Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο Ζεσουάλδο και οι άλλοι

Ο Ζεσουάλδο και οι άλλοιΟ Ζεσουάλδο Φερέιρα «παίζει» δυνατά σύμφωνα με τους Πορτογάλους, την ώρα που τα σενάρια και τα ονόματα πέφτουν… βροχή! Λε Γκεν, Μπόλονι, Σόουζα,  Γκασπερίνι εξετάζονται. Προπονητή-ηγέτη ψάχνουν στο «τριφύλλι».

Η ειλημμένη απόφαση για απομάκρυνση του Νίκου Νιόπλια μετά και τη νέα τραγική εμφάνιση και την γκέλα κόντρα στη Λάρισα ήταν λογικό να φέρει στον αφρό δεκάδες ονόματα για τον αντικαταστάτη του Κοζανίτη τεχνικού. Ονόματα για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Από τους... αλμυρούς Λίπι, Ράικαρντ και τον προσιτό Λε Γκεν μέχρι και τους… χαμηλόμισθους Πάουλο Σόουζα και Λάζλο Μπόλονι.
Ένας από τους προπονητές, πάντως, που φαίνεται να ξεχωρίζει είναι ο Πορτογάλος Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ένας από τους «δασκάλους» του Ζοσέ Μουρίνιο και κορυφαίους τεχνικούς στην Ιβηρική την τελευταία δεκαετία. Πρωταθλητής τρεις φορές σε τέσσερις σεζόν με την Πόρτο, ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της Μάλαγα, αλλά το κακό ξεκίνημα στην Πριμέρα ήταν η αιτία της απόλυσής του. Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο ακόμα και για επαφή τις προηγούμενες μέρες.
Εξαιρετική άποψη για τον 64χρονο προπονητή έχει ο Κάρλος Φρέιτας που τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει… σαφάρι και δέχεται τις προτάσεις των ατζέντηδων, όπως και ο Κώστας Αντωνίου. Η γνώμη του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή για τον συμπατριώτη του ίσως παίξει ρόλο στην τελική απόφαση. 
Από κει και πέρα, υπάρχουν πάντα στο προσκήνιο ο Πολ Λε Γκεν, ο Λάζλο Μπόλονι, ο Τζιανπέρο Γκασπερίνι, ο Χαβιέ Αγκίρε, ο Σλάβεν Μπίλιτς, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο Έκτορ Κούπερ και άλλα τόσα ονόματα ελεύθερων τεχνικών. Θέμα με τον Κάρλος Κειρόζ δεν υπάρχει, ενώ η περίπτωση Κούπερ συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.
Θέλουν ηγέτη

Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι στον Παναθηναϊκό ψάχνουν για προπονητή που με την προσωπικότητά του θα επιβληθεί στα αποδυτήρια, θα γίνει το απόλυτο αφεντικό στην Παιανία και θα εμπνεύσει παίκτες και κόσμο. Φυσικά, πολλά για την τελική επιλογή θα εξαρτηθούν και από το μπάτζετ που θα έχουν στα χέρια τους οι Αντωνίου και Φρέιτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου