Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Έστειλε μήνυμα στον Μιραλάς ο Μαρινάκης

Το θέμα της αγοράς του Κέβιν Μιραλάς από τους ερυθρόλευκους είναι το πιο σημαντικό που απασχολεί τους ανθρώπους στο μεγάλο Λιμάνι μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να στέλνει μήνυμα παραμονής στον παίκτη.



Τον τελευταίο καιρό από το γραφείο που μανατζάρει τον Βέλγο, διαδίδονταν φήμες για δήθεν αφερεγγυότητα της διοίκησης του Ολυμπιακού καθώς χρωστούσε κάποια χρήματα και στον ποδοσφαιριστή και στο γραφείο. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρωταθλητής", ο 43χρονος εφοπλιστής τακτοποίησε τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του, κάνοντας ουσιαστικά μια σημαντική κίνηση για την παραμονή του.

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης έδωσε στον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, την εντολή να καταθέσει 200.000 ευρώ στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή και άλλες 30.000 ευρώ σε αυτόν του μάνατζερ. Έτσι, λοιπόν, όταν ο Ενροτέ έρθει στην Ελλάδα την άλλη εβδομάδα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα το θέμα του Μιραλάς θα μπει στην τελική του ευθεία.

Στόχος της διοίκησης είναι να τελειώνει αυτή η υπόθεση όσο πιο γρήγορα γίνεται, με την υπογραφή του 23χρονου σε 4ετες συμβόλαιο συνεργασίας έναντι ετήσιας αμοιβής κοντά στο 1 εκ. ευρώ. Τέλος, όσον αφορά το θέμα της ρήτρας, που φτάνει τα 2,5 εκ. ευρώ, η σκέψη της διοίκησης είναι να δώσει μπροστά ένα πολύ μεγάλο ποσό "πατώντας" στην ανάγκη της Σεντ Ετιέν για ρευστό, ώστε να κατεβάσει την τελική τιμή και να αποκτήσει τον παίκτη πιο φτηνά.

Έβαλαν πλώρη... να «δέσουν» Μιραλάς!

Έβαλαν πλώρη... να «δέσουν» Μιραλάς!Ο «θησαυρός» που προέκυψε στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αυτονόητος και οι διοικούντες την ομάδα δεν θέλουν να τον χάσουν με τίποτα. Ο Κέβιν Μιραλάς, ο παίκτης που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών, θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους. Θυμίζουμε πως αυτοί είναι ο πατέρας του παίκτη (200 χιλ. ευρώ, το οποίο είναι το ποσοστό επινοικίασης που πληρώνει ο Ολυμπιακός στη Σεντ Ετιέν για τον δανεισμό του παίκτη και που χρωστά η γαλλική ομάδα στον παίκτη από πέρυσι), οι δύο ατζέντηδες (ο Βέλγος και ο Έλληνας) και φυσικά η Σεντ Ετιέν.

Έχει μάλιστα δοθεί εντολή από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη να πληρωθεί το ποσό προς τον πατέρα του Κέβιν Μιραλάς. Από εκεί και πέρα το κυρίαρχο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας ήταν να ξεμπερδέψουν με το... αγκάθι που είχε ξεφυτρώσει από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για να μπορέσουν να ξεκινήσουν την προσπάθεια να μειωθεί όσο πιο πολύ γίνεται το ποσό της ρήτρας.

Αυτή είναι 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά σύμφωνα με τους εκπροσώπους του παίκτη υπάρχει δυνατότητα να πέσει ακόμη και στο 1,5 εκατ. ανάλογα με την προκαταβολή που θα δώσει ο Ολυμπιακός στη Σεντ Ετιέν. Έτσι όπως φαίνεται, η επιθυμία του παίκτη γίνεται πραγματικότητα, καθότι ο ίδιος θέλει πολύ να μείνει στον Πειραιά και το δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ουσιαστικά το όλο ζήτημα αναμένεται να έχει τελειώσει την άλλη εβδομάδα.

Ανανεώνει με «Τόρο», «ναι» για Μόρα

Ανανεώνει με «Τόρο», «ναι» για ΜόραΤη θέληση του Βασίλη Τοροσίδη για ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, όπως και το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Βαγγέλη Μόρα επιβεβαίωσε ο ατζέντης των δύο διεθνών Γιώργος Καζιάνης.
Τη σφοδρή επιθυμία του Βασίλη Τοροσίδη να επεκτείνει το συμβόλαιό του για πολλά ακόμη χρόνια με τον Ολυμπιακό, όπως επίσης και το ενδιαφέρον της πειραϊκής ομάδας για την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα επιβεβαίωσε ο μάνατζερ των δύο διεθνών αμυντικών Γιώργος Καζιάνης.
Ο ατζέντης των δύο διεθνών ποδοσφαιριστών με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Νοvasport FM αναφέρθηκε εκτενώς στις περιπτώσεις των δύο πελατών του, αναλύοντας πτυχές των υποθέσεών τους.
Όσον αφορά το θέμα του Βασίλη Τοροσίδη, ο Γιώργος Καζιάνης στάθηκε στην επιθυμία του 25χρονου μπακ χαφ να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» για πολλά ακόμη χρόνια:
«Ο Βασίλης έδειξε έμπρακτα την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό στην προηγούμενη συμφωνία. Μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να φύγει. Όμως ήθελε να παραμείνει, συμφωνήσαμε και βάλαμε μία ρήτρα ύψους 7 εκατ. ευρώ. Όταν μια ομάδα θέλει έναν ποδοσφαιριστή, πρέπει να τον πληρώσει. Είχαμε προτάσεις για τον παίκτη, αλλά όχι που να καλύπτουν τη ρήτρα», ήταν τα λόγια του Καζιάνη, για να προσθέσει:
«Ο Βασίλης είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει. Επιθυμία μας είναι να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο. Σύντομα θα συναντηθούμε με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας».

«Ενδιαφέρον για τον Μόρα»
Όσον αφορά το θέμα του Βαγγέλη Μόρα, που μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Μπολόνια, ο Γιώργος Καζιάνης επεσήμανε:
«Έχουμε ραντεβού με τη διοίκηση της Μπολόνια για να δούμε τι θα κάνουμε με τον Βαγγέλη. Ήδη έχουμε μιλήσει με την Τσεζένα και το Μπάρι, αλλά δεν πιστεύω πως η Μπολόνια είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον παίκτη σε ομάδα με ίδιους στόχους, δηλαδή την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Βαγγέλης θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και από την 1η Φεβρουαρίου μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει. 

Πιστεύω πως θα προκύψει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους στην Ιταλία. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα πλάνα του κύριου Μαλεζάνι. Η ίδια η Μπολόνια προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της. Αν δεν πωληθεί, θα παραμείνει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του και θα αποχωρήσει», τόνισε ο Γιώργος Καζιάνης. 

Αγωνία για Κοντρέρας

Αγωνία για ΚοντρέραςΟύτε τη σημερινή ημέρα κατάφερε τελικά να προπονηθεί ο Πάμπλο Κοντρέρας, με τη συμμετοχή του να είναι… στον αέρα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Εντός προπόνησης ο Ελ Ζαρ.


Ο Χιλιανός μπακ του Δικεφάλου του Βορρά έκανε και σήμερα θεραπεία λόγω του αιματώματος που έχει στη γάμπα και αύριο θα γίνει γνωστό αν θα μπορεί ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Χάβος να τον υπολογίζει για τον σαββατιάτικο αγώνα με την «Ένωση».
«Μέσα» ο Ελ Ζαρ 

Από εκεί και πέρα, ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός προγράμματος την Τετάρτη και είναι ξανά… μάχιμος. Ο Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έκανε θεραπεία και ο Μίρο Σνάουτσνερ άρχισε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Με «Τόρο», χωρίς Μέλμπεργκ

Με «Τόρο», χωρίς ΜέλμπεργκΚανονικά αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στον Εργοτέλη ο Βασίλης Τοροσίδης, αφού ο άσος του Ολυμπιακού δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα στους κοιλιακούς. Δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση με τους Κρητικούς ο Όλοφ Μέλμπεργκ.
«Ταύρος» αποδείχτηκε ο Βασίλης Τοροσίδης που μπορεί να ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους κοιλιακούς τις τελευταίες μέρες, κατάφερε όμως να ακολουθήσει το μισό ομαδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και στην επόμενη προπόνηση αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς.

Παράλληλα, ο Όλοφ Μέλμπεργκ ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού στην Κρήτη, ενώ τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών θα πάρει ο Φρανσουά Μοντεστό.

Κατά τα άλλα, ο Ραούλ Μπράβο θα υποβληθεί την Παρασκευή σε μαγνητική τομογραφία, ο Άριελ Ιμπαγάσα συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Κρίστιαν Νέμεθ είναι εντάξει παρά τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Τα πάντα... όλα ο Ντιαρά

Τα πάντα... όλα ο ΝτιαράΟ πρώην συμπαίκτης του Μαχαμαντού Ντιαρά στον ΟΦΗ, Παύλος Αδάμος δήλωσε στο leoforos.gr πως ο μέσος από το Μάλι μπορεί να καλύψει επάξια τη θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό.
Ο Αδάμος μίλησε για την κοινή θητεία τους στον ΟΦΗ και ποια ήταν τα στοιχεία που του έμειναν. «Ο Μαχαμαντού έχει τα πάντα! Έχει τρεξίματα, διορατικότητα, δύναμη όλα όσα πρέπει να έχει ένα αμυντικό χαφ για να παίξει σε μεγάλο επίπεδο και γι’ αυτό άλλωστε τα έχει καταφέρει περίφημα μέχρι στιγμής. Μακάρι να επιστρέψει στην Ελλάδα να τον δούμε και πάλι από κοντά!»
Όλη η συνέντευξη στο leoforos.gr

Η αλήθεια για τον Κάκο

Η αλήθεια για τον ΚάκοZήτησε ή όχι τη διαγραφή του Κάκου ο Μαρινάκης; Τι ακριβώς απαίτησε από τον Σοφοκλή Πιλάβιο και τι ακούστηκε στο Δ. Σ. της Σούπερ Λίγκας; Το gazzetta.gr έχει τις απαντήσεις!

Μεγάλος ντόρος και πολλές συζητήσεις έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, σχετικά με όσα διαμείφθηκαν μεταξύ του Προέδρου της Σούπερ Λίγκας και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του Προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, για το θέμα του Κάκου και την άποψη που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» για τον συγκεκριμένο ρέφερι.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες από τη συνεδρίαση της ΕΠΟ αναφέρουν ότι ποτέ ο Μαρινάκης δεν ζήτησε τη διαγραφή του Κερκυραίου διαιτητή, κάτι που ισχύει, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr
Ωστόσο, είναι επίσης επιβεβαιωμένο ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ζήτησε από τον Σοφοκλή Πιλάβιο, να μην ξανασφυρίξει ο Τασος Κάκος σε αγώνα του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει δυσαρέσκεια στο Λιμάνι για τις αποφάσεις, κάτι που τελικά θα γίνει!
Ήδη η ΚΕΔ προσανατολίζεται να μην ορίσει ξανά τον διαιτητή του πρόσφατου ντέρμπι των «αιωνίων» σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να πέσουν οι τόνοι…
Έτσι, για τις επόμενες 6 αγωνιστικές και μέχρι το μισό του πρωταθλήματος, μην περιμένετε ξανά να δείτε τον Κάκο σε αγώνα που η μία ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στον δεύτερο γύρο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά...

Όταν λείπει ο «βράχος»!

Όταν λείπει ο «βράχος»!Ο Όλοφ Μέλμπεργκ πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και το gazzetta.gr υπενθυμίζει πόσο δύσκολα περνάει ο Ολυμπιακός όταν λείπει από την άμυνα ο Σουηδός.
Ο Σκανδιναβός στόπερ είναι η «κολόνα» των «ερυθρολεύκων» στην άμυνα και όποτε λείπει οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τα βρίσκουν σκούρα. Συγκεκριμένα, ο Μέλμπεργκ από πέρσι που φόρεσε την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο έχει απουσιάσει από οχτώ αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα (συμπεριλαμβάνονται και τα πλέι οφ) με τους Πειραιώτες να έχουν μόλις δύο νίκες.
Πρώτη απουσία και ήττα
Ο Μέλμπεργκ είναι ο «βράχος» του Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε από την πρώτη του απουσία από τον αγωνιστικό χώρο. Ηταν στις 20 Δεκεμβρίου του 2009 για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενήθηκαν στην Θεσσαλονίκη από τον Αρη και ηττήθηκαν με 1-0. Δύο μήνες αργότερα ο Σουηδός έλειπε και πάλι από το ματς στην Τρίπολη αλλά οι Πειραιώτες νίκησαν δεχόμενοι όμως γκολ (1-3).
Απώλεια με Ξάνθη
Στη συνέχεια ο Σκανδιναβός κεντρικός αμυντικός δεν αγωνίστηκε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (28η, 29η και 30η) της Σούπερ Λιγκ με τον Ολυμπιακό να έρχεται ισόπαλος στο Καραϊσκάκη με την Ξάνθη (0-0), αλλά πέρασε από την Κομοτηνή επικρατώντας του ήδη υποβιβασμένου Πανθρακικού με 2-0, ενώ στο φινάλε (18 Απριλίου) του πρωταθλήματος νίκησε τον Αρη με 2-1 στο Φάληρο.
Τραγωδία στα πλέι οφ απόντος Μέλμπεργκ
Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε ένα μήνα μετά ξανά στο «Καραϊσκάκη» για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ και απόντος του Μέλμπεργκ πήρε τη «λευκή» ισοπαλία. Ο Σουηδός έλειψε και από το φινάλε των πλέι οφ καθώς είχε αποβλήθεί στην 4η αγωνιστική και ο Ολυμπιακός έχασε από την ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ.
Νέο πρωτάθλημα, νέα ήττα
Η Σούπερ Λιγκ για την σεζόν 2010-11 δεν ξεκίνησε με το... δεξί για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο Καυτατζόγλειο στην πρεμιέρα χωρίς τον Μέλμπεργκ στην αποστολή και παρότι προηγήθηκαν στο σκορ, στη συνέχεια δέχτηκαν δύο τέρματα και επέστρεψαν στην Αθήνα με την ήττα.
Τέσσερις ήττες όταν λείπει ο Σουηδός
Ο Μέλμπεργκ αναμένεται να απουσιάσει για δεύτερη φορά φέτος με τον απολογισμό όταν λείπει ο διεθνής άσος να είναι τέσσερις ήττες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες νίκες. Οσον αφορά τα γκολ, όταν λείπει ο «βράχος» από την άμυνα ο Ολυμπιακός έχει μαζέψε την μπάλα από τα δίχτυα του εφτά φορές σε οχτώ παιχνίδια.
ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ
ΗΜ/ΝΙΑ
ΑΓΩΝ.
ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΣΚΟΡ
20/12/09
15η
Αρης – Ολυμπιακός
1-0
14/02/10
22η
Αστέρας Τρ. – Ολυμπιακός
1-3
28/03/10
28η
Ολυμπιακός - Σκόντα Ξάνθη
0-0
11/04/10
29η
Πανθρακικός – Ολυμπιακός
0-2
18/04/10
30η
Ολυμπιακός – Αρης
2-1
16/05/10
Ολυμπιακός – Αρης
0-0
19/05/10
2-1
28/08/10
Ηρακλής – Ολυμπιακός
2-1