεί απίθανο να προλάβει το ματς με τους Ερυθρολεύκους την Κυριακή (21/11) και αυτό γιατί πολύ δύσκολα να καταφέρει να προπονηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Από την άλλη πλευρά ο Βλάνταν Ίβιτς μπήκε σήμερα (16/11) στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου για το ματς της 11ης αγωνιστικής με τους Πειραιώτες. Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι πέντε διεθνείς: Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαΐντι, Μουσλίμοβιτς, Ελ Ζαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου