Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Aπό Αρμενία και Παρίσι στο λιμάνι;

Aπό Αρμενία και Παρίσι στο λιμάνι; Ο Εντέλ Απουλά έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Μιραλάς. Λέτε, να γίνουν και συμπαίκτες, τώρα που ο Ενροτό θα έρθει στην χώρα μας; 


Αν μη τι άλλο ο Εντέλ Απουλά έχει κάνει γερό αγροτικό. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Πιούνικ, ομάδα της Αρμενίας. Πήρε την υπηκοότητα και αν και Καμερουνέζος, υπερασπίζεται την εστία της Εθνικής Αρμενίας (έξι συμμετοχές).

 Το καλοκαίρι του 2006 αποδέχθηκε την πρόταση της Ραπίντ Βουκουρεστίου, στην οποία έμεινε για 1,5 χρόνο. Από την Αρμενία και την Ρουμανία, ο Εντέλ βρέθηκε στο Παρίσι. Οι σκάουτερ της Παρί τον εντόπισαν και από τον Ιανουάριο του 2007 εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας. Η δικαίωση για τον 24χρονο πορτιέρο ήρθε στην περσινή σεζόν, όπου υπερασπίστηκε την εστία της Παρί σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος. Την φανέλα του βασικού την κρατά και στην φετινή σεζόν, έχοντας οκτώ συμμετοχές. 

Το συμβόλαιο του 24χρονου τερματοφύλακα λήγει το καλοκαίρι και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα παραμείνει στο Παρίσι. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δημοσιεύματα στην Γαλλία για το μέλλον του Καμερουνέζου τερματοφύλακα, διαδέχονται το ένα το άλλο και σε όλα αναφέρεται και ο Ολυμπιακός! Η Παρί έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του και ο παίκτης ζητά τριετές συμβόλαιο. 

Συμφωνία δεν έχει προκύψει και οι πόρτες των άλλων ομάδων είναι ανοιχτές για τον Εντέλ. Στο τελευταίο δημοσίευμα στην Γαλλία, η Μονακό και ο Ολυμπιακός θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη. 

Αυτό που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, είναι ότι ο Εντέλ έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Κέβιν Μιραλάς! Ο Κριστόφ Ενροτό εκπροσωπεί τον τερματοφύλακα της Παρί και δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη, εάν στις συζητήσεις που θα γίνουν για την παραμονή του Μιραλάς, πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Εντέλ. Ο Ενροτό αναμένεται στην χώρα μας το Σάββατο και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή το απόγευμα.                  

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ. ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή