Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Πρόταση ΑΕΚ για Λούνα

Πρόταση ΑΕΚ για ΛούναΗ ΑΕΚ έχει κάνει κίνηση για τον εξάμηνο δανεισμό του αριστερού μπακ της Σεβίλλης Ροντρίγκεζ Λούνα και προσφέρει 250.000 ευρώ τόσο για τον δανεισμό του, όσο και για το μισθό του.
Έτσι λοιπόν η ΑΕΚ κάνει προσπάθεια για να αποκτήσει με τη μορφή 6μηνου δανεισμού τον Ροντρίγκεζ Λούνα από τους Σεβιγιάνους.
Ο Λούνα είναι 19 χρονών και αγωνίζεται σαν αριστερός μπακ, ενώ η απόκτηση του θα κοστίσει περίπου 250.000 ευρώ στην ΑΕΚ, χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν τόσο για να πληρωθεί η Σεβίλλη για τον δανεισμό του παίκτη, όσο και για το μισθό του νεαρού.

Ανταλλαγή Χαβίτο-Μήτρογλου!

Ανταλλαγή Χαβίτο-Μήτρογλου!Ανοιχτή πρόταση στον Ολυμπιακό για ανταλλαγή εδώ και τώρα Χαβίτο-Μήτρογλου έκανε ο Γιάννης Κόντης! Ποιον όρο έθεσε ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη και τι δήλωσε για τον Ισπανό άσο που ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα!